Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,20 | 228 | 15 | 15,20 | 15,50 | 0,00% |
lakalova: ” Ponavljam pitanjce: Je li kome možda poštar donio upute za dokapitalizaciju i je li itko zna do kada je rok za uplatu love za dodatne dionice? [huh] ” Polako ne brini. Sve dođe u roku 14 dana na adresu (preporučeno) i onda imaš 14 dana za uplatu.[thumbsup]
a kojih mrtvih 14 dana? po kojem to kalendaru? oko kojeg datuma? baš me frka da čekamligačekam, ne dođe mi i prođe mi 14 dana za uplatu, a ja čekamligačekam…
sigurno je preporučeno?
pitam jer poštar mi redovito otvara poštu, pronjuši mi sve, što vrijedi uzme, što ne može pročitati, vrati u kuvertu.
di sam onda?
sidro oko vrata i buć.
BSI (supramaxi) i BHSI (handyji) + više od 2 % !!
A i forwardi im izgledaju stabilno u idućih godinu dana (vidi kod Big Bossa).
Besmisleno je navoditi fundamente , jer će me optužiti za fundamentalizam.
Molim kolege koji više prate ovu dionicu da mi odgovore na jednostavno pitanje.
U fin. izvještaju za 2007. piše da ULPL ima 400.000 dionica. Vidio sam da se nešto piše o dokapitalizaciji. Koliko je trenutno dionica u igri?
Unaprijed hvala.
Molim kolege s foruma malu pomoc!Trenutno sam u inozemstvu,na radu,a zanima me vezano za dokapitalizaciju do kojeg datuma trebaju stici papiri na kucnu adresu?Da li je problem ako osobno ne mogu primiti dokumente? Ili je potrebno samo izvrsiti uplatu novca,te time stvar rijesena?
& Špancir – kažeš – „Treće i najvažnije – ono što si izračunao (bez obzira što je u stvarnosti nešto manje) nije zarada , nego prihod.Da bi se dobila zarada treba odbiti troškove.Oni mogu biti reda veličine 6×20.000 = 120.000 USD pd.“
Napisao sam:
Daily zarađuju zajedno 258.750 USD – po danu odnosno 94.443.750,00 USD godišnje odnosno 1USD = 4,8 kn iznosi 453.330.000,00 kn/ 580.000 dionica = 781,60 kn zarade po dionici (minus troškovi).
Pokušao sam bar približno doći do neke brojke koliko zarade mada znam, da ima puno podataka do kojih mi o ovom trenutku ne možemo doći. Ako bi po tvome odbio trošak veličine 6×20.000 = 120.000 USD znači od približno 250.000 USD -120.000 USD došli bi do približne brojke zarade 130.000 USD po danu x 350 dana = 45.500.000 USDx4,6 kn = 209.300.000 kn / 580.000 dionica = 361 kn dobiti.
E sad kada bar približno pokušamo pogoditi koliko bi mogla iznositi zadržana dobit iz 4 Q07 pa recimo, da je barem ista ko u 3q 07 (mada je zbor rada Marlere od 11.10.2007 puno veća) znači oko 80 mil. kn dolazimo, da bi dobit krajem 2008 godine mogla priiibližno iznositi 500-600 kn.
[thumbsup]
Netko silno želida ostaje ispod 2200[sealed]
Da,njena vrijednost[lol]
Molim kolege s foruma malu pomoc!Trenutno sam u inozemstvu,na radu,a zanima me vezano za dokapitalizaciju do kojeg datuma trebaju stici papiri na kucnu adresu?Da li je problem ako osobno ne mogu primiti dokumente? Ili je potrebno samo izvrsiti uplatu novca,te time stvar rijesena?
Prospekt za dokap se može očekivati iza 1. svibnja. Blagdani, vikend… Teško da će biti prije.
Trebao bi nekog ovlastiti (ovjereno kod bilježnika) da može preuzeti preporučenu poštu. To naravno nemaš.
Ovisno od poštara, može dati nekome od obitelji a i ne mora. Smio ne bi, no možda ga se da nagovoriti ako se objasni situacija.
Moraš popuniti obrazac, potpisati, uplatiti na račun sa jedinstvenim pozivom na broj, tako da se točno zna tko je uplatio. Znači, moraš doći do papira da bi to sve imao i vidio.
No, ako negdje zapne i nikako ne dođeš do pošte, pokušaj nazvati ULPL i objasni situaciju. Vjerujem da ćete dogovoriti neko riješenje.
Evo da sam sebi odgovorim (a isto je napisao i kolega KNECHT19):
Citat iz odluka s glavne skupštine:
“4. Ukupni temeljni kapital Društva uključujući povećanje temeljnog kapitala iznosi:
a) 232.000.000,00 kn (dvijestotridesetidvamilijuna kuna) podijeljen u
580.000 (petstoosamdesettisuća) dionica nominalne vrijednosti
400,00 kn (četiristo) kuna;”
Dakle – trenutno, prije nove dokapitalizacije ULPL ima 580.000 dionica.
A sada slijedeće pitanje – da li netko zna koliko dionica će biti nakon dokapitalizacije?
@radnik
580.000
il misliš 850.000
zavisi koja je za tebe nova a koja stara dokapitalizacija
[rolleyes][lol]
a lijepo ti pišu knecht,špancir, amaru, slk, teichman i ostali a ti se zezaš iz ozbiljnih ljudi, koji su veči radniki od tebe izgleda
NHF
˛& radnik
Prije dokapitalizacije ULPL imao je 400.000 dionica a sada nakon dokapitalizacije će imati 580.000 dionica. Pozdrav.
Kolege investitori u prilogu dio godisnjeg izvjesca Chairmana Danske firme Norden. Izvadio sam samo projekciju za 2008. Kompletno izvjesce( “Chairman report”) je zanimljivo i moze se naci na linku
http://www.ds-norden.com/…20080423&utm_medium=email
Imam dosta pitanja zasto sam izasao iz ULPL i sta sa TNPL. Dio o tanker marketu je self-explanatory.