ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 07:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nitko više ne spominje ovu dokapitalizaciju!??Kad će to biti obavljeno?Ovih dana?Zna li tko?[huh]

Sljedeća na redu, kaj se tiče spominjanja dokapa, je HANFA sa odobravanjem prospekta. Nadam se da je
prospekt već kod njih.

Dvije obavijesti danas na zse:
“ULJANIK PLOVIDBA d.d. potvrđuje da je dana 15. travnja 2008. godine stekla 831 vlastitih dionica.”

„Dana 15. ožujka 2008. godine početkom obrade crne metalurgije u Brodogradilištu 3. MAJ u Rijeci, započela je i formalno izgradnja prvog broda namijenjenog prijevozu nafte, naftnih produkata i kemikalija nosivosti 51.800 DWT (novogradnja 708.)“

Imao sam, imam, ili ću imati dionice o kojima pišem.

BPI i BSI pjesma !

Netko je zlonamjerno stalno pokušavao rušiti cijenu, ali je “stožer za obranu” ipak na kraju pobijedio. Bravo!
Očekujem da će se ovom dionicom sada baviti samo pravi investitori, vodeći računa pretežno o fundamentima.
[thumbsup]

„Dana 15. ožujka 2008. godine početkom obrade crne metalurgije u Brodogradilištu 3. MAJ u Rijeci, započela je i formalno izgradnja prvog broda namijenjenog prijevozu nafte, naftnih produkata i kemikalija nosivosti 51.800 DWT (novogradnja 708.)“

Manotou imas li mozda podatak kakvo je trziste produkt / kemikalaca njihove velicine? Thks.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Uljanik Plovidba d.d. – stjecanje vlastitih dionica

2.4. – 196
8.4 . – 49
09. i 10. 4 – 465
11. 4. – 485
14.4 – 1.079
15.4 – 831

Do danas 15.4. je trezor ULPL kupio 3.105 vlastitih dionica a vjerojatno je i danas kupio kojih 400- 500 komada. Tako bi zajedno to moglo biti oko 3500 komada po prosječnoj cijeni 1900 kn = 6,65 mil. kn.

Nije slučajno, da su baš danas (kada je tržište opet u porastu) dali obavijest o početku novogradnje 708. Siguran znak za još dodatan rast dionice. [thumbsup]

Nitko više ne spominje ovu dokapitalizaciju!??Kad će to biti obavljeno?Ovih dana?Zna li tko?[huh]

sad je hanfa na redu, mora odobriti najkasnije do kraja ovog mjeseca, nakon toga ULPL šalje preporučenu pošilljku (rekla mi gospođa da su koverte već spremne i samo čekaju dan D), sve se mora završiti u 14 dana od hanfinog rješenja tj. oni moraju primiti našu ispunjenu prijavnicu, a do tada dočekujte svog poštara sa širokim smiješkom [wink]

citao sam nesto na hanfinim stranicama, zadnji dokap im je trebalo oko mjesec dana.[wink]

lakse se dise, kada sam prekjucer vidio naloge na 600 kn nije mi bilo svejedno. ali bitno da smo krenuli,sada mozemo u drugu brzinu. odnosno SLOW AHEAD[thumbsup]

lakse se dise, kada sam prekjucer vidio naloge na 600 kn nije mi bilo svejedno. ali bitno da smo krenuli,sada mozemo u drugu brzinu. odnosno SLOW AHEAD[thumbsup]

ni meni ali iskreno sam se za ULPL najmanje bojao od cijelog portfolia [thumbsup]

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

” Manotou imas li mozda podatak kakvo je trziste produkt / kemikalaca njihove velicine? Thks.

Nažalost, još nemam podatke. Možda netko drugi od kolega ima?

Imao sam, imam, ili ću imati dionice o kojima pišem.

Nije slučajno, da su baš danas (kada je tržište opet u porastu) dali obavijest o početku novogradnje 708. Siguran znak za još dodatan rast dionice. [thumbsup]

Da 3.maj nije počeo rezati 15 dana prije roka ne bi imali novaca za plaću, a da li je to pogodovalo ULPL, to ne znam, ali znam da su se ustvari izrezala 2 lima i to je to za sad.

Za ULPL se ipak ne treba previše plašiti

New Report

Close