ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 07:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

quo vadis: ” Kupovao je trezor i danas. Vidjet će se sutra. Carstvo za cash. ” just a lucky guess [lol] 1079 komada za ponedjeljak, same percentage kao i za petak

super!

još jedna dokapitalizacija na vidiku!

samo što nije...

pitanje forumašima;

ima li kakve informacije, kad će dostaviti ponude za kupnju dionica u zadnjoj dokapitalizaciji ULPL?

samo što nije...

1079 komada koje je jučer trezor kupio, iznosi, da budemo točniji, 56,82% jučerašnjeg prometa.[proud]

Nadam se da ćemo sad polako krenuti gore.

Imao sam, imam, ili ću imati dionice o kojima pišem.

PROMET PAO, U PLUSU SMO.izbacili smo kukolj iz zita. oni koji su prodali mogli bi zazaliti, mislili su dokupit jeftinije, ali odradjeno je za 5. pohvale ZNA SE KOME. obranili smo sto je nase.
CEKAMO LJETO I ZETVU!!![thumbsup]

Kupovao je trezor opet i danas. Vidjet će se sutra.

Just a lucky guess – kada budem veliki i ja ću isto tako raditi.

Carstvo za cash. [cry]

Kupovao je trezor opet i danas

nisam bio prisutan prije samog kraja, pa sve sto sada mogu je tupo buljiti u limun
jel to je neki blok od tisucu isao na 1850 iza pola 4 ?

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Predviđanja u u iducim godinama a važi i za brodove:

rast cijena energije i hrane a i sami smo svjedoci divljanja cijene kukuruza te psenice kod nas prosle godine…

1. velika bitka ce se voditi u proizvodnji biogoriva za sto su potrebne velike zemljisne povrsine (SAD ce do 2025 proizvoditi 150 mil. biogoriva od kukuruza , posledica toga je veca cijena kukuruza -mesa= hrane)

2. zatim proizvodnja etanola iz šečera ( brazil ) povecava cijenu secera ….znaci trebat ce proizvoditi sve vise za jedno i drugo ( hrana i biogorivo) i sve vise ce trebati umjetnih gnojiva za koja se znamo koristi plin i zbog toga dosta zemalja ( arapskih ) koja imaju bogata nalazista plina narucuju brodove za prijevoz plina itd…

…..neke se stvari jednostavno događaju svojim tokom i nalazimo se u kriznim vremenima koja dolaze ili su vec dosla i uhvatila nas nespremne ( globalno)…dosad su bila dva negativna vala na svjetskim burzama ,

1. prvi u jesen 2007.g. i

2. drugi u sijecnju 2008.g.

3. postavlja se pitanje da li ce uslijediti i treci negativni val na burzi? …. SAD je na trenutnu krizu i njihovo upadanje u recesiju odgovorio snizavanjem kamatnih stopa ali bi tadasnji proces snjizavanja kamatnih stopa ( FED) mogao dati neke rezultate u gospodarstvu u slijedecih 6-9 mj …, dakle nije slucajno kad mnogi spominju oporavak burze u jesen….

4. ako snizavanje kamatnih stopa ne donese rezultate u jacanju gospodarstava moguca je recesija u 1mj 2009.g. (treba pratiti cijenu zlata i promet )..

Eleni M (50,961 dwt, 14.5/27.7L(A), 2001-built) delivery Calabar, Nigeria 22-30 Apr, redelivery worldwide, 5-7 months, $64,300 daily. (

Ovako zarađuje konkurencija.
A Marlera ?

Marlera je zarađivala 74.000 $ dnevno u prosincu. Ako netko zna kako sad stoji, bilo bi lijepo da napiše.

Marlera (56,024 dwt, 14.5L(A), 2004-built) delivery Map Ta Phut 23/28 Dec, redelivery PMO, $74,000 daily. (HMM)

http://www.lloydslist.com/ll/news/sector/marketIntelligence.htm?subjectCode=Dry&intelCode=Fixtures&pager.offset=70

Marlera je zarađivala 74.000 $ dnevno u prosincu. Ako netko zna kako sad stoji, bilo bi lijepo da napiše. Marlera (56,024 dwt, 14.5L(A), 2004-built) delivery Map Ta Phut 23/28 Dec, redelivery PMO, $74,000 daily. (HMM) http://www.lloydslist.com/ll/news/sector/marketIntelligence.htm?subjectCode=Dry&intelCode=Fixtures&pager.offset=70

Toliko je zarađivao netko na tom putovanju.Da li je to bila ULPL , ne znamo (možda je brod bio u dužem T/C-u po nižoj cijeni , a charterer ga je po 74 K$/d iznajmio za ovo putovanje).
Bitno je kakav T/C ULPL za Marleru ima danas i u slijedećih 4-6 mjeseci……

Nitko više ne spominje ovu dokapitalizaciju!??Kad će to biti obavljeno?Ovih dana?Zna li tko?[huh]

je zarađivao netko na tom putovanju.Da li je to bila ULPL , ne znamo (možda je brod bio u dužem T/C-u po nižoj cijeni , a charterer ga je po 74 K$/d iznajmio za ovo putovanje). Bitno je kakav T/C ULPL za Marleru ima danas i u slijedećih 4-6 mjeseci……

U pravu si kolega. Sve mi se čini da ćemo morati početi odlaziti na skupštine u Pulu i pitati ova pitanja.

New Report

Close