Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Dobar dan! Jutros se ova dionica fino držala,a sada krenulo iskrcavanje i lupa se po bidu,samo da ne ode ispo 16xx…
ovo je šoping…
ULJANIK PLOVIDBA d.d. potvrđuje da je dana 11. travnja 2008. godine stekla 485 vlastitih dionica
ULJANIK PLOVIDBA d.d. potvrđuje da je dana 11. travnja 2008. godine stekla 485 vlastitih dionica
oni koji prodaju na ovim razinama stvarno nije jasno šta se dešava…..a eto gore tko kupuje svaki dan vlastite dionice……oni koji prodaju nek ukljuce klikere više…..
mislim da bi bilo dobro obraniti cijenu dionice,zauzest sto bolju poziciju za vrijeme kada se trend okrene. zna se na koga mislim.[yawn]
U odnosu na ostale, dobro se držimo. Mislim da uprava i NO znaju kako obraniti cijenu, za sada im to dosta dobro uspjeva. Ne vjerujem da će pasti ispod 1800 u slijedećih nekoliko dana, poslije slijedi uzlet. Očekujem da će dividenda biti isplačena mnogo ranije nego što mnogi misle.
[thumbsup]
106 XR: ” ULJANIK PLOVIDBA d.d. potvrđuje da je dana 11. travnja 2008. godine stekla 485 vlastitih dionica”
oni koji prodaju na ovim razinama stvarno nije jasno šta se dešava…..a eto gore tko kupuje svaki dan vlastite dionice……oni koji prodaju nek ukljuce klikere više…..
i nije to tek 485 komada… to je 57,5 % svega u petak…
majstorski [tongue]
Dobar dan! Jutros se ova dionica fino držala,a sada krenulo iskrcavanje i lupa se po bidu,samo da ne ode ispo 16xx…
Transpor. ULPL-R-A 1.822,00 1.901,00 1.878,99 1.861,08
ULPL-R-A najvisa najniza zadnja prosjecna
Ne razumim.[lol]
ako ja izgubim 20xxx-30xxx kn, sto je to naspram xx mil. kuna gubitka nekih pojedinaca. i zato se ja ne bojim niti malo za ovu dionicu.
uostalom imamo vrhunski managment.
moj jedini savjet upravi je da misli na posadu,nastoji zadrzat kvalitetne pomorce,stimulirat ih, pogotovu strojare, jer ih fali. nije sve u ekonomiji, nesto je i u tehnici, hocu reci kadrovskom sektoru.
norbert:
”
mislim da bi bilo dobro obraniti cijenu dionice,zauzest sto bolju poziciju za vrijeme kada se trend okrene. zna se na koga mislim.[yawn]
”
U odnosu na ostale, dobro se držimo. Mislim da uprava i NO znaju kako obraniti cijenu, za sada im to dosta dobro uspjeva. Ne vjerujem da će pasti ispod 1800 u slijedećih nekoliko dana, poslije slijedi uzlet. Očekujem da će dividenda biti isplačena mnogo ranije nego što mnogi misle.
[thumbsup]
ovo moze napisat samo netko iz uprave. [smiley]
lijepo od vas
Kupovao je trezor i danas. Vidjet će se sutra. Carstvo za cash.
just a lucky guess [lol]
1079 komada za ponedjeljak, same percentage kao i za petak