ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 07:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Robin Hood: ” Materijalna imovina – dugoročne obaveze po dionici : Atlanska plovidba 1.956.691- 1.090.501- = 620-kuna po dionici Jadroplov 1.569.388- 187.242- = 844-kune po dionici , Uljanik plovidba 1.199.261- 698.207- = 1.252-kune po dionici ! Atlanska 620- , Jadroplov 844 , Uljanik plovidba 1.252 -[smiley][smiley] ” dobro..sad si analizirao dio pokazatelja solventnosti pojedinih tvrtki brodarskog sektora..i šta sad?!

Ruku na srce , sve tri firme su dobre firme u okviru brodarskog sektora , kao i neke druge koje tu nisu spomenute !
Pale su kako je palo i naše tržište ! Pomno pratiti situaciju na tržištu , raditi na alternativnim izvorima financiranja i ” eventualno ići u dokup ” !
[smiley][smiley]

febo: ” ma daj me nemoj nasmijavat…ovo je po tebi najnormalnija stvar da uprava pokazuje odnosno ne pokazuje dobit već kako njoj paše… ” koga briga jel normalno ili ne, ako se da provesti unutar zakonskih okvira

pa i nisam baš siguran u to al nema veze….

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

106 XR: ” febo: ” ma daj me nemoj nasmijavat…ovo je po tebi najnormalnija stvar da uprava pokazuje odnosno ne pokazuje dobit već kako njoj paše… ” koga briga jel normalno ili ne, ako se da provesti unutar zakonskih okvira ” pa i nisam baš siguran u to al nema veze….

pa bila je nedavno neka rasprava o 1.travnju, od kojeg su se neka pravila igre zakonski promijenila…
sve prije toga je, dakle, nosenje ‘pojasa nevinosti’… osim toga, cemu trositi rijeci, svi to rade, samo su neki sposobniji, da ne kazem samostalniji, pa rade vise [thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Izasao sam iz dionice ali vas pratim i spremam se natrag (ako se ispuni zadani uvjet). Usput bi zelio podsjetiti one koji su nas popljuvali kad smo izasli na 3500. Racunica izgleda ovako: 20 X 3500= 70000 Kuna (29 X 1900 ) + dividenda – (9 x400) =52370 Kuna Ovo je trenutna situacija (ne sjecam se tacnog iznosa dividende ali mislim da je 30 kn). Nesto se mogla popraviti slika ukoliko su se dionice prodale odmah nakon potvrde docapa ali je isto tako neizvjesna cijena u trenutku sjedanja novih dionica.

to važi samo za posljednji docap…

inače treba brojit 14*3500(a ni to nije potpuna istina moglo se dobit i jeftinije) + 6*400= 49000+2400=51.400
ako je neko radije još prve docap ima još bolju sliku…

[cool]

mislim da bi bilo dobro obraniti cijenu dionice,zauzest sto bolju poziciju za vrijeme kada se trend okrene. zna se na koga mislim.[yawn]

pojavljuje se sakupljac na 1900…jest da mu na relativnog brzaka sve uvale [lol] al lijepo ga je za vidjeti… koliko god da trajao…

Ljudi, vise nije bitan ni sektor ni poslovanje. Burza je u k.rcu i optimizma nema. Niti razloga za optimizam. Tko je prodao na vrijeme svaka čast. a tko nije (kao ja) neka bude spreman na duuuuuuugi oporavak – moja procjena = minimalno godinu i pol

Blago siromašnima duhom...

Ljudi, vise nije bitan ni sektor ni poslovanje. Burza je u k.rcu i optimizma nema. Niti razloga za optimizam. Tko je prodao na vrijeme svaka čast. a tko nije (kao ja) neka bude spreman na duuuuuuugi oporavak – moja procjena = minimalno godinu i pol

Znam da je teško gledati , ali ovakva depresija ne pomaže.Promet na burzi je u petak i danas jako povećan , što znači da drhtave ručice izlaze nekoliko puta brže nego prošlih mjeseci.Za godinu i pol možemo proći ne ciklus , nego nekoliko njih.

ovo je šoping…

opala!

Nije depresija, nego realnost. I zal da se nema gotovine: Za mene ovo nije vrijeme za prodaju nego za kupovinu. Puno je panicara i neznalica koji su i doveli do ovoga.

Blago siromašnima duhom...

nije li sutuacija po malo komična i dosadna?

kakve veze ima CROBEX s bilo kakvim izmejrivim pokazateljima, podacima i analizama u EU i Svijetu?[yawn]

samo što nije...

Burza je u k.rcu i optimizma nema. Niti razloga za optimizam. Tko je prodao na vrijeme svaka čast. a tko nije (kao ja) neka bude spreman na duuuuuuugi oporavak

ako ste jos nutra (skup sa mnom) onda znaci da optimizma ipak ima [tongue]
molim vas da taj mali ali bitan podatak ne negirate [lol]

New Report

Close