Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,70 | 15 | 1 | 14,30 | 14,60 | 2,80% |
_Mrzljak_: ” hvala .. onda znači da nema nekih “skrivenih” “magičnih” prihoda dobitaka , koji bi se vidjeli u Q1 2008 .. a taj financijski prihod u Q4 je bio vrlo mali 2,6 M kn .. znači ne bi se trebao očekivati neki spektakl od Q1 2008 .. ” Točno. Znači, možeš postaviti nalog za kupnju na 100kn…
nemoj tako .. ja sam iskren ..
razmatram ovu situaciju koliko god mogu realno ..i mislim da sam jedan od rijetkih koji barem pokušao malo analizirati situaciju i nešto na tu temu napisati ..
ako se neko ne slaže sa mojim argumentima neka to napiše ili neka napiše protivargumente ..
Čitam tu vaše špekulacije o lošem kvartalu, a primjećujem kako nitko nije prokomentirao iznos poreza na dobit samo redak ispod u dotičnom izvještaju [lol] [lol] [lol]
Ako nije za dobit zadnjeg kvartala, navedeni iznos za porez na dobit je totalni nonsense i gadan tipfeler
Sve u svemu, dionica će se tržiti na ovim razinama još dugo jer će prodavati oni kojima se isplati izlaziti (a brijem da je takvih dosta). A što se tiče klana Floričićevih, po mom mišljenju izlaze zato što im je ulaz bitno niži, a moraju nekako sanirati (nerealizirane) gubitke koje su u zadnje vrijeme napravili na nekim drugim dionicama na hrv. tržištu…
izlaze da bi, između ostalog ušli u HTPK! [bye]
Da je rad Uprave na boljitak firme i svih dioničara pozitivan , govori i podatak da se broj dioničara od 30.09.2007.godine sa 3.232-dioničara popeo do 31.12.2007. na impozantnu brojku od 3.715- dioničara ! Znači porast broja dioničara samo u jednom kvartalu za 483- dioničara ! Svi koji su unutra vjeruju u ” svoju kompaniju “. Očekujem da će nas na kraju 1-kvartala 2008- biti preko 4.000- dioničara ![smiley][smiley]
Ganc novi brodovi , dupla oplata , duboki gaz !
U ovu dionicu ušli bi i mnogi drugi , koji bi rado rasprodali druge dionice , a nažalost nemogu zbog pada tržišta ! Tu nepomaže ” Duboki gaz ” , kada je tržište plitko ![smiley][smiley]
A i Techman je napustio ovog brodara i ušao u JDPL.
čemu ova izjava? šta ako je techman izašao iz ove dionice onda moramo svi?
svi znamo zašto je dionica ovdje gdje je…tržište nam cijelo u banani….da nije, cijena bi bila preko 3000kn…..svi to znamo ali sad neki “realno” traže razloge ovoj cijeni…..
Izvještaj sa prethodne Skupštine je bio na webu ZSEa prije otvaranja trgovanja.
Ima li kakvih infoa?
Da se Upravi nije što dogodilo?[huh]
[smiley]
Može mala pomoć prvi put sudjelujem u dokapitalizaciji
znam da da imam pravo na određeni broj dionica ,a postoji mogućnost da nekakav broj ljudi ne sudjeluje u dokapu, a recimo ja želim više dionica po nominali .Kako da doznam dali mogu dobiti veći br. dionica.
Dali da uplatim odmah više novaca pa da čekam razvoj događaja ,ili ću dobiti nekakvu obavjest da mogu dobiti još nekoliko dionica?
Hvala na odgovoru,kakav god bio.[cool]
Dividenda je 42,5 kn po dionici (ali na ove “sadašnje” tj. bez računanja ovih koje će se dobiti).
Samo me ovo zanima
) Uplata Dionica obavlja se uplatom u korist računa kod nominirane Banke – Raiffeisenbank Austria d.d.;
Zar nije prije bilo u Splitskoj banci?
p.s. 4Q kvartal mi izgleda loš, vidjet ćemo kakav je 1Q 2008, ako nema dosta većih redovnih prihoda bit će s@anja.
Može mala pomoć prvi put sudjelujem u dokapitalizaciji znam da da imam pravo na određeni broj dionica ,a postoji mogućnost da nekakav broj ljudi ne sudjeluje u dokapu, a recimo ja želim više dionica po nominali .Kako da doznam dali mogu dobiti veći br. dionica. Dali da uplatim odmah više novaca pa da čekam razvoj događaja ,ili ću dobiti nekakvu obavjest da mogu dobiti još nekoliko dionica? Hvala na odgovoru,kakav god bio.[cool]
Male su šanse da ćeš imati priliku upisati više dionica od onih koji ti pripadaju proporcionalno udjelu.
Drugi krug je za velike igrače..ukoliko ga uopće i bude.
Po meni, nema potrebe da uplaćuješ više novca….povrat ćeš čekati cca 2-3 tjedna.