Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,20 | 228 | 15 | 15,20 | 15,50 | 0,00% |
Gle vorda ovako: Kaze Pero Marku – aj mi napravi ogradu da bude gotova do 15.12.
Veli Marko, može, a mogu li ti izdati račun za to s datumom 1.1. [lol]
pa vorda pogledaj prihode u 4q pa smijesno su mali za njihovu flotu. sakrivaju prihode jer ce im trebati za pokriti ovu godinu kad nema vise brodova za prodat pa da ne bude pre veliki pad dobiti ove godine do dolaska noih brodova u flotu. tako nekako je to vidin.
U mnogim segmentima poslovanja , kao i po ostvarenoj dobiti za 2007.godinu ” Uljanik plovidba ” je nenadmašeni ” Lider ” Hrvatskog tržišta kapitala ![smiley][smiley][smiley][smiley][smiley]
hehe, vorda… na atpl si pricao nesto sasvim suprotno…[bye]
fazan: ” ovakav gap treba spremiti za antologiju hr. burze, ako ovo izdrži branu od 2.000,00 [bye]” to ti je ko da kažeš takvu stvar nakon stock-splita neke dionice. ne pada ovdje cijena zbog loših vijesti, nego čisto tehnički zbog većeg broja dionica. treba neko vrijeme da se cijena istitra, ali otprilike su ljudi (kupci i prodavači) svjesni promjene, a ne pada cijena zbog neke panike.
znam, ali u kontekstu sinoćnje rasprave …
U mnogim segmentima poslovanja , kao i po ostvarenoj dobiti za 2007.godinu ” Uljanik plovidba ” je nenadmašeni ” Lider ” Hrvatskog tržišta kapitala ![smiley][smiley][smiley][smiley][smiley]
Ne bi se zaćudio da LLRB ostvari veću dobit po dionici u ćetvrtom kvartalu.Možda i MNDS bude bolji.
Ćini mi se da je ovo tipično:Tko zadnji magarac.
Nemam ovu dionicu iako sam pun brodara.Preko 50 % portfelja.
Robin Hood: ” U mnogim segmentima poslovanja , kao i po ostvarenoj dobiti za 2007.godinu ” Uljanik plovidba ” je nenadmašeni ” Lider ” Hrvatskog tržišta kapitala ![smiley][smiley][smiley][smiley][smiley] ” Ne bi se zaćudio da LLRB ostvari veću dobit po dionici u ćetvrtom kvartalu.Možda i MNDS bude bolji. Ćini mi se da je ovo tipično:Tko zadnji magarac. Nemam ovu dionicu iako sam pun brodara.Preko 50 % portfelja.
Zaista ne razumijem što si htio reći ?????
Za ova dva brodara koja spominješ , nisam nikada čuo !
Podvlačim da je ULJANIK PLOVIDBA u 2007.godini ostvarila nakon oporezivanja / neto / ” Dobit ” od 254.571.000- kuna , a za ostale tvoje koje si naveo nemam pojma !
[smiley][smiley]
Nemam ovu dionicu iako sam pun brodara.Preko 50 % portfelja.
Hm, tko ti je kriv!? Zamisli kako će nama biti krajem 06. mjeseca (kada na tržištu bude letargija), a stignu upisane po 400 kn!
Do kada bi trebao postati vlasnik dionica ULPL-a da bi sudjelovao u dokapu? Kada bi se dokapitalizacija uopće trebala obaviti? thx… [thumbsup]
na ovu si zakasnio….priključi se na slijedećoj….[thumbsup]