Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,20 | 228 | 15 | 15,20 | 15,50 | 0,00% |
Ja mislim da ovo još nije realno stanje jer ekipa drži dionicu do 31. 03. da budu “sigurni”, a onda ide još jedan val rasprodaje.
Mislim da je tako bilo i prošli puta kad je od 04. 10 (dan D)-31. 10 držala 3500-3600, a onda roknula u 10 dana na 2900.
Dobro tada je bilo ono što je bilo, ali ni sad nije situacija blistavija.
Molim znalce ULPL da se slože ili ne sa ovdje iznesenim.
Ovu našu ” miljenicu ” tržište je definitivno prepoznalo !
U zadnjih godinu dana protrgovano je 128.179- dionica , što čini blizu 50% dionica , sa prosječnom cijenom trgovanja od 3.358-kuna po dionici !
Današnje postignute razine trgovanja na tragu su istog ! Ne trreba se tomu čuditi , jer ova dionica je dobrano ” fundamentalno potkovana ” i ima prostora za daljnji rast ![smiley][smiley]
mozda to ipak nije fakat za radovati se. I ATPL su prosle godine “prepoznali” pa vidis sto joj rade i nama koji smo unutra kidaju zivce. Nazalost, u HR je to tako.
O obadvije firme imam sve najbolje mišljenje : kao prvo treba istači da su to firme pretežito u rukama domačih ulagača , plod uspjeha temelji se na ” Hrvatskoj pameti ” ! Ali ….. pamet nije pojedinačna , nego univerzalna !
Da bi se zaštitili od tržišnih padova mogli bi učiti i od uprave ” Belišća ” !
Da skratim , ako smo ograničeni ulaganjem / misli se na vlastiti trezor / , a zmamo da ima gotovog novca i kod jedne i kod druge kompanije , kupujmo dionice jedni drugih ![smiley][smiley]
Do kada bi trebao postati vlasnik dionica ULPL-a da bi sudjelovao u dokapu?
Kada bi se dokapitalizacija uopće trebala obaviti?
thx… [thumbsup]
Dobit u zadnjem kvartalu 6,5 kn po dionici! U čemu je kvaka?[huh]
pojašnjenja?…
ovakav gap treba spremiti za antologiju hr. burze, ako ovo izdrži branu od 2.000,00 [bye]
to ti je ko da kažeš takvu stvar nakon stock-splita neke dionice. ne pada ovdje cijena zbog loših vijesti, nego čisto tehnički zbog većeg broja dionica. treba neko vrijeme da se cijena istitra, ali otprilike su ljudi (kupci i prodavači) svjesni promjene, a ne pada cijena zbog neke panike.
Decki sakrili dobit u 4q, pa ce prikazat u 1q. Pametno [thumbsup]
Uzeo si mi post iz tipkovnice[thumbsup]
I gle čuda točno u vrijeme dobivanja novih dionica na račun izići će izvješće.
Lukavi lisci.[cool]
Decki sakrili dobit u 4q, pa ce prikazat u 1q. Pametno [thumbsup]
Nema se gdje sakriti. Zadnji kvartal čist je ko suza.
Nešto je porasla amortizacija i troškovi financiranja, ali 6,5 kn![huh]