Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
ZSE INTRADAY UPDATE Uljanik plovidba «lakša» za četvrtinu 27.3.2008 13:33:31 ZAGREB – Završetkom jučerašnje trgovine okončane su kvalifikacije (definiranje popisa dioničara) za sudjelovanje u najavljenoj dokapitalizaciji, te je današnja trgovina otvorena u skladu s očekivanjima – erozijom cijene[bye]
Ljudi znam da neke moje sljedeće pitanje živcira,ali malo sam se zaledio ovim gornjim postom.Ako sutra stavim dionice na slobodnu poziciju da li imam pravo na dokap (mislim da imam već su mi mnogi to rekli npr. kolega Savage,ali zamolio bih Vas ponovno odgovor).
Na 12 dionica, koliko mogu kupiti po 400 kn?
Na 12 dionica, koliko mogu kupiti po 400 kn?
isto koliko sa 10 i 11. ravno 5. da si imao 13 mogao si 6.
inače malo o crobexu i ulpl…
Moram napomenuti nešto što se ovdje očito zaboravlja. Naime treba uračunati pad ULPLa od 25% u pad crobexa tako da današnji pad crobexa nije realan, tj. nisu uračunate nove dionice koje će ULPL dobiti. Udio ULPL u crobexu je 300.000 komada dionica ili skoro milijarda kuna dok je kapitalilizacija crobexa oko 30 milijardi.
Dakle udio ULPL je 3,3% i pad od 25% govori nam da je samo ULPL srušio crobex za cca 0,8%.
Dakle sve dok crobex ne potone ispod 0,8% danas smo u plusu.
Pozdrav!
inače malo o crobexu i ulpl…
Dakle sve dok crobex ne potone ispod 0,8% danas smo u plusu. Pozdrav!
tako je [thumbsup]
Šef: ” ZSE INTRADAY UPDATE Uljanik plovidba «lakša» za četvrtinu 27.3.2008 13:33:31 ZAGREB – Završetkom jučerašnje trgovine okončane su kvalifikacije (definiranje popisa dioničara) za sudjelovanje u najavljenoj dokapitalizaciji, te je današnja trgovina otvorena u skladu s očekivanjima – erozijom cijene[bye] ” Ljudi znam da neke moje sljedeće pitanje živcira,ali malo sam se zaledio ovim gornjim postom.Ako sutra stavim dionice na slobodnu poziciju da li imam pravo na dokap (mislim da imam već su mi mnogi to rekli npr. kolega Savage,ali zamolio bih Vas ponovno odgovor).
logika mi kaže da to možeš bilo kada do 31. pitanje je samo da li možeš i 31.
ja bih na tvom mjestu odmah nazvao investor i vidio da li možeš i prije namire (ako ti nisu još sve namirene) dati nalog da ti se u trenutku namire automatski prebace na slobodnu poziciju. i još bih nazvao kontakt telefon u sda i to i s njima prodiskutirao. pa bih onda bio mirniji. [cool]
Dionice sam iskoristio za lombard u Podravskoj Banci. Nadam se da imam pravo na dokap.
Dionice sam iskoristio za lombard u Podravskoj Banci. Nadam se da imam pravo na dokap.
I ne samo dokap, i dividenda. Nemaš straha, nazvati će te iz skrbništva kad dođe vrijeme za to. A možda će te prije nazvati radi margin call-a.
Da nisi možda ti Dragutin Pavletić?[smiley]
Ja sam mali dioničar nekoliko tvrtki, koji postaje sve manji i manji…[cry]
Ja sam mali dioničar nekoliko tvrtki, koji postaje sve manji i manji…[cry]
hrabro….[wink]
Vrebao danas, ali nikako da se cijena spusti dovoljno[smiley]