ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 22:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hm ali zašto bi netko davao danas za 2000 kad mu je to kao da je jučer dao za 2700, a nije htio ni za 3200?

kompjuter nema mozak i ne razumije buduca ocekivanja. Margin callovi su blizu a onda se ne pita. Imajte to na umu kolega

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

hm ali zašto bi netko davao danas za 2000 kad mu je to kao da je jučer dao za 2700, a nije htio ni za 3200?

e vidiš, to je tajna trejdanja…. baš bih volio doći do tih sa takvim računicama i upitati ih ponešto…

često se postavi mamac pokušajem diktiranja smjera suludim bidom/askom, pokuša se dati intonacija zboru, krdo skrenuti na jednu stranu, no to je, kako mi se čini, drugo.

Jer je to dobar ulaz u sljedeci docap.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Cijena se do srijedwe neće značajno pomaknuti,a pad će iznositi 10% nakon dana D,jer je korekcija “amortizirala”pad i to će vam biti to!Dakle,najveće cijena 3500 kuna,a nakon pada 2700!Pusa [kiss]

Stvarno si optimista

Svima kad tad svane, samo se treba probuditi.

Pa gledano po prošlim dokapitalizacijama mislim da konzervativno možemo očekivati rast do minimalno 3700 te moguće dodirivanje 3900 (možda čak i 4000) na dan D a nakon toga pad na nekih 3000-3100, a možda i manji pad ovisno o stanju tržišta.Može se vrlo lako desiti i da ostanemo iznad 3100 komotno. IMHO

Još jedan optimist.

Jer je to dobar ulaz u sljedeci docap.

Da li je to originalni hrvatski proizvod, dokapitalizacija po nominali iz godine u godinu ili postoje slicni obrasci i na stranim burzama u etabliranim kapitalistickim drustvima i kompanijama?
Ovo mi vise lici na perpetuum mobile za bogacenje velikih dionicara, a prijevoz nafte i kontejnera je posao, vise onako, usput.[shocked]

koliko ja vidim (imam investor) na asku su vrlo male količine
a i do blokade se došlo s malim brojem dionica
dobrodošla pauza da se poslože pozicije
a tko prodaje, paničari, tko bi drugi
jer nema nikakve računice za razumnog investitora da prodaje po ovim cijenama
to je kao da si cijelu operaciju dokapitalizacije radio zato da ne bi zaradio ništa
što je suludo
a nije mi jasno niti tko bi u ovoj nebuloznoj situaciji na tržištu uzimao margin
sve je to škola, pa kolikogod koštala, ako si nešto naučio, vrijedilo je

free tibet

King:
” Gotov sam uvijeran da ova cijena je čista glupost jer svi koji su u ULPL znaju da ona vrijedi daleko više, samo mi nije jasno ko želi prodavati po tu cijenu….

King stavi suvislo objasnjenje za tvoje misljenje pa ces biti uvjerljiviji!

ako si toliko dugo u ovoj dionici onda bi trebao znati da je cijena ispod 2500 bila na početku prošla godine ,odmah nakon dokapitalizacije a tarajala svega 10 dana da bi u skoro nakon toga se popela iznad 3000 kn, [cool]

Dionica ce nakon dana D pasti na razinu na kojoj je bila prije vijesti o dokapitalizaciji. Posto je ovaj puta ogromni rast izostao (ULPL je vec sad trebala biti oko 4000), velikog pada nece biti.. Nakon dana D ULPL ne ide ispod 2900

…a što će biti ovog ljeta sa ULPL kad skroz padne promet pri uobičajenoj ljetnoj letargiji…..

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

…a što će biti ovog ljeta sa ULPL kad skroz padne promet pri uobičajenoj ljetnoj letargiji…..

nema letargije niti na jednoj dionici ovog ljeta, pa tako niti na ULPL.

“sell in may and go away” ne vrijedi za 2008. To je valjda svima jasno.

I'LL BE BACK

vidim da ovdje ima drukera na dolje, gorma je u dokupu. napisao sam svoje mišljenje i ono se nije ostvarilo tako da ne vidim razlog za probijanje na križ “optimista”. dobar dio svega toga je bio i utjecaj onog članka da će dionica pasti 25% pa je jučer na malim prometima pala čak 10% umjesto da logično raste. svima objektivnima je jasno da je to slučaj za hanfu. na ovim razinama ne prodajem ni za živu glavu. a prava prodaja je tek malo ispod 2600. Pozdrav!

New Report

Close