ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Obrazac ponašanja je kao da dokapitalizacije neće biti…

Ili po padu kao da je jučer bio zadnji dan?

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Osjeti li se u nekim komentarima prisutnost skepse vezano za dokapitalizaciju???
Kolika je vjerojatnost da se to dogodi??

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Ako nas ovaj put prevare,ako ne izglasaju privatizaciju,ako ja zbog toga ispušim gadnu lovu onda stvarno……….NIŠTA[lol] [lol]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Bez obzira na dokap, ovo izgleda kao da su im se brodovi potopili [lol]

...Imperare sibi maximum imperium est...

Osjeti li se u nekim komentarima prisutnost skepse vezano za dokapitalizaciju???
Kolika je vjerojatnost da se to dogodi??

za sve postoji prvi put, ljudi su previše isprepadani serijama crnila . Osobno ne vjerujem u takav scenarij.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

a zašto je gregorović napisao i ovo:

“…Hoće li se taj pad dogoditi danas ili sutra ovisi o brzini pojedinih ulagača da prenesu kupljene dionice na svoj račun u SDA-u. Dionica Uljanik Plovidbe bi mogla pojeftiniti sutra ako računamo brzinu prijenosa Ericssona Nikole Tesle i Plive prilikom stjecanja prava na dividendu. No, s obzirom na to da je dionicama Plovidbe prilikom prošle dvije dokapiralizacije trebalo koji dan duže za uknjižbu, valja očekivati da bi se pad mogao dogoditi već danas…”

jel zna netko o kakvom “kojem danu duže” on piše?

Tko se nije skrio…….

Mislim da nema sikiriki odko dokapa.
A di nam je SLK da nam razjasni?
Ja sigurno ne prodajem ovako jeftino… idem i drugi puta u dokap… neka se dionice gomilaju… jednog dana dobro dođu

you think your special you do, i can see it in your eyes

Obrazac ponašanja je kao da dokapitalizacije neće biti… Ili po padu kao da je jučer bio zadnji dan?

Stvar je u tome da su mnogi čekali zadnji dan (danas) da prodaju dio ULPL i tako dobiju lovu za dokap. Međutim, donja blokada je na 3.053,99 kn, a kako je trenutna cijena oko 3081 kn jasno je da do donje blokade ima vrlo malo i onda je gotovo s prodajom ULPL !. Zato se sada svi žure prodati prije nego dođe do blokade.

Ignore: KressoM, delux

nema nam SLK dugo,bojim se da nas nije napustio.pozdrav

nema nam SLK dugo,bojim se da nas nije napustio.pozdrav

Nebih rekao.

you think your special you do, i can see it in your eyes

Sve mi se čini da se netko preračunao za T+3…ko zna…

New Report

Close