ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovi koji su ovo lansirali u novinama su se dobro nakupovali… ULPL-R-A 3.250,07 3.281,00 3.110,00 3.399,00 3.279,00 -3,48% 1.372.558,27 65 …a ovi biseri koji danas prodaju, zadnji dan s pravom dokapitalizacije će kupovati kad ih ista ova ekipa navuče s pozitivnim člancima o poslovanju itd, dok se budu iskrcavali i računali zaradu prosjek kupnje s dionicama iz dokapa

……..
Očito svi oni koji su čekali zadnji dan nadajući se porastu i brzoj zaradi pokušavaju se riješiti dionica, kako bi mogli kupiti nešto drugo. Npr. HT, računajući na dividendu. Onda kad i HT nakon dana D padne 10% čudit će se što se zbilo.
…….

zanimljivi komentari, ali…

prodaju oni koji ih imaju dosta, te da bi iste zamjenili – jeftinijima.

tko ima – imati će više

samo što nije...

Koliko treba vremena dok dionice dođu na naš račun i kako se plaća 400 kn po dionici firmi. Hvala

Cijeli proces, pod pretpostavkom da se na Skupštini izglasa prijedlog dokapitalizacije, očekivano bi trebao trajati cca 30 do 45 dana do pojave novih dionica na računima investitora u SDA.
Na kućnu adresu dobiješ upisnicu sa brojem dionica koje možeš upisati proporcionalno udjelu u dosadašnjem temeljnom kapitalu Društva.
Uplate prima Societe Generale group.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

jeste li čitali naručeni članak, u Glasu Istre!

to je tipični primjer, kako ekipa iz uprave naručuju članke, kako bi izazvali efekat “krda”, te kasnije kupili “meso” od polomljenih bikova ….
baš su slatki

samo što nije...

jeste li čitali naručeni članak, u Glasu Istre! to je tipični primjer, kako ekipa iz uprave naručuju članke, kako bi izazvali efekat “krda”, te kasnije kupili “meso” od polomljenih bikova …. baš su slatki

…o tome i ja pričam…[wink]

Ovo je zbilja kriminal. Bit će zanimljivo vidjeti cijenu sutra ali ja ni u kojem slučaju ispod 2700 ne prodajem. Po transakcijama se iz aviona vidi da mahom prodaju mali investitori i to po par komada. Ako i sada padne za 25% neće ići ispod 2500.

pssst

šuti i kupuj
al mi je žao onih koji su gađali na 4100 i sad prodaju s minusom
doktorat im je već uplaćen[bye]

Postanite Eu-robovi

mozak by by da neznam ko igra kakvu igru ovo je neobjašnjivo

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

samo što nije...

Strašno…. al mislim da neče to jako pasti sutra…

you think your special you do, i can see it in your eyes

Nikad se ne zna..a kako je krenulo čini mi se da će Paulo Gregorović imati pravo

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

slijepci kažu;

vidjeti ćemo ……[cool]

samo što nije...

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f1608846-b44e-4cfd-878b-ffebdbec1253&ref=lastadd

a što je tu loše napisano, činjenica je da je uprava počela prodavati puno više nego ranije o čemu sam ja već i postavljao tablice stanja prvih 10, i sigurno ni sad MALI ni su postavili ove velike naloge po 1xx na prodaji, kako bi se VELIKI uplašili i bježali od dokapilazacije, sa minusom od 500-600 kn po dionici. E sad pitanje je što će se dogoditi u ponedjeljak, jesu dvije varijante:
1) Odgađanje dokapitalizacije (vjerovatno prvi put) i strah od pravnih institucija Hrvatske države (koji su poznati po svojoj efikasnosti) i ekspresne Hanfe, koja taj čas ove manipulatore tržišta s 1 dionicom uhvati u zlodjelu
2) Normalno odvijanje dokapitalizacije uz veći gubitak onih koji su naknadno ušli u ULPL kad su saznali za dokapitalizaciju,

U svakom slučaju velikim će uvijek biti dobro.

New Report

Close