ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 14:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dionica ce nakon dana D pasti na razinu na kojoj je bila prije vijesti o dokapitalizaciji. Posto je ovaj puta ogromni rast izostao (ULPL je vec sad trebala biti oko 4000), velikog pada nece biti.. Nakon dana D ULPL ne ide ispod 2900

još ako se nastavi pozitivni trend od više dana zaredom, ispast će kao da i nije bilo dokapa….još će narasti…

opala!

lavgar: ” Uvodi se kriterij ulaganja I.F. po kojem smiju ulagati samo u dionice s free floatom večim od 100mil.kuna. ” Imaš neki pisani izvor ili ….[huh]

Evo da završimo s ovim off topicom – radi se o “Pravilniku o dozvoljenim ulaganjima i ograničenjima ulaganja OIF-a s javnom ponudom”, NN 128/2007, čl. 6 st. 2:
“Društvo za upravljanje može ulagati imovinu fonda u dionice koje u slobodnoj
prodaji imaju manje od 20% izdanja ako je tržišna kapitalizacija dionica u slobodnoj
prodaji veća od 100 milijuna kuna.”

Pravilnik se primjenjuje od 01.01.2008. a rok prilagodbe je 6 mjeseci.

Imao sam, imam, ili ću imati dionice o kojima pišem.

kako stvari stoje – ništa od dokapitalizacije![thumbsup]

samo što nije...

Kamo sreće ,bar bi cijena otišla gore i pratila ostale brodare[thumbsup]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Kako misliš ništa?

x

Dragi svi, ajmo malo računat.
Ako netko kupi 10 kom po 4000kn(a da ne spominjem trenutnu smijuriju od cijene),ima pravo na 5 komada po 400.
10×4000=40 000kn
5×400=2000kn

ako netko misli da ULPL neće vrijediti više od 2800kn na kraju godine,onda stvarno nemam riječi… [sad]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Manitu, zahvaljujem[smiley]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Dragi svi, ajmo malo računat. Ako netko kupi 10 kom po 4000kn(a da ne spominjem trenutnu smijuriju od cijene),ima pravo na 5 komada po 400. 10×4000=40 000kn 5×400=2000kn ___________ 42 000/15 komada = 2800kn po dionici ako netko misli da ULPL neće vrijediti više od 2800kn na kraju godine,onda stvarno nemam riječi… [sad]

lako za kraj godine, to mislim da nitko ne sumnja, nego stvar je u tome da misle da neće toliko vrijediti u četvrtak. a mislim da bi se mogli iznenaditi.

onaj tko sad prodaje za 3400 mora misliti da u četvrtak neće biti više od 2400.

samo da podsjetim, prije objave dokapa ULPL se tržila recimo za 400 kn više od ATPL. a u četvrtak bi i ATPL već mogla biti na 2400.

Kolega na osnovi čega ova konstatacija?
Mislim da su šanse da ne bude dokapitalizacije vrlo vrlo vrlo male i o tome smo pričali već stoput na forumu, ne razumijem čemu uopće ovakvi postovi, osim zastrašivanja neupućenih….

Netko se jako iskrcava na 3.393,99, već su prošla barem 3 skrivena paketa po 80 kom.

x

navigare: ” kako stvari stoje – ništa od dokapitalizacije![thumbsup] ” Kamo sreće ,bar bi cijena otišla gore i pratila ostale brodare[thumbsup]

Ova je dobra, kako god da okreneš dobro.

Dobar dan!G. navigare biste li se udostojili objasniti svoj navod.Debutantno je stavljati ovakve izjave na forum i dizati paniku ili uzrokovat zbunjenost kod nekih osoba.Dajte Vi argumente pa onda ostavite drugima da zaključuju!

New Report

Close