Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Cijena se do srijedwe neće značajno pomaknuti,a pad će iznositi 10% nakon dana D,jer je korekcija “amortizirala”pad i to će vam biti to!Dakle,najveće cijena 3500 kuna,a nakon pada 2700!Pusa [kiss]
Cijena se do srijedwe neće značajno pomaknuti,a pad će iznositi 10% nakon dana D,jer je korekcija “amortizirala”pad i to će vam biti to!Dakle,najveće cijena 3500 kuna,a nakon pada 2700!Pusa [kiss]
Ti znas………….[lol]
Pa i tebi pusa. Meni 2700 nakon dokap. sasvim dosta.[wink]
Brodari su u prosjeku pali 40% pa je vrlo izvjesno da će se oporaviti bar 20%.Znaći pad na cca.2700 i kratko nakon toga rast 20%.Zašto ne??To bi značilo ATPL-2600, JDPL-650, TNPL-5300……..itd.ULPL-3500 do 01.05 2008.Bile bi to još uvjek niske cijene ali ne očekujem više prije jeseni.[proud]
Vidiš Zgubidane da svi misle kao ja,a ti si ljubomoran na moje predviđanje!?[wink]
Hehe, je svi ti povlađuju zbog lijepog avatara, a zgubi igra na kartu da se cure pale na zločeste dečke
[lol]
Ja se nadam da ce barem do 3500 sutra [thumbsup]
Klas optim:
”
Vidiš Zgubidane da svi misle kao ja,a ti si ljubomoran na moje predviđanje!?[wink]
”
Hehe, je svi ti povlađuju zbog lijepog avatara, a zgubi igra na kartu da se cure pale na zločeste dečke
[lol]
Ja se nadam da ce barem do 3500 sutra [thumbsup]
[lol] [lol] [lol] [lol]
Pa gledano po prošlim dokapitalizacijama mislim da konzervativno možemo očekivati rast do minimalno 3700 te moguće dodirivanje 3900 (možda čak i 4000) na dan D a nakon toga pad na nekih 3000-3100, a možda i manji pad ovisno o stanju tržišta.Može se vrlo lako desiti i da ostanemo iznad 3100 komotno. IMHO
možda neče dolje do 31.03. jer hanfa može odlučiti da je tada zadnji dan za pravo na dokap (što je i OK).a u travnju je sustigne oporavak pa niti ne bude veče promjene nakon dana D za dokap-ev razlika 10 %
ili prodati sutra pa kupiti do 31. a hanfa odluči da je zadnji dan za pravo na dokap ipak 31.03. a ne 27. (t+3)
treba imati i sreče jer ništa nije kao dosad. Pa neka igre počmu
Hanfa ništa ne odlučuje 31.03..Na taj dan je skupština pa ako na skupštini izglasaju dokap onda se s tim prijedlogom ide prema hanfi koja predmet razmatra obično u roku od mjesec dana.Znači ako hanfa promjeni datum,a može,to će se znati tek kroz mjesec dana,ništa prije.Da rezimiramo:tko neće o dokap treba prodati sutra i prekosutra,tko ide u dokap može prodati nakon 31.03.kad uprava pusti vijest da je na skupštini prihvačen prijedlog o dokapu a oni (kao ja) koji žele biti sigurni jednostavno ostaju unutra.
Nemojte žuriti van nije još kraj korekcije.Dok fondovi ne preslože portfelje,a imaju vremena do 01.07,neće vam ništa pobjeći.[rolleyes][rolleyes]