ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

i ja imam ULPL
– nisam rekao da je to manje

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

VRLO VIJEROVATNO JE DA GODISNJI IZVJESTAJ IZADJE IZA 31.03. TAKO DA TAJ PAD KOJI CE BITI MOZE TRAJATI VRLO,VRLO KRATKO I DA SE VRATIMO NA SADASNJE RAZINE A PORTFELJ UVECAMO ZA BROJ NOVIH x 400 kn .
Pa sad razmislite!!!!
Apsolutno mi je sve jedno dali ce 26. 03.biti 4700kn a dan poslije 300kn.

pitanje je kad oće cijenu pogurat prema gore, prije ili poslije dana D, zavisi puno od trenutnog sentimenta trzista, trenutno je jako loše. Ekipa ceka povoljniji trenutak.

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

evo, svi smo izmiješani pod cover theme…
i oni koji su ulagači i promatraju funduse, špekulanti koji gledaju ulpl kao zrnce crobexa unutar tehničke analize ili neki treći.
bilo je već na drugim temama/forumima elaborirano: donja točka infleksije je crobex@3900 (što ne mora biti baš 3900, ali NIKAKO ne pada ispod 3900!). dakle pri dosegu iste, crobex raste. očekuje se ovih dana. danas je cijena od 34xy ulpl naprosto nevjerojatna, a i nejasan mi je svatko tko po ovoj cijeni nije kupio dionicu, a da je imalo doma sa trgovinom vrijednosnim papirima i da ima novaca.
ako je doma s tim i ima love, trebao bi znati da je refleks blizu, padat će još najviše do srijede sljedeće (možda ni sutra više neće biti tako nisko) i onda fijuuu gore, oko petice….
ili će zgrabit neposredno prije dana D, il će zgrabit nakon dokapa. nije bitno koje je mačka boje, bitno je da lovi miševe.
mislim da ispod ove cijene neće više ići. neće stići past, jer crobex ide dalje…
još jedna stvar: oporavak crobexa je u koliziji sa dokapom. neće se više moći upotrijebiti zakonitost ovog dokapa – cijene prije objave dokapa, kretanje unutar dokapa i nakon dokapa. neće se znati dal’ ulpl raste radi skoka crobexa ili radi bliženja dana D.
sve u svemu, imaocima ulpl granut će sunašce.

Do sada je čini mi se Volme’ zarađivao $44000 daily a po najnovijim podacima USD 64,000 odnosno 45% više. Super.

Zadnja informacija koju je netko postao ovdje je da je zarađivao $30.000. Ovo je onda više od 110%.

Svima kad tad svane, samo se treba probuditi.

* Naslovna
* Novosti
* Uljanik Plovidba d.d. – stjecanje dionica

ispiši
Uljanik Plovidba d.d. – stjecanje dionica

Društvo Uljanik Plovidba d.d. dostavilo je obavijest da je gosp. Dragutin Pavletić, direktor Društva, na dan 13.03.2008. godine stekao 1000 dionica Društva koje čine 0,25% temeljnog kapitala Izdavatelja. Nakon navedenog stjecanja posjeduje26.857 dionica koje čine 6,71% temeljnog kapitala Društva i daju 6,75% glasova na Glavnoj skupštini.

ajajajajjaja puerto rico

Postanite Eu-robovi

Postovane kolege!

Kako su me neki forumasi slijedili kod ulaza u ovu dionicu (prije objave docapa) red je da objavim i izlazak iz nje. Nista lose sa dionicom ali kako sam prodao dio JDPL dosta visoko u usporedbi sa danasnjom cijenom i usao u ULPL izracunao sam da mi se sada isplati prodati ULPL po 3500 i vratiti se natrag u JDPL sa ulazom od 595. Ponavljam nista lose o dionici da me potaklo na ovaj potez vec iskljiucivo uvjerenje da je financijski isplativije.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Predsjednik Uprave Atlantske plovidbe otpustio 1.000 dionica

Na Zagrebačkoj burzi je objavljeno da je predsjednik Uprave Atlantske plovidbe Ante Jerković 11. i 12. ožujka otpustio 1.000 dionica navedene tvrtke. Nakon navedenog otpuštanja, Jerković posjeduje 54.142 dionice tvrtke koje čine 3,88 posto temeljnog kapitala. Cijena dionice Atlantske plovidbe danas je na Zagrebačkoj burzi do 11:15 sati iznosila 2.420 kuna, što je povećanje u odnosu na jučerašnju zadnju cijenu za 0,83 posto.
(pd)

you think your special you do, i can see it in your eyes

Postovane kolege!

Kako su me neki forumasi slijedili kod ulaza u ovu dionicu (prije objave docapa) red je da objavim i izlazak iz nje. Nista lose sa dionicom ali kako sam prodao dio JDPL dosta visoko u usporedbi sa damasnjom cijenom i usao u ULPL izracunao sam da mi se sada isplati prodati ULPL po 3500 i vratiti se natrag u JDPL sa ulazom od 595. Ponavljam nista lose o dionici da me potaklo na ovaj potez vec iskljiucivo uvjerenje da je financijski isplativije.

Mislim da treba pričekati još. Do 26.03. nije dugo…

you think your special you do, i can see it in your eyes

Techman: ” Postovane kolege! Kako su me neki forumasi slijedili kod ulaza u ovu dionicu (prije objave docapa) red je da objavim i izlazak iz nje. Nista lose sa dionicom ali kako sam prodao dio JDPL dosta visoko u usporedbi sa damasnjom cijenom i usao u ULPL izracunao sam da mi se sada isplati prodati ULPL po 3500 i vratiti se natrag u JDPL sa ulazom od 595. Ponavljam nista lose o dionici da me potaklo na ovaj potez vec iskljiucivo uvjerenje da je financijski isplativije. ” Mislim da treba pričekati još. Do 26.03. nije dugo…

Lula ponavljam iskljucivi motiv mi je da sam vec pristojno zaradio na ULPL a jadroplov ispod 600 kuna zaista vidim kao zgoditak. Novogradnje su u zavrsnoj fazi pregovora.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Postovane kolege! Kako su me neki forumasi slijedili kod ulaza u ovu dionicu (prije objave docapa) red je da objavim i izlazak iz nje. Nista lose sa dionicom ali kako sam prodao dio JDPL dosta visoko u usporedbi sa danasnjom cijenom i usao u ULPL izracunao sam da mi se sada isplati prodati ULPL po 3500 i vratiti se natrag u JDPL sa ulazom od 595. Ponavljam nista lose o dionici da me potaklo na ovaj potez vec iskljiucivo uvjerenje da je financijski isplativije.

lijepo od vas što ste se došli oprostiti
meni isto dođe da prodam, toliko je dobrih prilika!
ali sam praznovjerna
jer mi se uvijek kada prijeđem u kraći red na blagajni dogodi da tu zapnem jer je blagajnica spora ili nemre očitat kod pa zove okolo, ili je neki problem s karticom…
a red iz kojeg sam pobjegla šiba ko lud
sve u svemu, bojim se starog Murphya
sretno!

free tibet

jedino sto je $ oslabio u medjuvremenu

KNECHT19: ” Do sada je čini mi se Volme’ zarađivao $44000 daily a po najnovijim podacima USD 64,000 odnosno 45% više. Super. ” Zadnja informacija koju je netko postao ovdje je da je zarađivao $30.000. Ovo je onda više od 110%.

Vipy: USD je stvarno oslabio, što smanjuje prihode , ali i rashode.

KNECHT 19 : Po onom što znamo , bilo je 30.000.Razlika dobiti samo na tom brodu je 6,12 mil USD ili 30 mil kn za slijedećih 6 mjeseci (ako ne bude i bolje).To bi bio red veličine od bar 600 – 700 kn više po dionici nego po starom ugovoru.
Još da nam je saznati za Marleru.

Predsjednik Uprave Atlantske plovidbe otpustio 1.000 dionica

Na Zagrebačkoj burzi je objavljeno da je predsjednik Uprave Atlantske plovidbe Ante Jerković 11. i 12. ožujka otpustio 1.000 dionica navedene tvrtke. Nakon navedenog otpuštanja, Jerković posjeduje 54.142 dionice tvrtke koje čine 3,88 posto temeljnog kapitala. Cijena dionice Atlantske plovidbe danas je na Zagrebačkoj burzi do 11:15 sati iznosila 2.420 kuna, što je povećanje u odnosu na jučerašnju zadnju cijenu za 0,83 posto.
(pd)

Krivi topic?!?!

New Report

Close