Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,20 | 228 | 15 | 15,20 | 15,50 | 0,00% |
super m.: ” Nadam se, pitam se!? Nadam se da će dionica prije dokap.narasti barem do 3900-4000[pray] i ostati oko 3000 poslije dokap, a pitam se(ak dođe do cirka 4000 26-tog) dal je prodati i pokupiti zaradicu ili sudjelovati u dokap i riskirati da mi padne ispod 2700? s obzirom na situaciju tržišta kojem ne vidim oporavak prije srpnja, a nedaj Bože još kasnije! Molim nekog pametnogoptimistu da mi odgovori![smiley] Hvala ” Gledaj kolega, sve ovisi u kakvom ste momentu i da li vam je hitan novac. Meni primjerice nije. Cijena uopće ne mora biti ništa viša na dan D nego što je danas. Sve je stvar potražnje, a ja sam primjerice vrlo zainteresiran kupiti što više dionica po 400kn. A kako će tržište valorizirati dionicu nakon dana D? Baš me briga! Ja ću svoje dionice koje sam platio 400 kn za godinu, dvije, prodavati po nekoliko desetaka puta više. A da bih to prosuo za 10-ak posto eventualnog prinosa za par dana? No way!
Tako zbori pravi uuulagaač!
[thumbsup]
VRLO VIJEROVATNO JE DA GODISNJI IZVJESTAJ IZADJE IZA 31.03. TAKO DA TAJ PAD KOJI CE BITI MOZE TRAJATI VRLO,VRLO KRATKO I DA SE VRATIMO NA SADASNJE RAZINE A PORTFELJ UVECAMO ZA BROJ NOVIH x 400 kn .
Pa sad razmislite!!!!
Apsolutno mi je sve jedno dali ce 26. 03.biti 4700kn a dan poslije 300kn.
Uljanik Plovidba d.d. – stjecanje dionica
Društvo Uljanik Plovidba d.d. dostavilo je obavijest da je gosp. Dragutin Pavletić, direktor Društva, na dan 13.03.2008. godine stekao 1000 dionica Društva koje čine 0,25% temeljnog kapitala Izdavatelja. Nakon navedenog stjecanja posjeduje26.857 dionica koje čine 6,71% temeljnog kapitala Društva i daju 6,75% glasova na Glavnoj skupštini.
Jel moguće?
VRLO VIJEROVATNO JE DA GODISNJI IZVJESTAJ IZADJE IZA 31.03. TAKO DA TAJ PAD KOJI CE BITI MOZE TRAJATI VRLO,VRLO KRATKO I DA SE VRATIMO NA SADASNJE RAZINE A PORTFELJ UVECAMO ZA BROJ NOVIH x 400 kn . Pa sad razmislite!!!! Apsolutno mi je sve jedno dali ce 26. 03.biti 4700kn a dan poslije 300kn.
Ja volim da pada meni su bitni fundamenti
ČARUGA@ nista ne pada ako su dobri fundamenti pa niti kod covjeka ne pada ako ima dobre “fundamente”[thumbsup]
Uljanik Plovidba d.d. – stjecanje dionica
Društvo Uljanik Plovidba d.d. dostavilo je obavijest da je gosp. Dragutin Pavletić, direktor Društva, na dan 13.03.2008. godine stekao 1000 dionica Društva koje čine 0,25% temeljnog kapitala Izdavatelja. Nakon navedenog stjecanja posjeduje26.857 dionica koje čine 6,71% temeljnog kapitala Društva i daju 6,75% glasova na Glavnoj skupštini.
Interesantno!!!!!! A nedavno je otpustio darovnim ugovorom odredjenu kolicinu????Navodno je to bilo da bi ih prodao i podmirio nadolazecu dokapitalizaciju.
Svaka cast![thumbsup]
VOLME
Ship Name VOLME
DWT 52949
Built 2004-10
Flag CRT
Draft 12,1630
52,949 BLT 04 JAPAN 21-31/3.2008 4-6 MOS USD 64,000
@ SLK
To je ugovoren na 4-6 mjeseci?
I btw.
zašto uprava nije poslala obavijest na zse o novim materijalnim činjenicama? (retoričko)
Do sada je čini mi se Volme’ zarađivao $44000 daily a po najnovijim podacima USD 64,000 odnosno 45% više. Super.
jedino sto je $ oslabio u medjuvremenu