Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,70 | 15 | 1 | 14,30 | 14,50 | 2,80% |
Kakve veze ima vještina Uprave sa smanjenjem cijene u odnosu na približivanje dana dokapitalizacije??!Pa zar ne bi trebala cijena do 26.3. narasti na cca 4.000 kuna??[sealed]
kao sto sam i predvidjao kako se blizi dan za dokap tako se smanjuje cijena vjesta je ta uprava i NO
Aj ne trkeljaj više
Kakve veze ima vještina Uprave sa smanjenjem cijene u odnosu na približivanje dana dokapitalizacije??!Pa zar ne bi trebala cijena do 26.3. narasti na cca 4.000 kuna??[sealed]
Malo ste preskromni! Još malo… oko 14 dana… sve ćemo saznati i vidjeti cijenu
u načelu da… sad su malo, kako se čini, više kalkulantske igre na sceni. mislim da će se skratiti taj period buknuća cijene na kojih 2-3 dana prije 26. drugim riječima, nije vrijeme za dokup. ne još…
Prodaš 600 kom za 3600 i kupiš isti broj za 400, a onda razmišljaš što sa 2 mil koja ti ostanu
Možda je bitno napomenuti, da se u periodu od dana objave dokapitalizacije, dnevno protrguje duplo i više dionica nego kod prošle dokapitalizacije.
Kada ih i ima duplo više nego u prošloj dokapitalizaciji.[lol]
Možda je bitno napomenuti, da se u periodu od dana objave dokapitalizacije, dnevno protrguje duplo i više dionica nego kod prošle dokapitalizacije.
vec sam nedavno naveo da je prvog dana trgovanja protrgovano,koliko u desetak dana prosle dokapitalizacije. [thumbsup]
borism:
”
Aj ne trkeljaj više
ok necu vise.samo sam iznio svoje misljenje ne znam zakaj odmah rokces na mene.pa zar nije logicno kad je korekcija da ekipa lagano spusti cijenu pa onda ima jeftiniji dokup za u dokapitalizaciji.
nhf
– Kada će biti GFI ULPL za 2007 – hoće tek poslije 26.3.2008?
– Dokle važi postojeći ugovor za Marleru?
– Gdje je g. Strawinsky (da nije postao klas o…)?