Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 13,31 | 24.806 | 1,864 | 13,00 | 13,60 | -3,55% |
Uljanik Plovidba d. d. – ispravak prethodno objavljene vijesti
Obavještavamo vas da gđa. Amra Pende, predsjednica Nadzornog odbora Uljanik plovidbe d.d., nije stekla već je otpustila 600 dionica Društva temeljem ugovora o darovanju od 07.03.2008. godine.
A mi se čudimo zašto cijena pada!
sirotica 600kom [cry]
Uljanik Plovidba d. d. – ispravak prethodno objavljene vijesti
Obavještavamo vas da gđa. Amra Pende, predsjednica Nadzornog odbora Uljanik plovidbe d.d., nije stekla već je otpustila 600 dionica Društva temeljem ugovora o darovanju od 07.03.2008. godine.
A mi se čudimo zašto cijena pada!
Pa ako je ugovor o darivanju onda nije preko burze tako da to nije razlog za pad. Mada mislim da veći dioničari sada prodaju da bi imali za dokap. U svakom slučaju ja sam nešto dokupio danas.
Kako nije? Pa i sam si ustanovio da je to tako[proud]
A otkud toj A.Pende 600 dionica,kad o svemu odlučuju Pavletić i Šorc??![embarass]
pa lakše ju je isplatit u dionicama nego u cashu..na keš se plaćaju doprinosi te porez i prirez a na dionice ništa..ti isto svašta pitaš
A otkud toj A.Pende 600 dionica,kad o svemu odlučuju Pavletić i Šorc??![embarass]
???????????????????????????[shocked][shocked]
I ja bi sjedio u takvom N.O.[cool]
predsjednica Nadzornog odbora; Amra Pende – stekla ili otpustila 600 dionica ULPL-R-A???????
kakve su to dezinformacije?
Stanje 04.03.2008.
7.FLORIČIĆ MARTINA 17.819 4,45 Osnovni račun
Stanje 10.03.2008.
7.FLORIČIĆ MARTINA 17.710 4,43 Osnovni račun -109
Takodjer je i Kristina Floričić počela prodavati, prodala od 04.03.2008. godine 109 dionica, a njen brat je izašao iz prvih deset (imao oko 9500 dionica) tijekom prošle dokapitalizacije, tako da ako i ona sad krene s iskrcavanjem veće količine, cijena baš i neće mnogo porasti do kraja mjeseca.