ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,70
15
1
14,30
14,60
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Klas optim, tražiš da ti netko nešto napiše o menađmentu Uljanika, ja o tim osobama neznam ništa. Prije par dana, u nekom članku o budučem dokapu Uljanik plovidbe, pročitao sam za prvu dvojicu sa liste prvih deset vlasnika ujedno i direktora Pavletić Dragutina i Šorc Darka, da su prije nešto malo više od dvije godine imali dionica ULPL za dva milijuna kuna. Kroz dokape današnja vrijednost njihovih dionica iznosi oko sto mil. kuna. To me je ponukalo da izvršim za svu slobodnu gotovinu dokap još 34 dionice a od prije imam 39. Ljud znaju raditi i to dobro, rade za sebe ali i za nas male dioničare. Učestvovao sam u zadnjem dokapu, učestvovati ču i u ovom. Da cijena dionice Uljanika ostane nakon dokapa približno na sadašnjem nivou, moj prrtfelj bi bio u plusu unatoč onome što se momentalno dešava sa drugim mojim dionicama, Dalekovodu, Tisku, Transadriji, i Centar banci. Ovo nije navlačenje, briga me tko če prodat, a tko če kupiti dionice Uljanika.[bye]

Naknadno sam se sjetio gdje sam našao podatke koje sam naveo u gornjem postu. Članak je izašao u one line izdanju Glasa Istre od utorka 5 veljače ove godine u rubrici Trezor. Pošto sam pisao po sječanju, ima nekoliko sitnijih greški koje ne mijenjaju bit. Klas optim uz članak se nalazi i slika Šorc Darka, čovjek u najboljim godinama.

Hvala lijepa,gospodinu i gentlemenu Senioru!Pusa[kiss]

Hvala lijepa,gospodinu i gentlemenu Senioru!Pusa[kiss]

I ja sam gospodin i gentlemen,može meni pusa[rolleyes][pray]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Klas optim, hvala na dobroj ocjeni i procjeni i pusi. Vidim da se i drugi guraju, nikakve puse njima.[thumbsup]

Klas optim, hvala na dobroj ocjeni i procjeni i pusi. Vidim da se i drugi guraju, nikakve puse njima.[thumbsup]

Bez brige,nema puse bez zasluge!Žao mi je laviću…[tongue]

U sta se ova tema pretvorila,uzas[angry]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

U sta se ova tema pretvorila,uzas[angry]

To ti je dokaz da su ljudi uglavnom vizualizisti, pa i avatar čini čuda….
O tome bi se dala knjiga napisati…

Inače nemam ništa protiv tu i tamo odstupanja od teme, pogotovo ako su članovi uistinu dame!

P.S.

ULPL bi trebao lagano početi rasti jer je ex. dokap. sve bliži…

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Bez brige,nema puse bez zasluge!Žao mi je laviću…[tongue]

Moje lavlje srce je jako tužno zbog toga……..Pa gledaj ,ima jedna vrlo bitna stvar koja nas povezuje,suvlasništvo u ULPL. Moramo se međusobno voljeti,to je jako bitno za napredak firme.

[rolleyes][wink]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

zgubidan10: ” U sta se ova tema pretvorila,uzas[angry] ” To ti je dokaz da su ljudi uglavnom vizualizisti, pa i avatar čini čuda…. O tome bi se dala knjiga napisati… Inače nemam ništa protiv tu i tamo odstupanja od teme, pogotovo ako su članovi uistinu dame! P.S. ULPL bi trebao lagano početi rasti jer je ex. dokap. sve bliži…

mislim da logično zaključuješ, no isto tako mislim da nas je previše u igri da bi tako jednostavno bilo.
ulpl će biti na ovoj razini (ili, (ne)dao bog, još nižoj) sve do NEPOSRENO prije dana d. nadam se da griješim…
dobra prilika za dokup.

15:28 – posljednja prodana na 3617.

no comment[cry]

Uljanik Plovidba d. d. – ispravak prethodno objavljene vijesti

Obavještavamo vas da gđa. Amra Pende, predsjednica Nadzornog odbora Uljanik plovidbe d.d., nije stekla već je otpustila 600 dionica Društva temeljem ugovora o darovanju od 07.03.2008. godine.

A mi se čudimo zašto cijena pada!

New Report

Close