nikakva ljutnja … i ne drukam na dolje … niti govorim da je firma dobra ili loša … uhvatio sam se neki dan računanja, pa mi ovo nije bilo jasno … postavio pitanje, pa nitko nije odgovorio … sad vidim da nitko ne zna … a malo mi je čudno da ljudi toliko hvale, a ne znaju ovo objasniti … dobar prinos svima koji su unutra …
ček da vidim jesam te dobro shvatio: ti hoćeš reći da bi multiple ULPL trebalo pomnožiti s 8,5 (dobit 29 umjesto 250 mil) tj. da ih svi analitičari krivo iskazuju? a misliš da je to namjerno ili su prevareni? [rolleyes]
nisi me dobro shvatio …
@admin … postoji opcija ***** obrisano ****
Ljudi sory ,nisam se prije stigao javit ali evo odgovora .
Jethro-prošli dokap je rok za posjed dionica bio 9.10.07.,nakon toga HANFA je odobrila dokap 16.11.07.,negdje oko tjedan dana nakon dobiješ iz Uljanika prospekt sa upisnicom i popratnim podacima o broju dionica koje si imao 9.10. i broju novih koje možeš upisati,tu će ti sve biti objašnjeno.Ja sam 27.12.07.dobio obavijest od SDA o novom broju dionica koje sam stekao .Sad to stavi u današnje okvire i to ti je to.
Veliv-Mislim da sam u postu jasno napisao da nisam stavljao dionice na slobodnu poziciju,jer nema potrebe za tim .Po tome šta ti pišeš vidim da nisi sudjelovao u dokapu Uljanika .
Još jednom svima novima koje zanima ,jedina stvar koju morate napraviti da bi sudjelovali u dokapu je to da kupite dionice najkasnije 26.3. i ništa drugo .Nikakvi brokeri vam nisu potrebni da bi vas najavljivali za dokap i šta ja znam šta obavljali u vaše ime,niti imate šta poduzimat dok ne dobijete obavijest od Uljanika.Isprika starim vukovima za koje je ovo mačji kašalj,ali nastojim malo pomoći novim kolegama.Bok
[thumbsup]
marek, oni koji su na pbz investoru MORAJU staviti na slobodnu poziciju.
to smo već riješili, nemoj sad opet zbunjivati ekipu
Kako stoje s ugovorenim novogradnjama, kalendar isporuke… Cisto da znam javiti bankarki kad cu trebati margin, pa jos jedan…[lol]
Rekao bih ti kako stoje, ali onda bi me ovdje svi napali da drukam
I nema ti to veze samo sa kalendarom isporuke, brod se u 3.maju obično plaća u ratama
ugovor
početak rezanja
polaganje kobilice
porinuće
primopredaja
Tako je bilo za tankere iz Latvijske serije
marek, oni koji su na pbz investoru MORAJU staviti na slobodnu poziciju.
to smo već riješili, nemoj sad opet zbunjivati ekipu
Čak je i službena obavijest na PBZ Investoru da se treba staviti na slobodnu poziciju…
Pozna li itko direktora Pavletića i šefa Nadzornog odbora šorca?Osim što je svaki težak po 100 milijuna kuna,kakvi su to ljudi?Sposobni?Ili samo gledaju na profit?Tj.vole li firmu ili (kao što pjeva gobac) samog sebe?[shocked][wink]
Poštovana kolegice , ostavite se takvih neprimjerenih pitanja !
Navedena gospoda učinila su za našu firmu jako puno i zasigurno imaju puno povjerenje i poštovanje svih od preko 3000- dioničara ! Ako su na pošten način pomogli sebi , da ostvare svoje profesionalne ambicije, pomogli su i svim postoječim dioničarima !
Na temi Zlatni rat i Lucidus za takva pitanja imate ” bezrezervnu podršku ” !
[smiley][smiley]
Klas optim:
”
Pozna li itko direktora Pavletića i šefa Nadzornog odbora šorca?Osim što je svaki težak po 100 milijuna kuna,kakvi su to ljudi?Sposobni?Ili samo gledaju na profit?Tj.vole li firmu ili (kao što pjeva gobac) samog sebe?[shocked][wink]
”
Poštovana kolegice , ostavite se takvih neprimjerenih pitanja !
Navedena gospoda učinila su za našu firmu jako puno i zasigurno imaju puno povjerenje i poštovanje svih od preko 3000- dioničara ! Ako su na pošten način pomogli sebi , da ostvare svoje profesionalne ambicije, pomogli su i svim postoječim dioničarima !
Na temi Zlatni rat i Lucidus za takva pitanja imate ” bezrezervnu podršku ” !
[smiley][smiley]
Ne poznate ih _ dakle,niste mi ni trebali odgovarati!Mislio sam da će mi i netko opisati kao zdrave,mlade i sposobne ljude.Zašto ste vi negativno gledali na moje pitanje??![sad]
Ne poznate ih _ dakle,niste mi ni trebali odgovarati!Mislio sam da će mi i netko opisati kao zdrave,mlade i sposobne ljude.
kolegice (ili kolega!) pitanje vam nije na mjestu.
dali su sposobni? da. definitivno. i za sebe i za firmu, pa tako i za nas. gledaju profit naravno. ali mislim ne onako kako vi intonirate…
mladi, zdravi ? ne poznam gospodu i mislim da je bespremetno to ovdje raspravljati…
možda da preformulirate pitanje, odnosno jasnije kažete što vas točno zanima …
većina top10 i nadzornog su bivši/sadašnji Uljanikovi direktori koji su i stvorili firmu i doveli je tu gdje je …
Eto,i vi mi odgovarate,a kažete da ih ne poznate?Pa što mi onda uopće odgovarate?Ja sam pitala da li ih netko zna i da nam ih opiše.Naravno,u pozitivnom svjetlu..Nisam pitala da li bi prevarili svoju ženu samnom!!?[tongue][kiss][rolleyes]
Eto,i vi mi odgovarate,a kažete da ih ne poznate?Pa što mi onda uopće odgovarate?Ja sam pitala da li ih netko zna i da nam ih opiše.Naravno,u pozitivnom svjetlu..Nisam pitala da li bi prevarili svoju ženu samnom!!?[tongue][kiss][rolleyes]
Kolegice,
zgodni su , mladi, pametni i mišićavi poput mene!
Veliv-Mislim da sam u postu jasno napisao da nisam stavljao dionice na slobodnu poziciju,jer nema potrebe za tim .Po tome šta ti pišeš vidim da nisi sudjelovao u dokapu Uljanika .
Ne znam kako ste po mom pisanju zaključili da nisam sudjelovao.
Sudjelovao sam i sudjelovati ću – i to tako da odregistriram dionice sa PBZ investor računa.