ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 23:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,17
2.381
168
14,10
14,50
-1,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

874 na prodaji
Nekom jos fali 3 milje za dokap

Buaaa strasilo jel vas strah, al nek priznaju dvojca koja su opalila po bidu [lol]

izgleda opako, za to provarit trebat ce nam 2 dana

@ fazan

Ne trguje se ova dionica bez razloga s diskontom.
U ovom slucaju je razlog netransparentnost.

izgleda opako, za to provarit trebat ce nam 2 dana

Danas se protrgovalo cca 750 dionica a majstor iskrcao 870. Možda bude trebalo i više od 2 dana.

Svima kad tad svane, samo se treba probuditi.

stvar je u tome da od šume nitko ne vidi drvo … meni je to odmah upalo … i nitko ne daje objašnjeje, a svi računaju mulčiple s višim vrijednostima …

Nemoj pravit dramu oko toga, ako je taj način poslovanja uobičajen.
Ponavljam da je identična stvar bila i prošle godine u ovo vrijeme, kada se za dividende i nagrade raspoređivala samo dobit iz Uljanik plovidbe, bez društava koja se konsolidiraju.
Zašto je tako, ne znaš ni ti ekonom, ni ja električar, ali ima tko zna, pa se nitko nije bunio i očito je u skladu sa propisima.

A multiple se računaju prema konsolidiranim revidiranim izvješćima, to znamo obojica.

Bez ljutnje.

No respect

nikakva ljutnja … i ne drukam na dolje … niti govorim da je firma dobra ili loša … uhvatio sam se neki dan računanja, pa mi ovo nije bilo jasno … postavio pitanje, pa nitko nije odgovorio …

sad vidim da nitko ne zna … a malo mi je čudno da ljudi toliko hvale, a ne znaju ovo objasniti …

dobar prinos svima koji su unutra …

I love the Smell of Profits in the Morning

Hehe, živio fazan. Dobar prinos i tebi. [thumbsup]

No respect

Shiki: ” izgleda opako, za to provarit trebat ce nam 2 dana ” Danas se protrgovalo cca 750 dionica a majstor iskrcao 870. Možda bude trebalo i više od 2 dana.

A možda bude trebalo 1 sekunda…

I'LL BE BACK

Evo nekih starih podatka o brodovima ULPL:

[b]Evan[/b]Do 06. mjeseca 2008. 33.000 dolara
Fr8 Adria $24750[/b]

$44000 daily – ‘Volme’

Dva broda, Ebony Point i Pula su blizanci Fr8 Adrie. Ugovori rađeni 2007 godine.

Stella Maris (52,200 dwt, 14.5L(A), 2007-built) delivery Cristobal 7-10 Mar, redelivery worldwide, 1 ears, $63,000 daily.

Sličan Stella Maris je naš Volme ima dw in mt: 52949 koji je zarađivao: $44000 daily – ‘Volme’. Ako bi se radio novi ugovor cijena bi mogla biti najmanje 63.000 daily.

[u]Marlera: do sada je zarađivala:[/u]

$75000 daily – Dreyfus ‘Marlera’ 2004 56024 dwt dely Map Ta Phut 23/28
December trip via PG redel PMO intention clinker $74000 daily – HMM – NOVI UGOVOR BI MOGAO BITI VIŠI NAJMANJE 50%.

Ima li tko informaciju o Marleri – dokle važi postojeći ugovor? (SLK…..)

Kao što kaže kolega Špancir novi ugovori sa Volme i s Marlerom cijenu ULPL multiplicira za najmanje + 1800 kn.

Forza Volme, forza Marlera !!!

[thumbsup]

Pozna li itko direktora Pavletića i šefa Nadzornog odbora šorca?Osim što je svaki težak po 100 milijuna kuna,kakvi su to ljudi?Sposobni?Ili samo gledaju na profit?Tj.vole li firmu ili (kao što pjeva gobac) samog sebe?[shocked][wink]

Kako stoje s ugovorenim novogradnjama, kalendar isporuke…
Cisto da znam javiti bankarki kad cu trebati margin, pa jos jedan…[lol]

New Report

Close