Gorane, čisto iz znatiželje – što je to bilo s dokapom VABE? Zašto je HANFA pomaknula datum?
Dok se Goran sjeti……….Hanfa je odlučila da je dan kad se pregleda popis vlasnika dionica Vabe,na osnovu čega onda imaju pravo na upis novih,dan njihove odluke a ne onaj kojeg je Vaba predložila.To ti je kao da u slučaju Ulpl odluče da dan D nije 31.03.2008g.nego onaj kad Hanfa bude razmatrala prijedlog za dokap,znači negdje pod kraj travnja-vjarojatno.
Na izmjenu datuma imaju pravo i ponekad to pravo iskoriste.
imali kojeg kolege da je kupovao dionice ULPL prije prijašnjeg dokapa preko ABACUS eTrade…..?
da nebi bilo da se dionice moraju stavit na slobodnu poziciju prije dana “D”….
imali kojeg kolege da je kupovao dionice ULPL prije prijašnjeg dokapa preko ABACUS eTrade…..?
Ako sam dobro razumio – pitaš da li je netko sudjelovao u jesenašnjoj dokapitalizaciji, kupivši dionice preko abac@trade-a?
Ako si to pitao – je, ja sam. I nisam ih stavljao na slobodnu poziciju, ne vidim razloga.
I ja sam kupio preko ABACUS eTrade, ali ne prije prijašnjeg dokapa i ne vidim razloga da ih treba stavit na slobodnu poziciju. Glavno je da su na osobnom računu (a jesu), a ne preko nekakvog skrbničkog kako izgleda bude kad ideš preko PBZ Investora![wink]
Mali prometi, priprema za novi rast?
da li je novi target 4000 ili više
Na 4000 ce doc ,samo je pitanje vremena[smiley]
Bok ekipa,
baš nešto mislim…
Ekipi iz prvih 10 (koji imaja cca 185 000 dionica) treba za dokap oko 73 500 000 kn što iznosi oko 20 000 dionica po ovoj (3700 kn) cijeni.
To su grube brojke samo za prvih 10, a gdje su joj oni ispod…
Mislim da će biti pritisak na prodaji još neko vrijeme…
Imam dionice ULPL i imat ću ih. Ovo nije poziv na BLA, BLA…
Comments?
Bok ekipa,
baš nešto mislim…
Ekipi iz prvih 10 (koji imaja cca 185 000 dionica) treba za dokap oko 73 500 000 kn što iznosi oko 20 000 dionica po ovoj (3700 kn) cijeni.
Comments?
Prošli put su neki od ljudi iz top10 nešto sitno prodavali ali ništa značajno (osim Floričića koji je izašao).
Bok ekipa,
baš nešto mislim…
Comments?
Što bi Vi, kolega napravili na njihovom mjestu?
Bi li ih prodavali ili bi ih založili da dođete do sredstava za dokap?
Prošli put su neki od ljudi iz top10 nešto sitno prodavali ali ništa značajno (osim Floričića koji je izašao).
Jel izašao skroz ili ga samo nema u Top10 ? Ima li netko od kolega CD iz SDA ?
Inače evo stanje, biti će zanimljivo pratiti:
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. PAVLETIĆ DRAGUTIN 27.057 6,76 Osnovni račun
2. ŠORC DARKO 26.440 6,61 Osnovni račun
3. BUDISAVLJEVIĆ IGOR 22.627 5,66 Osnovni račun
4. ZEVNIK JANEZ 21.863 5,47 Osnovni račun
5. RADOLOVIĆ KARLO 19.711 4,93 Osnovni račun
6. BRAJKOVIĆ ANTON 18.135 4,53 Osnovni račun
7. FLORIČIĆ MARTINA 17.819 4,45 Osnovni račun
8. FONOVIĆ RENATO 10.615 2,65 Osnovni račun
9. MARCHI DARIO 10.380 2,60 Osnovni račun
10. BURŠIĆ SLOBODAN 10.262 2,57 Osnovni račun
Ukupno: 46,23
U odnosu na stanje od 14.2. nitko od Top10 nije prodavao…
Evo već imamo vijesti:
Direktor Uljanik Plovidbe otpustio 1.200 dionica
Dragutin Pavletić, direktor Uljanik Plovidbe, otpustio je 1.200 dionica kompanije, sukladno ugovoru o darovanju od 25. veljače, priopćeno je danas na Zagrebačkoj burzi. Navedene dionice čine 0,3 posto temeljnog kapitala Uljanik Plovidbe. Nakon otpuštanja, Pavletić posjeduje 25.857 dionica koje čine 6,46 posto temeljnog kapitala tvrtke i daju 6,56 posto glasova. Zadnja cijena dionice Uljanik Plovidbe danas je na Zagrebačkoj burzi iznosila 3.700,01 kunu, što predstavlja rast od 0,52 posto u odnosu na posljednju cijenu od petka.