.. ja sam se presretna iskrcala po 3800,00 ! A do 31.03. ima još puuuuuuuuno vremena !!! Zaboravila sam reći da je iskrcavanje bilo sa dokap. dionicama po 400,00 kuna ![wink]
Akako bi tek bilo da si pričekala do 26.03.2008??[shocked]No dobro ,ima i skromnih ljudi.[lol] [lol]
.. ja sam se presretna iskrcala po 3800,00 ! A do 31.03. ima još puuuuuuuuno vremena !!! Zaboravila sam reći da je iskrcavanje bilo sa dokap. dionicama po 400,00 kuna ![wink]
bravo, odličan 4+ i nisi izdražala a da ne dođeš srati na ovu temu….
[kiss]
Miami – pa sretno ti na ernt.
[bye]
A kao što kaže Bulakov:
U zadnjoj dok. smo imali ath od oko 4800 kn po dionici, dokap. prije toga oko 4200kn. [b]Hocemo li sada na 5000 kn?
ma ti si super[rolleyes]
PETINA: ” zgubidan10: ” Ma na ovoj temi brdo ljubomorne ekipe,nisu se ukrcali pa seru. ” Kratko i jasno[thumbsup][thumbsup] ” pa imat će se prilike ukrcati po nižim cijenama. nego, na koji dan moraš imati dionice da bi sudjelovao u dokapu?
pa dan D je 26.03.kada se moras ukrcati jer je vec 27.03 kasno s obzirom da je četvrtak pa SDA ne stigne proknjižiti jer je D+3—ali taj dan će biti tarapana,jer ako je prometa bilo 24mil. samo na trzaj vjesti o dokap.,
taj zadnji dan ili sudnji dan će biti najmanje dvostruko–cca 50milja–a cijena…e to je vjerovatno oko 5000 ..avi nemojte ulaziti i tražite bolje i čekajte koje će više rasti[lol] [thumbsup]
Ajde , prestanite se duriti, pa ne može uvijek biti dobro !
Pa ne vrti se cijeli svijet oko ULPL-a, ima izvrsnih prilika na burzi, ako će nam veliki dozvoliti da nešto
stavimo u svoj džep…. meni je drago ako drugi zarade, uglavnom je svima pušiona u zadnje vrijeme…
Ajde , prestanite se duriti, pa ne može uvijek biti dobro ! Pa ne vrti se cijeli svijet oko ULPL-a, ima izvrsnih prilika na burzi, ako će nam veliki dozvoliti da nešto stavimo u svoj džep…. meni je drago ako drugi zarade, uglavnom je svima pušiona u zadnje vrijeme…
OK.nema ljutiš,samo pazi da te izvrsne prilike ne mutiraju u izvrsne neprilike.Trenutno je ULPL izvrsna prilika i odgovaralo to tebi ili ne idući mjesec će se,ako ne sve a ono bar puno toga vrtjeti oko ULPL.[thumbsup]
meni je drago da svi kupuju ULPL – barem ću pojačati neke svoje dionice po jeftinijim cijenama. A ako ćete vi zaraditi, nitko sretniji od mene jer komu ću inače prodavati te dionice koje ste dali u bescjenje?[lol]
Neodgovorno ponašanje mirovinskih fondova dodatno je rušilo burzu
http://www.vecernji.hr/home/manager/3020226/index.do
Mirovinci usporedno s povlačenjem novca čekali na kupnju nakon prisilne prodaje drugih fondova i svih ostalih koji su panično rasprodavali dionice ne pitajući za cijenu. S jedne strane i to je logično ponašanje, no spirala se pokrenula, mali ulagači počeli su izvlačiti novac iz fondova, fondovi su morali rušiti HT, Inu, Adris, Atlantsku plovodbu i sve likvidnije dionice kako bi se domogli gotovine jer nisu mogli znati gdje će se zaustaviti panika. Najgore što bi moglo zadesiti jedan fond jest da postane nelikvidan i ne može isplatiti udjele ulagačima.
Cijena ULPL bila je 02.01.2008 preko 3.700 kn, da bi nakon mjesec dana pala i do 2800 kn. Tko je znao mogao je fino zaraditi (a sigurno su znali).
Kao što je već bilo napisano na ovom forumu došlo je (posljedično) do namjernog rušenja cijene i ULPL- a ako bi ostao na 3700 kn znači, da je realna cijena viša, pa bi nakon objave dokap. do 26.03.2008 mogla biti barem do 5000 kn.
Može odgovor na jedno laičko pitanje:
Do sada nisam sudjelovao u niti jednom dokapu, pa me zanima ako dan D bude 31.03. kada ću imati dokupljene dionice u svom vlasništvu i da li je moram registrirati kod brokera da bi je mogao prodati ili će biti pripojena već postojećima. Zanima me mogu li postojeće dionice prodati već sljedećeg dana 01.04., a da ne izgubim dokup.
[wink]
Evo vidim da ste već dobili odgovor, tako da dionice moežete prodati i tri dana ranije, međutim treba upozoriti da bi se mogao dogoditi sceniarij gdje HANFA odobrava dokapitalizaciju, ali pravo sudjelovanja imaju dioničari koji dionice posjeduju na dan odobravanja… Ovakva situacija se je desila prije godinu dana sa VABA Bankom, i iako ne vjerujme da će se desiti sa ULPL jer nije niti u prijašnjim dokapitalizacijama zgodno je znati da postoji i ova mogučnost tako da ipak ne bi savjetovao prodaju 3 dana prije dana D…
Neodgovorno ponašanje mirovinskih fondova dodatno je rušilo burzu http://www.vecernji.hr/home/manager/3020226/index.do Mirovinci usporedno s povlačenjem novca čekali na kupnju nakon prisilne prodaje drugih fondova i svih ostalih koji su panično rasprodavali dionice ne pitajući za cijenu. S jedne strane i to je logično ponašanje, no spirala se pokrenula, mali ulagači počeli su izvlačiti novac iz fondova, fondovi su morali rušiti HT, Inu, Adris, Atlantsku plovodbu i sve likvidnije dionice kako bi se domogli gotovine jer nisu mogli znati gdje će se zaustaviti panika. Najgore što bi moglo zadesiti jedan fond jest da postane nelikvidan i ne može isplatiti udjele ulagačima. Cijena ULPL bila je 02.01.2008 preko 3.700 kn, da bi nakon mjesec dana pala i do 2800 kn. Tko je znao mogao je fino zaraditi (a sigurno su znali). Kao što je već bilo napisano na ovom forumu došlo je (posljedično) do namjernog rušenja cijene i ULPL- a ako bi ostao na 3700 kn znači, da je realna cijena viša, pa bi nakon objave dokap. do 26.03.2008 mogla biti barem do 5000 kn.
Ako su to ” Mirovinski fondovi ” učinili , to je samo dokaz da od tržišnog ” objekta ” postaju tržišni ” Subjekt ” !
Oni nikome ništa ne duguju osim svojim članovima , i po mome moraju biti potpuno neovisni od Banaka i njihovih fondova i ulagati u dionice strogo konzervativno ” gledajuči na fundamente ” , a ne da budu kanta za istresanje precjenjenih dionica i tuđih ulagačkih promašaja !
Također bi mi bilo veoma drago da je makar jedan od njih uložio u dionice Uljanik plovidbe , jer po mome tu će se u ovoj godini ostvariti i ostvaruju največi ulagački profiti !
[smiley][smiley]