ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 22:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,17
2.381
168
14,10
14,50
-1,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ma na ovoj temi brdo ljubomorne ekipe,nisu se ukrcali pa seru.

Ljubomora je majka profita, Zgubi ne budi lud

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

ljudi, ja pišem i čitam podatke iz sudskog registra. Nigdje ne piše 400.000 redovnih izdanih dionica…

Za državnu tintu državno i brisaloo

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

zgubidan10:

Ljubomora je majka profita, Zgubi ne budi lud

[lol] [lol] [lol]

Ovaj Bulakov nije glup,on je jedan od rijetkih pametnih na ovoj temi,kojeg treba procitat.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Nisam kompetentan znanje je krhko

Bulakov, ja samo ne volim kad netko svoju @ebenu / ne / likvidnost održava na ovakav način ….. ništ drugo,
ostalo je za razmišljanje …. do kada…? basnoslovan temeljni kapital… a u firmi …..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kratko i jasno[thumbsup][thumbsup]

zgubidan10: ” Ma na ovoj temi brdo ljubomorne ekipe,nisu se ukrcali pa seru. ” Kratko i jasno[thumbsup][thumbsup]

pravo Zgubi, najpametnija izjava na ovoj temi u poljednjih mjesec dana.
[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

zgubidan10:

Kratko i jasno[thumbsup][thumbsup]

pa imat će se prilike ukrcati po nižim cijenama. nego, na koji dan moraš imati dionice da bi sudjelovao u dokapu?

...povijest se ponavlja...

bulakov @nebih se slozio sa cinjenicom kao su mali igraci navalili………..Interes je prema ovoj dionici ocit sta se moglo vidjeti i desetak dana prije objave o dokap.Veliki su se prometi vrtili i cak sam mislio kako ce koji fond izbiti u TOP 10 ali cinjenica je da se za dokapitalizaciju znalo malo prije.Mislim da sam o tome vec i pisao a sta se tice malih njih ima samo u puno manjoj mijeri nego sta vi mislite!!! Pa zar ste stvarno misljenja da mali mogu pokrenut trziste!!!!!
[proud]

a neki su su i iskrcali, pa se sad grizu.
miaimi je prije 4 dana na temi ernt napisao da sav novac od prodaje ulpl stavlja na ernt
šteta, miami, šteta

free tibet

PETINA: ” zgubidan10: ” Ma na ovoj temi brdo ljubomorne ekipe,nisu se ukrcali pa seru. ” Kratko i jasno[thumbsup][thumbsup] ” pravo Zgubi, najpametnija izjava na ovoj temi u poljednjih mjesec dana. [thumbsup]

Točno !
U slijedečih mjesec dana biti će na Uljanik plovidbi , veći promet nego na ” Glavnom kolodvoru ”
[smiley][smiley]

.. ja sam se presretna iskrcala po 3800,00 ! A do 31.03. ima još puuuuuuuuno vremena !!! Zaboravila sam
reći da je iskrcavanje bilo sa dokap. dionicama po 400,00 kuna ![wink]

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close