Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
Ma na ovoj temi brdo ljubomorne ekipe,nisu se ukrcali pa seru.
Ljubomora je majka profita, Zgubi ne budi lud
ljudi, ja pišem i čitam podatke iz sudskog registra. Nigdje ne piše 400.000 redovnih izdanih dionica…
Za državnu tintu državno i brisaloo
zgubidan10:
”
”
Ljubomora je majka profita, Zgubi ne budi lud
[lol] [lol] [lol]
Ovaj Bulakov nije glup,on je jedan od rijetkih pametnih na ovoj temi,kojeg treba procitat.
Nisam kompetentan znanje je krhko
Bulakov, ja samo ne volim kad netko svoju @ebenu / ne / likvidnost održava na ovakav način ….. ništ drugo,
ostalo je za razmišljanje …. do kada…? basnoslovan temeljni kapital… a u firmi …..
Kratko i jasno[thumbsup][thumbsup]
zgubidan10: ” Ma na ovoj temi brdo ljubomorne ekipe,nisu se ukrcali pa seru. ” Kratko i jasno[thumbsup][thumbsup]
pravo Zgubi, najpametnija izjava na ovoj temi u poljednjih mjesec dana.
[thumbsup]
zgubidan10:
”
”
Kratko i jasno[thumbsup][thumbsup]
pa imat će se prilike ukrcati po nižim cijenama. nego, na koji dan moraš imati dionice da bi sudjelovao u dokapu?
bulakov @nebih se slozio sa cinjenicom kao su mali igraci navalili………..Interes je prema ovoj dionici ocit sta se moglo vidjeti i desetak dana prije objave o dokap.Veliki su se prometi vrtili i cak sam mislio kako ce koji fond izbiti u TOP 10 ali cinjenica je da se za dokapitalizaciju znalo malo prije.Mislim da sam o tome vec i pisao a sta se tice malih njih ima samo u puno manjoj mijeri nego sta vi mislite!!! Pa zar ste stvarno misljenja da mali mogu pokrenut trziste!!!!!
[proud]
a neki su su i iskrcali, pa se sad grizu.
miaimi je prije 4 dana na temi ernt napisao da sav novac od prodaje ulpl stavlja na ernt
šteta, miami, šteta
PETINA: ” zgubidan10: ” Ma na ovoj temi brdo ljubomorne ekipe,nisu se ukrcali pa seru. ” Kratko i jasno[thumbsup][thumbsup] ” pravo Zgubi, najpametnija izjava na ovoj temi u poljednjih mjesec dana. [thumbsup]
Točno !
U slijedečih mjesec dana biti će na Uljanik plovidbi , veći promet nego na ” Glavnom kolodvoru ”
[smiley][smiley]