Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
da se barem ovi iz LPLH oće malo ugledat na ULPL po tom pitanju umjesto što stalno smanjuju nominalu…
ovi Tuga, Buga d.o.o. i ostali
[sealed]
A zašto onda član Nadzornog odbora ima 100 milijuna kuna u dionicama,a predsjednik Nadzornog odbora svega milijun?Zašto naknadu u Nadzornom odboru članovi imaju čak 4 puta veću nego predsjednik Nadzornog odbora?Pa zato jer predsjednik sve potpisuje,a danas-sutra i krivično odgovara…Ah,da, predsjednik Nadzonog odbora je žena…dobra,poštena,naivna.??[wink]
lakše malo, kolega. Nemojte tako junoški, provjerite malo činjenice i nemojte širiti dezinformacije.
Počnite sa dionicama koje su radnici Uljanika (brodogradilišta) dobijali , pa pod dva brojem dionica kojim raspolaže gospođa predsjednica NO, a pod tri otkud Vam pravo da pljujete po dotiičnoj, malo više obzira molim.
Hvala.
Dividenda od 30 kn nije 0,8% od cijene dionice. Dividenda se ne računa na burzovnu cijenu več na nominalnu cijenu. Nominana cijena ULPL je 400 kuna te dividenda od 30 kn pretstavlja 7,5% od cijene dionice što u svakom slučaju nije malo.
nekako nemam dojam da ćete svi vi koji ste ovih dana kupovali ULPL na kraju priče biti zadovoljni…sindrom krda nikako nije dobar.[tongue]
Neki ovdje bi trebali uložiti u dionice UČILICE ili HTJA. ajde medvjedi il pijte il šetajte
(bez zamjere)
ja nemam nikoga u Puili niti ULPL ali sam kupio dionice ULPL prije dokapitalizacije.Znate po kojoj cijeni?
Po 4600. Jer sam čekao zadnji dan da napravim kalkulaciju
Nakon prošle dokap prosjek mi je 3350. Nakon ove dokap bit će 2450 ako ne kupim više niti jednu.
Ako se odlučim na kupnju novih10-20 komada bio bi oko 2550.
I da prodam na 3200 u plusu sam 25%.
i ne znam koje formule koristite za računanje prosjeka ulaza, ali molim da nas, koji ne kupujemo sutra , danas ili jucer.. i prosjek nam je “visokih” 1800 pustite da uzivamo u jos jednoj berbi
Klas optim:
”
A zašto onda član Nadzornog odbora ima 100 milijuna kuna u dionicama,a predsjednik Nadzornog odbora svega milijun?Zašto naknadu u Nadzornom odboru članovi imaju čak 4 puta veću nego predsjednik Nadzornog odbora?Pa zato jer predsjednik sve potpisuje,a danas-sutra i krivično odgovara…Ah,da, predsjednik Nadzonog odbora je žena…dobra,poštena,naivna.??[wink]
”
lakše malo, kolega. Nemojte tako junoški, provjerite malo činjenice i nemojte širiti dezinformacije.
Počnite sa dionicama koje su radnici Uljanika (brodogradilišta) dobijali , pa pod dva brojem dionica kojim raspolaže gospođa predsjednica NO, a pod tri otkud Vam pravo da pljujete po dotiičnoj, malo više obzira molim.
Hvala.
Sve što sam rekla možete danas pročitati na http://www.glasistre.hr na stranici Gospodarstvo.Pa nakon pročitanog članka provjeravajte vi činjenice,dragi kolega iz Uljanik Plovidbe!!Za predsjednicu Nadzornog odbora rekla sam da je vrijedna i poštena,ali naivna..To mislim i dalje![kiss]
za Klasa optimist:
optimist: imas dobar kupaći
pesimist: imas jednodjelni kupaći
SLK-a za člana NO-a ULPL-a….kad mali postanu kritična masa.. [proud]
Samo dioničari ULPL mogu predlagati članove NO-a ULPL-a[lol] [lol]