Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
pa cuj danas su se malo zaigrali na ingri
ajd sutra il u ponedjeljak nek se vrate
alo ljuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiii
ulpllllllllllllllllll
vratite seeeeeeeeeeeeee
8/100 * 3700=296. vrli matematičar je dodao nulu viška.sad će ljudi čitati i misliti kakve su to astronomske cifre.30 kn je cca 0,8%.
joj kaj sad ak je pogriješio….blago tebi kad nikad ne griješiš
sačuvaj me Bože ovih dežurnih lektora i kolektora..
[sealed]
Naravno da se svi bogate,pa tako sadašnji direktor Uljanik Plovidbe Dragutin Pavletić teži 100 milijuna kuna,isto toliko član Nadzornog odbora Darko Šorc.Bivši direktor brodogradilišta Uljanik Karlo Radolović ima 75 milijuna kuna,a sadašnji direktor brodogradilišta Uljanik Anton Brajković težak je 69 milijuna kuna.Istodobno radnici u starijem bratu Uljanik Plovidbe, dakle brodogradilištu Uljanik imaju osnovicu brutto plaće 1.623 kune.
A što mislite tko je prethodnih godina i desetljeća stvorio te brodove s kojima dioničari Uljanik Plovidbe stekoše milijune na dionicama?Pa,naravno – radnici Uljanika!!! A oni nemaju niti jedne dionice Uljanik Plovidbe!!
Toliko dragi kolega o “prospektima”.Ah,da…kapitalizam nije pravedno društvo![kiss]
Jedva cekam iducu dokapitalizaciju da se prestane tolko spominjati ova
ima tko vremena cekati 2015tu godinu ? ili ste bas gotovo svi na “2 tjedna” unutra ??
sutra će cijena od 3800 biti gagatela kao jučer 2700..
onda će svi opet kupovati…
Interesanti smo mi ljudi
Kolega nismo mi čudni ljudi nego prije nismo imali novaca za dokup, a pogotovo kad ti fali nekoliko dionica da bi uopće sudjelovao u dokapitalizaciji
Koliko ja znam potrebno je imati 20 ULPL da bi dobio 9 kom.po 400 kn
pa sad računaj dali se isplati dokupiti i po ovoj cijeni i koliko dobijaš.[thumbsup]
nisam bas siguran da im je brodove gradio Uljanik, zapravo sam siguran da su nove narudzbe sklopljene s 3. majem
no – niti to nije bitno. Ne znam sta je cudno da se bogati bogate a sirotinja da radi za “kunu”?!!?!?!?
nije tak u cijelom svijetu? kolko mali kinezi dobivaju po danu teskog fizickog rada, a kolko “tata” shi tzu lee dobiva koji je gazda multinacionalne kompanije??
(sad i ja vec pricam gluposti)
kuna:
”
sutra će cijena od 3800 biti gagatela kao jučer 2700..
onda će svi opet kupovati…
Interesanti smo mi ljudi
”
Kolega nismo mi čudni ljudi nego prije nismo imali novaca za dokup, a pogotovo kad ti fali nekoliko dionica da bi uopće sudjelovao u dokapitalizaciji
Koliko ja znam potrebno je imati 20 ULPL da bi dobio 9 kom.po 400 kn
pa sad računaj dali se isplati dokupiti i po ovoj cijeni i koliko dobijaš.[thumbsup]
Lega, nisi dobro upućen. Preporučam da pročitaš prospekt.
nisam bas siguran da im je brodove gradio Uljanik, zapravo sam siguran da su nove narudzbe sklopljene s 3. majem
no – niti to nije bitno. Ne znam sta je cudno da se bogati bogate a sirotinja da radi za “kunu”?!!?!?!?
nije tak u cijelom svijetu? kolko mali kinezi dobivaju po danu teskog fizickog rada, a kolko “tata” shi tzu lee dobiva koji je gazda multinacionalne kompanije??
A zašto onda član Nadzornog odbora ima 100 milijuna kuna u dionicama,a predsjednik Nadzornog odbora svega milijun?Zašto naknadu u Nadzornom odboru članovi imaju čak 4 puta veću nego predsjednik Nadzornog odbora?Pa zato jer predsjednik sve potpisuje,a danas-sutra i krivično odgovara…Ah,da, predsjednik Nadzonog odbora je žena…dobra,poštena,naivna.??[wink]
Buduci da imam nesto sitno ULPL proucio sam prospekt i mislim da cu izac za par dana iz ovoga..
Jednostavno, uracunavsi dokap dionice prosjek mi je 2700 a ne vidim zasto bi nakon dokapa otisli nesto znacajno preko 3000, ako i toliko. Krdo je to..
A i imam neke druge prilike u vidu.. No svatko je krojac svoje sudbine[cool]
Amaru:
”
”
A zašto onda član Nadzornog odbora ima 100 milijuna kuna u dionicama,a predsjednik Nadzornog odbora svega milijun?Zašto naknadu u Nadzornom odboru članovi imaju čak 4 puta veću nego predsjednik Nadzornog odbora?Pa zato jer predsjednik sve potpisuje,a danas-sutra i krivično odgovara…Ah,da, predsjednik Nadzonog odbora je žena…dobra,poštena,naivna.??[wink]
Cime se ti opterecujes,ti si lud.Uzmi dok ima i dok se moze,pusti radnike to je njihova stvar,da su lopovi jesu al dadu i nama[lol] [lol]
Koliko znam svi radnici Uljanik brodogradilista su imali pravo na povlastenu kupnju dionica,
a neki su ih i dobili kao dodatak placi…
Zivim u Puli i imam vise prijatelja koji ih imaju jer su radili u Ulji.
Sretno nam svima
.??[wink] ” Cime se ti opterecujes,ti si lud.Uzmi dok ima i dok se moze,pusti radnike to je njihova stvar,da su lopovi jesu al dadu i nama[lol] [lol]
Tako je ….kaj tebe muči u životu u pogledu ULPL, nije mi jasno….
Živio drug Tito!
[huh][lol]