ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

febo: ” SLK-a za člana NO-a ULPL-a….kad mali postanu kritična masa.. [proud] ” Ima i moj glas[rolleyes]

I moj
[thumbsup]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Svaki dokap:
– potpuno ista pitanja
– isti odgovori
– iste sumnje
– iste nade
– isti postovi
– isti pozitivni i negativni stavovi
– iste svađe
– iste nejasnoće

.. a zarada uvijek ista ili veća nego na prethodnom dokapu,[wink]
Ja ih imam par stotina, kuoujem jos na ovim nivoima. U tu svrhu sam srezao pozicije u ATPLu,premda me to žalosti ali nema se casha. U proslom dokapu sam izasao prije dana D, pogrijesio sam.Zato sam marljivo skupljao cijelo ovo vrijeme nakon zadnjeg dokapa.
A ako mislite da 70 mil kuna nije dovoljno za dva broda, mucnite jos jednom glavom i promaštajte o slijedecem dokapu.
Pozdrav svim ULPLovcima i ostalim brodarima.[thumbsup]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Evo jedno hipotetičko pitanje… Ukoliko bi neka osoba imala ili kupila samo jednu dionicu dali bi mogla sudjelovati u dokapitalizaciji… Npr. ako netko kupi 1 dionicu po 4.000kn… 1×0,45= 0,45 (e sada dali se ovo zaokružuje na 0,5 jer sam prije pročitao da x,x5 se zaokružava na više…)? Ukoliko je tome tako onda bi se mnogima koji nemaju ULPL isplatilo kupiti jednu dionicu ULPL jer… npr. kupnja 1 dionice po 4.000 dokapitalizacija 1 po cijeni od 400kn dakle imali bi 2 dionice po prosječnoj cijeni od 2.200,00kn što je vrlo prihvatljivo. Molio bi da demantirate ili potvrdite moju teoriju… Hvala

elementarna stvart: ne zaokružuje se nikad dvaput!!!!!
dakle, 1 dionica + 0,45 = 1 DIONICA

cijena 3800 kn je bagatela iz više razloga,
pa ljudi da ovoj cijeni je p/ e ispod 10, dobit bitno veća od prošle godine,
dokapitalizacija pogoduje postojećim dioničarima ( ne može poštenje) .
Molim nekoga da predloži bolju dionicu po trenutnim uvjetima..
4200 kn je još prihvatljiv ulaz, a zadnji dan protekle dokapitalizacije je bila cca 4700 kn
Dividenda 30 kn
Može li bolje?

BSI se odlično drži.Kad drugi indeksi rastu , raste i on.
Kad padaju , on i dalje raste , ili u najgorem slučaju ostane na nuli , kao danas.

krdo amo – krdo tamo,

bolje rečeno stampedo;

vidim da mnogi brzo uče, zar ne Strawinski?

samo što nije...

cijena 3800 kn je bagatela iz više razloga,
pa ljudi da ovoj cijeni je p/ e ispod 10, dobit bitno veća od prošle godine,
dokapitalizacija pogoduje postojećim dioničarima ( ne može poštenje) .
Molim nekoga da predloži bolju dionicu po trenutnim uvjetima..
4200 kn je još prihvatljiv ulaz, a zadnji dan protekle dokapitalizacije je bila cca 4700 kn
Dividenda 30 kn
Može li bolje?

iskreno!

ne može!

pa sama dividenda je cca 8% cijene dionice

pa di ima kamate na štednju 8%?

sutra će cijena od 3800 biti gagatela kao jučer 2700..
onda će svi opet kupovati…
Interesanti smo mi ljudi

[” iskreno! ne može! pa sama dividenda je cca 8% cijene dionice pa di ima kamate na štednju 8%?
[/quote]
Srri wunder to je 0.8%.
Znam, znam sve tako dobro izgleda pa se ne pazi…..[lol] [lol]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

[” iskreno! ne može! pa sama dividenda je cca 8% cijene dionice pa di ima kamate na štednju 8%?
Srri wunder to je 0.8%. Znam, znam sve tako dobro izgleda pa se ne pazi…..[lol] [lol]
[/quote]

…ili 8 promila

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

8/100 * 3700=296.

vrli matematičar je dodao nulu viška.sad će ljudi čitati i misliti kakve su to astronomske cifre.30 kn je cca 0,8%.

možda je mislio na cijenu nove po 400? [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close