Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,30 | 272 | 19 | 14,30 | 14,60 | 0,00% |
prodao svoje, svaka cast firmi ali po mojoj racunici iznad 3200kn se neisplati kupiti zbog dok. i pada cijene dionice, sve ispod prihvatljivo[thumbsup]
Zare, Knecht i ostali…
Pa vi ste smiješni…u čemu je problem? nema nikakvog problema osim što mi treba lova tj.cash, nemam 5 dionica nego malo više i ovo mi je odlična prilika da dođem do casha…da nije takva situacija sa mojim ostalim plasmanima vjerojatno bih sudjelovao i u ovom dokapu…tko želi sudjelovati, neka sudjeluje..ne vidim tu nikakav problem, dakako tko može, neka i sudjeluje.ovu dionicu se isplati dugoročno držati..
al zar bih se ja tebi, Knechtu i ostalima trebao opravdavati ovdje zašto ne mislim u dokap..uostalom i Kiki Floki
se navodno iskrcao iskoristivši prilku za vrijeme poslijednjeg dokapa.
[sealed]
Zare, Knecht i ostali…
Pa vi ste smiješni…u čemu je problem? nema nikakvog problema osim što mi treba lova tj.cash, nemam 5 dionica nego malo više i ovo mi je odlična prilika da dođem do casha…da nije takva situacija sa mojim ostalim plasmanima vjerojatno bih sudjelovao i u ovom dokapu…tko želi sudjelovati, neka sudjeluje..ne vidim tu nikakav problem, dakako tko može, neka i sudjeluje.ovu dionicu se isplati dugoročno držati..
al zar bih se ja tebi, Knechtu i ostalima trebao opravdavati ovdje zašto ne mislim u dokap..uostalom i Kiki Floki
se navodno iskrcao iskoristivši prilku za vrijeme poslijednjeg dokapa.
[sealed]
Ma stvar je da se postavljaš kao da je dokap loš, a mislim da nije. A ako misliš da drugdje možeš više zaraditi onda je to odlična prilika za izlazak. To sam i ja napravio na prošlom i to mi je ok, ali ovo panično-manične faze mi nije logičan argument.
A što se Flokija tiče o tome smo već pričali i linkali da je rekao da će izaći iz svih dionica kad to bude omogućavalo tržište, a također i Purko. Osobno mislim da je to napravio jako dobro i korektno…
˛& Febo
Da ponovim – Nisi u pravu ili u krivu zato što se ljudi slažu sa tobom. U pravu si jer su u pravo tvoje činjenice i način razmišljanja (B. Graham). Moje činjenice su u tome, da sam kupio ULPL prošle godine 13.01.2007 i do sada imam prinos mislim oko 100% a vjerujem, da će biti i više. Evo jednostavno to su moje činjenice i moj način razmišljanja (ponekad kada ULPL padne i kupim nešto).
Želim ti Febo sve nabolje kod izkrcavanja i da se ponovo čujemo na forumu ULPL.
[bye]
Evo jedno hipotetičko pitanje…
Ukoliko bi neka osoba imala ili kupila samo jednu dionicu dali bi mogla sudjelovati u dokapitalizaciji…
Npr. ako netko kupi 1 dionicu po 4.000kn…
1×0,45= 0,45 (e sada dali se ovo zaokružuje na 0,5 jer sam prije pročitao da x,x5 se zaokružava na više…)?
Ukoliko je tome tako onda bi se mnogima koji nemaju ULPL isplatilo kupiti jednu dionicu ULPL jer…
npr. kupnja 1 dionice po 4.000
dokapitalizacija 1 po cijeni od 400kn
dakle imali bi 2 dionice po prosječnoj cijeni od 2.200,00kn što je vrlo prihvatljivo. Molio bi da demantirate ili potvrdite moju teoriju…
Hvala
A koji se to brod može kupiti za 72 milijuna kuna?Možda Kerumova jahta??!Ili je to prilika za Upravu i veće dioničare da putem nove dokapitalizacije povećaju svoj imetak?[huh]
Vi vjerovatno niste ” dioničar ” , jer bi inače dobili ” Prospekt ” sa svim podacima , koji Vas zanimaju !
Pod ovom upravom u zadnje četiri godine potpuno je obnovljena flota / 6- novih brodova , koji su imovina svih dioničara srazmjerno udjelu , tako da nas Kerumova imovina ne zanima / . Što se tiče bogaćenja , bogate svi dioničari jednako / srazmjerno svome učešču , a postotak je za svakog dioničara isti ovaj puta 45% / !
prodao svoje, svaka cast firmi ali po mojoj racunici iznad 3200kn se neisplati kupiti zbog dok. i pada cijene dionice, sve ispod prihvatljivo[thumbsup]
Po kojoj se to računici ne isplati iznad 3200? Baš bi htjela čuti.
zalosno je da su se sada drukeri i ovdje pojavili
ekipa se po dojavi ukrcala na 2800-2900 i sad kao izlazi
s naglaskom na – kao
zalosno zalosno
airfire:
”
”
valjda čovjek navlači malo, ili je htio napisati 4200?
airfire:
”
”
To baš i ja htjedoh pitati… da čujem i tu matematiku [proud]
Jedna mala korekcija. I ja racunam da ce se dionica vratiti na nivo od oko 3000 kn.
Matematika je egzaktna nauka. Istina cijena nakon docapa je pretpostavka, ali vrlo realna. Znaci ulaz i na 4000 jos uvjek donosi profit a nema garancije da cijena nakon docapa ne bude manja ili veca. Kako sada stoji trziste (ne ZSA) cijena nakon docapa ima sanse da bude veca od 3000 kuna.
Unquote
Ako bismo pretpostavili da će nakon dokapitalizacije tržišna cijena dionice Uljanik plovidbe iznositi 3000 kuna te da investitor u vremenu do dokapitalizacije nema vremensku preferenciju novca, investitor bi danas za nju trebao platiti (3000*29-400*9)/20+30=4200 kuna