ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

koliko dobivam ako imam 50 dionica

23!

da ali ima jedan problem….nema dokapa dok god Samodol ne kaže.:”Nek bude dokap” tek onda i Bi dokap.. njegova je posljednja..dosad nije bilo problema no izvjesna doza rizika postoji

Gdje piše da je na burzi nešto sigurno? Ima li to gdje piše? Kada to kažeš nekome, onda te blijedo gleda, kao da si budala. Svi pametni, to nije moguće.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ako nece biti ove, bit ce slijedece dokap… treba platiti toliku flotu kakav je plan do 2015.

isto tako – kad toliko ceste dokap. stanu, tek onda slijedi pravi – zdravi rast dionice (a do onda skupljati jeftine dionice)

Blago siromašnima duhom...

ZA one koji imaju na skrbničkom računu dionice: Imam ih i ja i imao sam ih i prošlu dokapitalizaciju i nemate straha da nećete sudjelovati u dokapu jer će banka sve to lijepo obaviti umjesto vas a vi samo uplatite za nove dionice. I naravno uzet će vam neku sitnu naknadu za to.

you think your special you do, i can see it in your eyes

Najava dokapitalizacije podigla Uljanik plovidbu

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ljudi, oprezno! Nemojte se zaletavati. Puno nas se opeklo na Luci Ploče. Zar nije sumnjivo da se u pola godine provode dvije dokapitalizacije ??? Puno je tu velikih i opasnih igrača u igri. Mali sigurno neće profitirati!

Kolika cijena je bila neposredno nakon zadnje dokapitalizacije?

3499,99

hreuro: ” Ako može odgovor na pitanje?Kad se donese odluka o dokapitalizaciji,kad mogu prodati dionice,a da svejedno učestvujem u dokapitalizaciji?Ako se odluka donese 31.3,to znaci da 1.4 već mogu prodati?ili već 31.3? ” možeš ih prodati prvi dan nakon zaključenja perioda dokapa a to je, milim, dan skupštine (31.03.?). problem je što je zadnji put odmah po zaključenju perioda dokapa cijena zviznula sa ATH 4700 natrag na 3000 i to u jednom danu a bid (koji je dotad bio jači od ponude) se istog trenutka desetkovao. da li će se taj scenarij ponoviti i ovaj put…teško je reći ali moraš računati i na takav rasplet događaja da ne bi bilo neugodnih iznenađenja.

sori febo, možda nisam upućen, no meni je referentni datum strmopizdnuća ulpl jedino 4.10.2007 kad je u jednom danu pala na 3499,99 sa 4700 kn. jel misliš na taj datum (i taj ath) ili nešto drugo? jedino 3.10.2007 je ulpl bila tako visoko i tako pala u jednom danu.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=ULPL-R-A

Zasto oprezno? pa ne placa se danas ULPL ko nedavno croatia airlines. Kupujete dionice i kupujete tvrtke. Takva ulaganja su dugorocna. Ja imam ULPL ne zato jer ide u dokapitalizaciju, nego jer vjerujem u poduzece i vodstvo. znaci ostajem bez obzira na odluku skustine o novoj dokap.

a medvjedi (kako ih na b*******.hr -u vole zvati) neka uskaču skupo i bježe jeftino

Blago siromašnima duhom...

dosad je sve bilo u redu i uvijek se na tim dokapima mooglo dobro zaraditi na ULPL, valjda će i sad tako biti..
osim toga izgleda se i priprema i izdašna dividenda ove godine pa nije jedino dokap dobra vijest za dioničare ULPL.
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ljudi, oprezno! Nemojte se zaletavati. Puno nas se opeklo na Luci Ploče. Zar nije sumnjivo da se u pola godine provode dvije dokapitalizacije ??? Puno je tu velikih i opasnih igrača u igri. Mali sigurno neće profitirati!

Nije sumnjivo jer su do sada prolazile dokapitalizacije bez problema i nema nijednog velikog vlasnika koji nije sudjelovao u prošloj dopapitalizaciji… Kod LKPC je država bila ta koja je bila protiv, ovdje nema nikog takvog…

Pa nije ULPL pod kapom nekakvih državnih tikvana. A ljude ovdje plašti sa LKPC nije baš lijepo, pustite ljude da si nešto zarade.

New Report

Close