Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,30 | 272 | 19 | 14,30 | 14,60 | 0,00% |
topalov5:
”
Ja kupio nešto danas po 3660, matematika govori da je sve ispod 4000 diskont.
”
Bilo je i LKPC po diskontu..
Koja je razlika u ULPL i LKPC, ovjde nema države u vlasništvu da bi se lovila “strateških interesa”!
Sudjelovao sam u svim dokapitalizacijama u ULPL do sada. U međuvremenu dokupljivao, mogao sam i niže ali još uvijek sam ispod današnjeg prosjeka. Samo tako ULPL, dividenda će dobro doći.
zadnji put je Samodol skinuo blokadu sa ove dionice sve do zaključenja perioda dokapa…moguće da i sada to napravi…podsijećam sve da je tada dosegnut ATH od oko 4700 da bi odmah po zaključenju pala na 3000
moguć i sada sličan scenario
Dali sam dobro shvatio, netko tko ima 4 dionice, dobije pravo da po cijeni od 400 kn kupi jos dvije dionice?
Dali je takva kupnja neka komplicirana procedura ili dobijem obavijest na kucnu adresu skupa s uputama?
Unaprijed hvala na odgovoru.
eto fino, bar sam pokrpo ponor Leda u portfelju.
Ja do datuma D vidim ovo sigurno preko 4K.
bok vam.
.
”
Nije ni sad. Fora je da postojeće dionice množiš sa 0.45. Ako je to 10 komada, onda je umnožak 4.5. E sad, na tih 4.5 vrijedi pravilo x.5 zaokruživanja prema gore, tj. na 5.
Ako netko ima 21 komad neka dobro racuna.
Torrrente: ” topalov5: ” Ja kupio nešto danas po 3660, matematika govori da je sve ispod 4000 diskont. ” Bilo je i LKPC po diskontu.. ” Koja je razlika u ULPL i LKPC, ovjde nema države u vlasništvu da bi se lovila “strateških interesa”!
Ne znam koliko je pametno trčati s krdom. Ja mislim da treba krenuti prije krda ili pustiti krdo da trči i otići na drugu stranu. Mislim da se ne može dogoditi scenario LKPC, ali i dalje mislim da treba izbjegavati krdo.
” Ne znam koliko je pametno trčati s krdom. Ja mislim da treba krenuti prije krda ili pustiti krdo da trči i otići na drugu stranu. Mislim da se ne može dogoditi scenario LKPC, ali i dalje mislim da treba izbjegavati krdo.
Ovi za razliku od LKPC znaju pripremiti papire i uvjek prolaze hanfu od prve.Krdo nije uvjek u krivu a kad ja riječ o ULPL krdo je u pravu.Inače ova dionica bi bila na 3700 kroz par dana i bez objave dokapitalizacije jer je jako podcijenjena u odnosu na ostale brodare.Nemojte propustiti priliku kolega atija.
Po mojoj procjeni vrijedila je jučer 4000kn.i ja bi na to dodao 30%zbog dokapa ali neka svatko sebi radi kalkulacije.[thumbsup]
Može jedno pitanje za stare sudionike dokapitalizacija Uljanik plovidbe, zanima me ako je dio dionica založen na skrbnički račun za margin krediti, da li je to sve ok, ili moram skinuti dionice sa skrbničkog računa da bi sudjelovao u dokapitalizaciji. Unaprijed hvala na odgovoru
deVito: ” ŠPANCIR: ” deVito: ” sorry jel imas kaj pravo na 5kom samo[cry] ” Dvije dodatne. ” tnx a lot a sa kojim datumom ????[thumbsup] ” 31.03.08. Počet ću naplaćivati [wink]
hvala ŠPANCIR imas pivu kad zelis , bio sam u poslu do grla . tak da mi je pobjegao i dokup
[thumbsup][cry]