Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,30 | 272 | 19 | 14,30 | 14,60 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Sada je dobar i po 3700 a nije valjo po 3650, ah ta burza.
Ja sam imao lude sreće pa ušao na 3050[cool]
PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________
Bolji si od mene, ja ušao na 3060, i prošao mi nalog na 3610 al samo 4 kom, dobročinitelj mi ga nije htio zatvoriti do kraja.[wink]
16.01.2008 sam poslao pozdrav kolegama dionicarima pa ga ponavljam i danas. [thumbsup]
Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"
Ja kupio nešto danas po 3660, matematika govori da je sve ispod 4000 diskont.
Bilo je i LKPC po diskontu..
[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]
A otkud li prodavača toliko, pa zar njima ta dokapitalizacija ništa ne znači, hmm, 100 ljudi 100 čudi.
14.04.2008.
A otkud li prodavača toliko, pa zar njima ta dokapitalizacija ništa ne znači, hmm, 100 ljudi 100 čudi.
Odgovor je tri posta iznad tvog.
Ušle velike njuške na info juče, 20% njima došla zapitaš li se ikad zašto nam ponekad plaće zakasne dan ili 2
PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________
Bilo je i LKPC po diskontu..
Bilo je i trenutno je LKPC po diskontu, ali….treba se rješiti naivnih i svih onih koji su zaradu računali digotronom, a pritom nisu gledali kako LAKA lova…ne postoji na tržištu kapitala.
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!