Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 14:31
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,70 | 15 | 1 | 14,30 | 14,50 | 2,80% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
ako sam dobro izracunao 16 kom dobijam 7 novih a sa 17 kom dobijam 8 novih, dali sam dobro izracunao
Ići će to i po 3500 uskoro.[thumbsup]
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
a i nize kako mi se cini, mogao sam prodati po 3820kn pa kupiti kako mi se cini i po 3200, e j…..
ne mari za male stvari i ostat ce male
evo nam i drukera s nalozima na bidu[lol]
Cijela ekipa je sad tu[lol] [lol]
DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE
Imam i ja pitanje dal se za dvije dobije jos jedna ili ne??
Hvalaa………….
komada 1.
Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.
Ići će to i po 3500 uskoro.[thumbsup]
klasa optimist.[lol]
Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.
ako sam dobro izracunao 16 kom dobijam 7 novih a sa 17 kom dobijam 8 novih, dali sam dobro izracunao
dobro si skonto.[thumbsup]
evo sta mi vi radite na toj burzi sad moram zrtvovati konja za kulu e sunce ti zarko poljubim
dozvoli da te ispravim…
nije konja za kulu, nego konja za poziciju…
postavi se niže
Šta da čekam? Da fond manageri i ostala ekipa riješi ovaj komplicirani integral pa da za par dana skuži kolka je sad realna vrijednost dionice? E pa neću