ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 14:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,70
15
1
14,30
14,50
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ako sam dobro izracunao 16 kom dobijam 7 novih a sa 17 kom dobijam 8 novih, dali sam dobro izracunao

Ići će to i po 3500 uskoro.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

a i nize kako mi se cini, mogao sam prodati po 3820kn pa kupiti kako mi se cini i po 3200, e j…..

ne mari za male stvari i ostat ce male

Kad ide , ide.Takav je dan.
BSI jedini u plusu.

mozda ako nebude dokapitalizacije[proud] ali ni onda jer se ocekiva sliubeni izvjestaj.[kiss]

evo nam i drukera s nalozima na bidu[lol]

Cijela ekipa je sad tu[lol] [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Imam i ja pitanje dal se za dvije dobije jos jedna ili ne??
Hvalaa………….

komada 1.

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Ići će to i po 3500 uskoro.[thumbsup]

klasa optimist.[lol]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

ako sam dobro izracunao 16 kom dobijam 7 novih a sa 17 kom dobijam 8 novih, dali sam dobro izracunao

dobro si skonto.[thumbsup]

Ja kupio nešto danas po 3660, matematika govori da je sve ispod 4000 diskont.

evo sta mi vi radite na toj burzi sad moram zrtvovati konja za kulu e sunce ti zarko poljubim

dozvoli da te ispravim…
nije konja za kulu, nego konja za poziciju…

postavi se niže

Šta da čekam? Da fond manageri i ostala ekipa riješi ovaj komplicirani integral pa da za par dana skuži kolka je sad realna vrijednost dionice? E pa neću

New Report

Close