ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Techman
Novogradnje ULPL se vode po brojevima 708, 709 710 i 713.
Znam, da bi isporuka novogradnji sa brojevima 708 morala bi biti početkom 2009, novogradnja 709 krajem 2009 in novogradnja 710 i 713 – 2010 godine .

Je li isporuka 3 znači novogradnju 710?

biti ce para[proud]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Kakvi su komentari na skrivene naloge, prvo po 30 na 3000, zatim na po 83 dionice na 2960, vec proslo 7 x 83 do 12,30 sati, koja je svrha toga?

da nedignu cijenu jako dobra fora[thumbsup]

Skriveni nalozi na ULPL se koriste vec vise dana ,primjetno je pocelo bit u ponedeljak ili utorak na2999,97 i 2999,98

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

da nedignu cijenu jako dobra fora[thumbsup]

Ima li to zakonsko uporiste?

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

isto ti je dali nestave nalog na burzu pa lupaju po asku ili stave skriveni

,

Ima,svatko moze raditi sa skrivenim nalozima…Koriste se jednako kod prodaje i kupnje.

S pravne strane radi se o cistoj prevari, jer uvijek trzizni uvjeti moraju biti jednaki za sve, cijena uvijek ovisi o ponudi i potraznji, e sad ako je potraznja ili ponuda skrivena, radi se o manipuliranju trzistem, a manipuliranje trzistem je radnja koja se moze pronaci u bicu kaznenog djela, znaci mogla bi se podvesti pod okvire kaznenog zakona. A ako su je to propisano podzakonskim aktima ili zakonom, u svakom slucaju je protuustavno.

je li to ULPL postaje nova zvijezda burze?

Ukoliko nekog zanimaju stvari oko izvjesca 052 492546 ili 548……Mozda netko na sarm nesto iskamci[lol]

S pravne strane radi se o cistoj prevari, jer uvijek trzizni uvjeti moraju biti jednaki za sve, cijena uvijek ovisi o ponudi i potraznji, e sad ako je potraznja ili ponuda skrivena, radi se o manipuliranju trzistem, a manipuliranje trzistem je radnja koja se moze pronaci u bicu kaznenog djela, znaci mogla bi se podvesti pod okvire kaznenog zakona. A ako su je to propisano podzakonskim aktima ili zakonom, u svakom slucaju je protuustavno.

Nisi u pravu al nije bitno,bitno je da nije fer ,inace koriste se i u Skandinavskim zemljama i potpuno je legalno

New Report

Close