ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 05:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,17
2.381
168
14,10
14,50
-1,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Čemu bi trebao sužiti novi dokap? Da li za kupnju novih brodova ili nešto drugo?

Bogaćenju postojećih dioničara, niš drugo nije bitno
[yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ne želim nikoga ovdje navlačiti niti išta, ja sam stvarno samo htio saznat šta se priča na ovoj temi o dokapu…..jer uvijek nekih špekulacija ima, dakle ne pokušavam ocrniti ovu temu nekim mojim neistinitim idejama ili slično (tipa e sad će to gore ili saznao sam od xy da će dokap ubrzo)…….
moje nepotvrđene informacije, dakle ponavljam nepotvrđene, jesu da bi dokap mogao biti u svibnju….vjerojatno mnogi su to već slutili ili pak znali…..
moj grad je ujedno i grad gdje se nalazi ULPL….koj info mi može kapnuti u uho…..zasad naglašavam nepotvrđene lako se to u narednom periodu potvrdi….

Sve pohvale za Vašu dobru volju što ste podijelili informacije koje imate sa ostalima. Nadam se da ćemo u ovoj godini vidjeti još jednu dokapitalizaciju ULPL [pray]
Nadam se da ćete i ubuduće, ukoliko dođete do nekih informacija, podijeliti to sa ostalima.[wink]

Kolega je htio reći : Jednim udarcem ” Tri muhe loviš ” !
Za firmu je to najsigurniji izvor financiranja / ništa je ne košta / , te zdravi organski rast kompanije .
Što se tiče dioničara : primjerenu dobit , redovita isplata dividende te kontinurani tržišni rast cijene dionica !

Napomena :Kako novaca uvijek ima , ništa od toga nebi bilo bez ljudi od vizije na čelu Uljanik plovidbe ![smiley][smiley]

mogla bi ULPL danas zablokirati….

Top bid
CIJENA KOLIČINA

3.050,00 40
3.016,00 14
3.015,00 10
3.004,01 30
3.004,00 7
3.003,07 3
3.003,00 8
3.002,04 10
2.982,00 15
2.981,00 10

Top ask
CIJENA KOLIČINA

3.050,00 20
3.100,00 16
3.127,00 3
3.149,00 6
3.150,00 9
3.199,00 30
3.200,00 49
3.230,00 20
3.250,00 7
3.259,00 33

Pozdrav ekipi danas sam malo ušao pa šta nek bude šta bude

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

dobro si se uvalio……[cool]

samo što nije...

Sve pohvale za Vašu dobru volju što ste podijelili informacije koje imate sa ostalima. Nadam se da ćemo u ovoj godini vidjeti još jednu dokapitalizaciju ULPL [pray] Nadam se da ćete i ubuduće, ukoliko dođete do nekih informacija, podijeliti to sa ostalima.[wink]

naravno…ukoliko saznam nešto obavjestim ovdje odmah…..

DOKUP!

dobro si se uvalio……[cool]

kako misliš uvalio?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

@ Caruga nista ti ne brini,evo Sorc uzeo novi Range Rover tako da je sigurno da imaju,pa valjda ce ostat nesto i nama[lol] [lol] [lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ma… kaj got

Nema sraha za brodare!

13 February 2008

Baltic Dry Index (BDI) +253 6965

you think your special you do, i can see it in your eyes

Dogovorene transakcije danas u 13.45 i druga u 15.45 – fondovski atak. Ali neka nemaju oni toliko vrijemena koliko ga imam ja. Ako je dobro velikima dobro je I nama.

New Report

Close