Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
ma kakvi jučer, imam je već osam mjeseci a toliko sam rijetko koju kontinuirano držao.
kad će taj dokap? [yawn][yawn][yawn]
nakon skupštine
Kad bi mogao GFI?
za par tjedana, čekaj nek ubace u njega rezultate iz ino podružnica, možda opet izvuku neku enormnu dobit
[wink][smiley][lol]
Pustite sad dokap, nesigurna su vremena još uvijek, za sad je puno sigurnija plovidba bez dokapitalizacije, vidite kako je bilo sa Lukom Ploče, kako je mnogo ljudi tamo zaplakalo, bolje da se za sad stabilizira stanje na burzi općenito, a poslije kad bude povoljnog vjetra vjerovatno će i Uljanik zaploviti opet u novu dokapitalizaciju. Sad uživajmo u tome što smo dioničari jedne od najuspješnijih hrvatskih kompanija, a ona će nam svima to kvalitetno zahvaliti.
..ili dokap il nek sve ide u k..c [lol] [yawn]
To febo samo dokap [lol] [lol]
..ili dokap il nek sve ide u k..c [lol] [yawn]
komunu cenacolo?
pa nećemo valjda koljektivno u drogambis!?
alkoholom kontra droge, alkoholom!
Alane, pretvorili smo se u uho (oko). Što kažu nepotvrđene informacije? Iznesi pa će upućeni već odgovarajuće reagirati.
ne želim nikoga ovdje navlačiti niti išta, ja sam stvarno samo htio saznat šta se priča na ovoj temi o dokapu…..jer uvijek nekih špekulacija ima, dakle ne pokušavam ocrniti ovu temu nekim mojim neistinitim idejama ili slično (tipa e sad će to gore ili saznao sam od xy da će dokap ubrzo)…….
moje nepotvrđene informacije, dakle ponavljam nepotvrđene, jesu da bi dokap mogao biti u svibnju….vjerojatno mnogi su to već slutili ili pak znali…..
moj grad je ujedno i grad gdje se nalazi ULPL….koj info mi može kapnuti u uho…..zasad naglašavam nepotvrđene lako se to u narednom periodu potvrdi….