ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 09:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
13,94
850
61
13,10
14,50
-6,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Salaminia (53,531 dwt, 14.2/30.5L 14.7/30B, 2001-built) delivery North China 3-12 Mar, redelivery worldwide, 1 year, $52,900 daily. (Cargill)

A našem Volme-u ističe godišnji T/C od 30.000 !!!!!!

Kolega Špancir, hvala na ovoj informaciji o mogućim (još većim) zaradama.
Kada brodu “Volme” ističe time charter?

Izracunao sam da kasnimo 13 do 15 radnih dana za Amerima sto se brodara tice.Ako kome to sta znaci eto da znate.

Slažem se, tako sam i ja nekako zaključio iz “istorije”. Ako se održi trend brodara u USA sljedećih 10-ak dana (a hoće), kod nas sljedi hm… KATAPULTACIJA !!??[thumbsup]

I'LL BE BACK

Ako se održi trend brodara u USA sljedećih 10-ak dana (a hoće), kod nas sljedi hm… KATAPULTACIJA !!??[thumbsup]

Iskreno, meni je već dosta ludila i šokova, pogledajte HDEL, jučer do 1.000 kn, a danas do 1.445 kn!!!
Bolje da se rast ULPL odvije nekim umjerenijim, ali konstantnim tempom i da nam se nakon FI pridruže fondovi. Kakve su vam prognoze? Bilo je nešto riječi da bismo mogli dobro preko 4.000 kn?

Ja sam za to da se ne spominju targeti javno jer to može biti pogubno po dionicu u slučaju da se ukrcaju drhtvaci i raznorazni propuhi. Pričekajmo GFI. [thumbsup]
Ja ću reći samo da ću čekati i gledati kako će se situacija u brodarskom sektoru razvijati ove godine. Ako bude povoljna kao i 2007. ostajem još godinu dana sigurno, do GFI za 2008. A po svemu sudeći trebala bi biti puno bolja. [cool]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Kao što kaže kolega Geronimo: »Kasnimo 13 do 15 radnih dana za Amerima što se brodara tice. Ako kome to sta znači eto da znate”.

Ja kupio još par komada ULPL danas. Šteta što nisam bio više u CASH-R-A išo bi još više u šoping.

” Iskreno, meni je već dosta ludila i šokova, pogledajte HDEL, jučer do 1.000 kn, a danas do 1.445 kn!!! Bolje da se rast ULPL odvije nekim umjerenijim, ali konstantnim tempom i da nam se nakon FI pridruže fondovi. Kakve su vam prognoze? Bilo je nešto riječi da bismo mogli dobro preko 4.000 kn?

Ma kolega Strawinski, naravno da ne želimo šokove kakvog god da su smjera. Malo optimizma, doduše, u ova nervozna vremena i nije na odmet. Prognozirati cifre je stupidno, ali kad je već spomenuto 4K, što se mene tiće ako do kraja godine-puna šaka brade. Moje mišljenje o tržištu(crobex-u) u ovoj godini nije pretjerano pozitivno, ali čvrsto vjerujem u bulkere kao “safe haven” ZSE-a, a uz to ULPL ima i ponajbolje multiple kao dodatnu zaštitu od rizika.

bok vam.

I'LL BE BACK

ima li itko kakvu informaciju o mogućem dokapu ULPL?kada bi se mogao sprovest u djelo? imam neke informacije koje zasad nisu “potvrđene” pa me zanima dali se podudara s onime što se priča….nisam pratio u zadnje vrijeme ovu temu pa zato pitam…..zahvaljujem

DOKUP!

ima li itko kakvu informaciju o mogućem dokapu ULPL?
Imam neke informacije koje zasad nisu “potvrđene”

Alane, pretvorili smo se u uho (oko). Što kažu nepotvrđene informacije? Iznesi pa će upućeni već odgovarajuće reagirati.

Katastrofa što ste napravili od ove donedavno pristojne teme.

No respect

ha, prije nekoliko dana i tjedana neki su podebljavali svjetske ndexe za tankere full boldano, a danas im je to najbolja dionica. Ali tako je to, farizejstvu nema kraja. [sad]

Pessimism Is Your Friend

kad će taj dokap?
[yawn][yawn][yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

kad će taj dokap?
[yawn][yawn][yawn]

Ubit će te SLK …
Jučer si kupio dionicu i već nestrpljivo pitaš kad će dokap [lol] [lol] [lol]

New Report

Close