ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaka čast Tech…
Vrijeme pravog šopinga je na brodarima i kako stvari stoje neće još dugo biti na ovim razinama…
Optimizam je pravi za 2008. i pretače se na 2009….
Još kad sam vidio neke projekcije i cifre, možda se lako ponovi 2007….

opala!

Fantastičan izvještaj. Hvala Techman![thumbsup]

Izgleda da interes za brodare raste. Platou je u dva dana otvorilo cca 480 posjetitelja. Posebno me raduje povecan interes na ULPL topicu. Ovaj put izvjesce je otvoreno 144 puta. Debelo je premasilo TNPL gdje je otvoren samo 47 puta. ATPL (178) i JDPL (113) standardno dobro. [thumbsup]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

To me zaista ne čudi !
Za ovom dionicom postoji konstantna pojačana tražnja ! Naime , u mjesecu Siječnju protrgovano je 19.870-dionica , što čini oko 5% od ukupnog broja dionica !
Ukoliko bi se tokom godine nastavila približno jednaka tražnja imali bi prejko 50% dionica koje će promjeniti vlasnika !
Što bi činilo , sve u svemu Impozantnu likvidnost ![smiley][smiley]

To me zaista ne čudi ! Za ovom dionicom postoji konstantna pojačana tražnja ! Naime , u mjesecu Siječnju protrgovano je 19.870-dionica , što čini oko 5% od ukupnog broja dionica ! Ukoliko bi se tokom godine nastavila približno jednaka tražnja imali bi prejko 50% dionica koje će promjeniti vlasnika ! Što bi činilo , sve u svemu Impozantnu likvidnost ![smiley][smiley]

Yes, good one!

I'LL BE BACK

Evo svjezih vjesti i prognoza. Izvjesce sam stavio na sve kljucne brodare. Mislim da ULPL po ovom izvjescu ima izuzetno dobro razdoblje pred nama. Zato sam danas poduplao ulaznu kolicinu. [cool]

Sada vidim da si poduplao ULPL. Ja pitala koje će dionice prije rasti JDPL ili ATPL ili neke druge, a ti odgovorio JDPL. Ma trebala sam samo malo mišljenja sa strane od vlasnika brodara. Naravno nepristranih. Možda nisi rekao ULPL jer je to bilo na topik JDPL. Veliki sam dioničar JDPL još od proljeća (gledajući uloge malih dioničara) i nešto ATPL i to stvarno ne diram. Imam nešto keša pa bi sada uložila, a ne znam koji brodar. Vidim ti imaš sve brodare. A i ja navalila na njih pa sad može li jedan prijateljski savjet? Hvala.

” Sada vidim da si poduplao ULPL. Ja pitala koje će dionice prije rasti JDPL ili ATPL ili neke druge, a ti odgovorio JDPL. Ma trebala sam samo malo mišljenja sa strane od vlasnika brodara. Naravno nepristranih. Možda nisi rekao ULPL jer je to bilo na topik JDPL. Veliki sam dioničar JDPL još od proljeća (gledajući uloge malih dioničara) i nešto ATPL i to stvarno ne diram. Imam nešto keša pa bi sada uložila, a ne znam koji brodar. Vidim ti imaš sve brodare. A i ja navalila na njih pa sad može li jedan prijateljski savjet? Hvala.

Kako ne skrivam portfelj vjerovatno znas da imam ATPL,JDPL,BDSS i ULPL. Pitanje je bili koja ce dionica brze rasti JDPL ili ATPL. Druge se dionice nisu spominjale u pitanju. Kupovina dionica ULPL za mene je osim ocekivanog rasta i uravnotezenje portfelja. Njih sam imao naj manje brojcano i financijski. Inace ne savjetujem nikad nikom sta da kupi. Obicno dam misljenje o dionici. ULPL je u mom fokusu jer se trziste likvida oporavilo, dry ce rasti, imaju naj mladju flotu, grade i postoji realna mogucnost docapa i ovu godinu.

Trenutno ne grade ništa, a da li će u 2008, vjerojatno će započeti.

Trenutno ne grade ništa, a da li će u 2008, vjerojatno će započeti.

Kemikalci u 3 Maju su zakljuceni [tongue]

kolege,
izgleda da će brodari prvi pokrenuti pozitivan trend i prekinuti korekciju..to se posebno odnosi na ULPL koji je na ovim dosadašnjim razinama itekako isplativ za podebljavanje portfelja.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Kemikalci jesu ugovoreni, ali

Prema 3.maj planu gradnja 708 (prva od 2+2 za ULPL) treba biti predana krajem veljače 2009.
Prema tom istom planu gradnja 703 trebala bi biti porinuta za desetak dana, a bit će dobro ako uđe u more na feštu za 3.maj.
Znači plan se pomiče udesno barem 3 mjeseca

Novogradnja 703, porinuće u travnju za informaciju, pa dalje možete planirati.

Pessimism Is Your Friend

New Report

Close