ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kada je već riječ o strpljivosti evo malo podataka:

Ako je dionica bila kupljena 2005 godine po cijeni od 1000 kn – recimo 100 dionica i držala bi se do danas, sudjelovalo bi se u tri dokapitaliazcije (prva od 50%, druga od 44 % i treća 48 %) . Danas bi se tako posjedovalo 319 dionica a iz 100 000 kn napravio bi oko 975.000 kn (oko 875 %). A kako je tek onima, (uprava, TOP 10 i ostali, koji su dionicu kupili 2003 godine po samo 350 kn?

Zato isto mislim, da tko bude imao strpljenja, moglo bi mu se i u buduće itekako isplatiti.

[thumbsup]

KNECHT19: ” Kada je već riječ o strpljivosti evo malo podataka: Ako je dionica bila kupljena 2005 godine po cijeni od 1000 kn – recimo 100 dionica i držala bi se do danas, sudjelovalo bi se u tri dokapitaliazcije (prva od 50%, druga od 44 % i treća 48 %) . Danas bi se tako posjedovalo 319 dionica a iz 100 000 kn napravio bi oko 975.000 kn (oko 875 %). A kako je tek onima, (uprava, TOP 10 i ostali, koji su dionicu kupili 2003 godine po samo 350 kn? Zato isto mislim, da tko bude imao strpljenja, moglo bi mu se i u buduće itekako isplatiti. ” [thumbsup]

ako je neko 23.9.2003 kupio atpl za 100.000 kn (23kn kom) danas bi imao 4340 dionica ili 12.xxx.xxx, 00 kuna

[lol]

Ljudi moji, nije potrebno svaki puta kliknuti na “citiraj” i time trošiti mjesto, ako odgovarate na poruku direktno iznad, dovoljno je s “odgovori”. Eventualno možete staviti znak @, npr. @Strawinsky da se zna kome je upućeno. Tko će listati sve te stranice…

ok u pravu si, Strawinsky;

ali vidim da sve pratiš; i to je OK![yawn]

samo što nije...

Ima, ima …. LNG terminal i Brijuni rivijera![thumbsup]

navigare..
koliko je realno LNG terminal (Brijuni nisu upitni) ??
Govoriš to u nadi ili imaš kakve konkretnije informacije osim onih što su svima poznate???

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=00fd7ea0-98e9-44ba-ab0a-8fb99e33ca4b

al to je več svima poznato….[yawn]

@U pravu si, Strawinsky;

A u vezi sa budućim planovima:

Izvor: Business.hr, Powered by PressCut
20.12.2007 – Daleko od očiju javnosti, i dalje se odvijaju pregovori tvrtki koje žele da prvi hrvatski terminal za ukapljeni plin (LNG) bude u rukama hrvatskih vlasnika. Konzorcij koji predvodi Adris, a prate ga Agrokor, Uljanik i Uljanik plovidba, trebao bi uložiti više od milijardu dolara. Ulazak i drugih, ponajprije HEP-a i Ine, ponajviše će ovisiti o političkoj odluci. Kako tvrdi naš izvor, njihovo je sudjelovanje moguće i u konzorciju koji uključuje pretežito strane kompanije pod kapom tvrtke Adria LNG.

Sve domaće kompanije, uz političko-gospodarsku spregu koja u velikim i novčano zahtjevnim projektima u Hrvatskoj nikad nije zanemariva, imaju prilike zasjeniti Adria LNG, u kojem bi hrvatske tvrtke dobile samo 25-postotni udjel (Ina 14 posto, HEP 10 posto i Plinacro 1), dok bi većinski (75-postotni) udjel imali njemački energetski divovi E.ON, RWE, francuski Total, austrijski OMV te slovenski Geoplin.

A za projekt “Brijuni” znam samo za posjetu Mesića početkom prosinca 2007 u ULPL.
I mene zanima ima li još kakvih konkretnijih informacija osim onih što su svima poznate???

evo opet su potrosili,bas mi ih je milo[proud]http://www.zse.hr/default.aspx?id=18492[thumbsup]

znači da su likvidni, a to je dobar pokazatelj.

Prošlogodišnje izvješće je bilo objavljeno već u siječnju. Tko zna hoće li i ove godine tako rano. [smiley]

Po pamćenju – objavljeno je bilo 16.01.2007 i to zbog uspješno provedene dokap. 26.12.2006 pa su nakon pada vjerovatno željeli sa dobrim fi podići cijenu sa 2100 kn na više. Ove godine očekujem fi za 2007 poslije 10. veljače.

svakako se isplati nadokupit po ovim cijenama[cool]

New Report

Close