Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ja čekam da se poklopi 3900 pa ću onda vama prodat jer će vaš target tada biti 4500….[bye]
I to za koji dan…
Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....
borg,
Ja čekam da se poklopi 3900 pa ću onda vama prodat jer će vaš target tada biti 4500….[bye]
I to za koji dan…
hehe, dobar…
No respect
quo vadis:
”
Ja je čekam na 2850-2900 kn. Pa ako se poklopi.[tongue][pray]
”
optimisticno
ja bi bio zadovoljan da me na 3000 poklopi[pray]
Nekako se neda previše nisko… još ćete biti sretni ako uspijete i po 3200 dobit
you think your special you do, i can see it in your eyes
SLK,
Padat će jedino nakon 15 sati, ak se opet nebitni BDI sroka.
Moje mišljenje.
Držim da si u pravu. Hipotetski – misliš li da će rasti u slučaju da se nebitni BDI okrene prema gore?
SLK:
”
Padat će jedino nakon 15 sati, ak se opet nebitni BDI sroka.
Moje mišljenje.
”
Držim da si u pravu. Hipotetski – misliš li da će rasti u slučaju da se nebitni BDI okrene prema gore?
Ne volim špekulirat, ali ne vjerujem da bi otišao više od 3250 recimo.
Ipak je to premali signal (ako bi BDi bio pozitivan) da bi značio promjenu trenda.
Po meni, treba biti barem dva dana pozitivan BDI, plus neke bitne vijesti oko njega, da se može reći da ulazimo u novi ciklus.
I dalje smatram da se previše pozornosti posvećuje BDI, a što ULPL i potvrđuje puno manjim padom od samog BDI.
No respect
Baltic Dry Index (BDI) -10
6462
Stao je danas. Cape čak u plusu 7754 +234
Panamax i Supramax nešto minus:
BPI 6721 -70
BSI 4622 -159
No respect
Kupujte dok još stignete. Iduči tjedan
se vračamo na stare razine od 3600-3700
you think your special you do, i can see it in your eyes
SLK,
Baltic Dry Index (BDI) -10 6462 Stao je danas. Cape čak u plusu 7754 +234 Panamax i Supramax nešto minus: BPI 6721 -70 BSI 4622 -159
Ovo nešto kod BSI-ja (koji je jedini bitan za bulkerski dio ULPL) je minus 3,5 %.
Do sada su se držali dobro ,pa ne bih volio da nastave ovako….