Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Tu sam bez brige, di si ti? Skypeam s ljudima.
BDI je bitan i nije. Konkretno, ako seciramo sam BDI, najtežu korekciju prolazi BCI, koji veze nema sa ULPL, a BSI, koji ima veze se drži pristojno.
ULPL je i dalje najbolja HR brodarska dionica, po mom mišljenju.
Uuuh, odma mi je lakse. ULPL mi je pod opservacijom i predje li granicu koju sam postavio eto i mene unutra. Ja i dalje u Hamburgu. Cistim repove od 10 dnevnog izbivanja.
To nam daje objektivne temelje za daljni rast i napredak. Do toga ima vremena.
Bit će još slatkih vijesti do tada.
No, kako su osjetljiva vremena, nije pristojno navoditi na bilo što.
Ja nisam insider i nemam nikakav razlog za navlakusu. laka noc. Sutra ce bit interesantno. Samo da ne budu lovili onoga sa televizije. [bye]
BDI nije jedini izazvao pad crobexa nego sveopca situacija u svijetu, a to je placena vijest kako bi se neki polakomili za drugim dionicama. MIslim da mozemo i ispod 2900, samo treba pricekati da se “stvar” razvije kud je krenula.
Stvarno mi nije bitno da li će na tih 2900, jer ja bi dokupljivao i na ovim razinama. Naravno da neću uživati ako nastavi padati, ali isto tako ne mislim ovu dionicu prodavati ispod zacrtanih razina. Mislim čekati još barem 2-3 dokapitalizacije (pošto su do sad bile dosta česte) i tu se još malo nahraniti, u međuvremenu dokupljivati i onda sve to lijepo čuvati do 5eroznamenkastih razina.
: ) (čekat ću 10 godina ako treba)
a danas neka ode i do 1500
Stvarno nema mjesta panici !
Vaša investicija u ULJANIK PLOVIDBI debelo je pokrivena Materijalnom imovinom ![smiley][smiley]
ULPL se ponaša ko da je najviše od svih brodara rasla sa BDI-om a sada pada više od BDI-a.
ULPL se ponaša ko da je najviše od svih brodara rasla sa BDI-om a sada pada više od BDI-a.
Razlog tome je ne bas velika likvidnost.