ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 04:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

uprava i nadzorni kupe par tisuca a prodaju po koji komad, i tako non stop, fasciniralo me da je na 31.12.2007 direktor poslo dopis o stjecanju dionica, ako se nevaram tada burza nije radila, pa je konto nitko nece primjetit, mislim da je kupio oko 8t kom, jako mi se to svida[proud]

To su od dokapitalizacije.

No respect

A sad jedna za obradovati dionicare. Ozivila je opcija gradnje dva bulkera u domacem brodogradilistu.

Ozbiljno?

No respect

Moglo bi znaci biti jos pokoji dokap…

Iz “3. maja” nam krajem ove godine dolazi jedan brod, jedan početkom 2009. jedan krajem 2009. i jedan 2010.
Ugovorom o gradnji brodova za prijevoz nafte, naftnih produkata i kemikalija opskrbili smo se sigurno novim dokapitalizacijama.

efodix: ” Moglo bi znaci biti jos pokoji dokap… ” Iz “3. maja” nam krajem ove godine dolazi jedan brod, jedan početkom 2009. jedan krajem 2009. i jedan 2010. Ugovorom o gradnji brodova za prijevoz nafte, naftnih produkata i kemikalija opskrbili smo se sigurno novim dokapitalizacijama.

i ja se nadam tome
[smiley][wink][thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Pa koliko sam ja upućen, kod njih je dokapitalizacija upitna koliko i menstrualni ciklus kod žena.(kasni najviše par dana)

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Jedino ako uprava nije ostala trudna od tih zahebancija sa dokapima…[proud]

Nego vidjet ćemo sutra po cijeni koliko postoji mogućnost novog dokapa u ovom trenutku…
Ako cijena krene jače gore i uz solidan promet, komotno se može osmjehnuti brk…[wink]

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

” Iz “3. maja” nam krajem ove godine dolazi jedan brod, jedan početkom 2009. jedan krajem 2009. i jedan 2010.

Prva isporuka početkom 2009, koliko mi se čini. Tako je rečeno.

Pessimism Is Your Friend

Iz 3.Maja neće doći brod za ULPL prije ljeta 2009. i to sam 100% siguran

A sad jedna za obradovati dionicare. Ozivila je opcija gradnje dva bulkera u domacem brodogradilistu.

Hm, ali kad bi bila isporuka tih brodova? Pretpostavljam ne prije 2010. – 2011.?

Jedino ako uprava nije ostala trudna od tih zahebancija sa dokapima…[proud]

Nego vidjet ćemo sutra po cijeni koliko postoji mogućnost novog dokapa u ovom trenutku…
Ako cijena krene jače gore i uz solidan promet, komotno se može osmjehnuti brk…[wink]

Mozes li to malo obrazloziti ?

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Iz 3.Maja neće doći brod za ULPL prije ljeta 2009. i to sam 100% siguran

Bit će da si ti neki trećemajac. Neka, takvi nam i trebaju s informacijama. Pa zar je zaista moguće da neće do ljeta 2009. isporučiti prvi brod? Osobno ne vjerujem u to.

Pessimism Is Your Friend

New Report

Close