Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
uprava i nadzorni kupe par tisuca a prodaju po koji komad, i tako non stop, fasciniralo me da je na 31.12.2007 direktor poslo dopis o stjecanju dionica, ako se nevaram tada burza nije radila, pa je konto nitko nece primjetit, mislim da je kupio oko 8t kom, jako mi se to svida[proud]
To su od dokapitalizacije.
A sad jedna za obradovati dionicare. Ozivila je opcija gradnje dva bulkera u domacem brodogradilistu.
Ozbiljno?
Moglo bi znaci biti jos pokoji dokap…
Iz “3. maja” nam krajem ove godine dolazi jedan brod, jedan početkom 2009. jedan krajem 2009. i jedan 2010.
Ugovorom o gradnji brodova za prijevoz nafte, naftnih produkata i kemikalija opskrbili smo se sigurno novim dokapitalizacijama.
efodix: ” Moglo bi znaci biti jos pokoji dokap… ” Iz “3. maja” nam krajem ove godine dolazi jedan brod, jedan početkom 2009. jedan krajem 2009. i jedan 2010. Ugovorom o gradnji brodova za prijevoz nafte, naftnih produkata i kemikalija opskrbili smo se sigurno novim dokapitalizacijama.
i ja se nadam tome
[smiley][wink][thumbsup]
Moglo bi znaci biti jos pokoji dokap…
Pa koliko sam ja upućen, kod njih je dokapitalizacija upitna koliko i menstrualni ciklus kod žena.(kasni najviše par dana)
Jedino ako uprava nije ostala trudna od tih zahebancija sa dokapima…[proud]
Nego vidjet ćemo sutra po cijeni koliko postoji mogućnost novog dokapa u ovom trenutku…
Ako cijena krene jače gore i uz solidan promet, komotno se može osmjehnuti brk…[wink]
” Iz “3. maja” nam krajem ove godine dolazi jedan brod, jedan početkom 2009. jedan krajem 2009. i jedan 2010.
Prva isporuka početkom 2009, koliko mi se čini. Tako je rečeno.
A sad jedna za obradovati dionicare. Ozivila je opcija gradnje dva bulkera u domacem brodogradilistu.
Hm, ali kad bi bila isporuka tih brodova? Pretpostavljam ne prije 2010. – 2011.?
Jedino ako uprava nije ostala trudna od tih zahebancija sa dokapima…[proud]
Nego vidjet ćemo sutra po cijeni koliko postoji mogućnost novog dokapa u ovom trenutku…
Ako cijena krene jače gore i uz solidan promet, komotno se može osmjehnuti brk…[wink]
Mozes li to malo obrazloziti ?
Iz 3.Maja neće doći brod za ULPL prije ljeta 2009. i to sam 100% siguran
Bit će da si ti neki trećemajac. Neka, takvi nam i trebaju s informacijama. Pa zar je zaista moguće da neće do ljeta 2009. isporučiti prvi brod? Osobno ne vjerujem u to.