Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
Samo što dalje to brodogradilište od plovidbe.
Jedino da si ostavimo priručno za dokovanje i održavanje, da ne plaćamo drugdje. Nikakva brodogradnja.
Samo što dalje to brodogradilište od plovidbe. Jedino da si ostavimo priručno za dokovanje i održavanje, da ne plaćamo drugdje. Nikakva brodogradnja.
zašto, uvijek ga mogu kasnije preprodat koreancima ako do toga dođe
[proud]
zašto, uvijek ga mogu kasnije preprodat koreancima ako do toga dođe
[proud]
Uff, polomiše se korejanci od kupnje. Ima rasprava na temi brodogradnja, sve je rečeno. Kod nas nema ništa: nit željeza blizu, nit proizvođača motora, ljude uvozimo… nema tu sreće.
febo: ” zašto, uvijek ga mogu kasnije preprodat koreancima ako do toga dođe [proud] ” Uff, polomiše se korejanci od kupnje. Ima rasprava na temi brodogradnja, sve je rečeno. Kod nas nema ništa: nit željeza blizu, nit proizvođača motora, ljude uvozimo… nema tu sreće.
he-he.zato imamo hrvatsku pamet kao dodanu vrijednost pa su stoga ona od vitalnog značenja za RH i kao takva nisu na prodaju već poduzeća svih ostalih resora moraju financirat njihovu sanaciju putem fiskalnih
a i parafiskalnih davanja.
[wink]
he-he.zato imamo hrvatsku pamet kao dodanu vrijednost pa su stoga ona od vitalnog značenja za RH i kao takva nisu na prodaju već poduzeća svih ostalih resora moraju financirat njihovu sanaciju putem fiskalnih
a i parafiskalnih davanja.
[wink]
Pa je, s tim milijardama je već svaka škola u RH mogla imat sportsku dvoranu, recimo.
Za milijardu kuna, imaš oko 100 dvorana (8-12 milja kuna košta jedna).
Pa uzmi koliko je izgradnja jedne dvorane dobra za: medicinski sustav, građevinski sektor, za sport…
No, odosmo u OT.
ULPL zeli preuzet brodogradiliste Uljanik……….to sam ja davno napisao na ovoj temi. Nazalost to im nije uspjelo ili za sad ne polazi za rukom pa se okrecu turizmu.Napisao sam i da je cilj uprave dovest ili stabilizirat dionicu na 4000 kn, ko god vam kaze da nije sve ovo istina taj je obican lazov.Nije sve ono sto procitate istina,ili sto vam pojedinci serviraju na ovoj temi[wink]
11.1.2008 Uljanik Plovidba d.d. – otpustanje dionica
Društvo Uljanik Plovidba d.d. dostavilo je obavijest da je g. Darko Šorc, član Nadzornog odbora Društva dana 28.12.2007. godine otpustio 5 dionica Izdavatelja koje čine 0,0015% temeljnog kapitala Izdavatelja. Nakon navedenog otpuštanja ima 26.440 dionica koje čine 6,61% u temeljnom kapitalu Izdavatelja.
? Nije imao za benzin ili?
Mora bit da mu je zafalilo za skijanje.[proud]
koje su to piz…je,proda 5kom a ostalo mu 26440.Sta nije proda 26440 pa da mu ostane 5 e onda je faca[cool]
danas sam se pridruzio ponosnim vlasnicima ove dionice, kladio sam se sa prijateljom da je do kraja drugog mj. na 4200kn, razlog kupnje: odlican omjer p/e, uprava i nadzorni su skoro u vecini po vlasnistvu sto je svrstava za mogucnosti preuzimanja, isplata dividende i sto mi se najvise svida uprava i nadzorni kupe par tisuca a prodaju po koji komad, i tako non stop, fasciniralo me da je na 31.12.2007 direktor poslo dopis o stjecanju dionica, ako se nevaram tada burza nije radila, pa je konto nitko nece primjetit, mislim da je kupio oko 8t kom, jako mi se to svida[proud]
danas sam se pridruzio ponosnim vlasnicima ove dionice, kladio sam se sa prijateljom da je do kraja drugog mj. na 4200kn, razlog kupnje: odlican omjer p/e, uprava i nadzorni su skoro u vecini po vlasnistvu sto je svrstava za mogucnosti preuzimanja, isplata dividende i sto mi se najvise svida uprava i nadzorni kupe par tisuca a prodaju po koji komad, i tako non stop, fasciniralo me da je na 31.12.2007 direktor poslo dopis o stjecanju dionica, ako se nevaram tada burza nije radila, pa je konto nitko nece primjetit, mislim da je kupio oko 8t kom, jako mi se to svida[proud]
Prijatelju ako te to vodi u ovu dionicu onda brzo izadji. Za brodarske dionice vrijede neka druga pravila. Procitaj attachment gornjeg posta (Platou).
A sad jedna za obradovati dionicare. Ozivila je opcija gradnje dva bulkera u domacem brodogradilistu.