ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Super! [smiley]

Već dva dana netko krajem trgovanja kupuje preko 200 kom. po 3500 kn.
Jesu li fond menađeri stigli sa skijanja pa tako fondovi ulaze u dionice sa lovom tek u ponedeljak? Tada se neće moći ni dionicu ULPL više držati u stagnaciji.

Ja sam sretan da smo tu gdje jesmo, s obzirom na BDI i svjetske brodare, koji padaju svaki dan 5-10’%.
Ne moramo nikud što se mene tiče, dok se stvar ne stabilizira.

No respect

BDI je jos na visokoj razini,te sa te strane nema greske………za sada.Cilj uprave je dovest dionicu na 4000 kn i oni ce je dovest,pa makar gurali brodove[wink]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

A do kad im je to cilj? Dionica je bila i debelo preko 4000, naravno nerealnih visina zbog prikupljanja u dokap…
Do proljeća je cilj da bude na 4000? Nakon iduće vijesti i deadlinea za dokapitalizaciju? do 2015.-te ??
Tko ju zeli prodati na 4000 to je vec mogao (ako se ne varam mogao je i po 4700), ja ju neću prodati niti za 6000. A do onda jos mislim sudjelovati u bar 3 dokap : ) – koliko god nekima mrske bile, meni simpatično skupljati makar tada puno oscilira.

Blago siromašnima duhom...

Nakuplja se kupnja polako…

Najbolje ponude [ ULPL-R-A ]
Kupnja Cijena
20 3.505,01
113 3.505,00
100 3.503,00
10 3.502,01
14 3.502,00

Cijena Prodaja
3.548,99 7
3.549,00 7
3.550,00 103
3.585,00 13
3.600,00 63

you think your special you do, i can see it in your eyes

Da nakuplja se sve vise, omjer se povecao u korist kupnje, sada je 2243/1295

K-P

And God says let there be light and be light, and it was good...

Da li se ti strasi sa prodajom, pa ne mogu kada kupnja ne posustaje i slaze se.[thumbsup]

K-P

And God says let there be light and be light, and it was good...

Po svemu sudeći ULPL bi danas trebala preletiti 3600 ako ne i doći na 3700…
Kupnja je prejaka da bi bila pre sramežljiva a prodaja pada….

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Ne znam jeste li vidjeli ovo, vjerojatno je kao što i piše u članku samo patka, ali gdje ima vatre ima i dima. Ipak volio bi da nema ništa istine u tome….

Uljanik: Oduprijet ćemo se špekulativnoj privatizaciji
RIJEKA Na informacije da koalicija planira privatizaciju u sektoru brodogradnje te neslužbene potvrde da postoji interes za osnivanje domaćeg konzorcija u slučaju da država odluči privatizirati Uljanik reagirao je jučer direktor zajedničkih poslova pulskog Uljanika Hrvoje Markulinčić. “Zatečeni smo potpuno neutemeljenim spekulacijama o privatizaciji Uljanika. Ne postoji nikakva konstrukcija, a posebno ne nikakav konzorcij Tankerske plovidbe i Uljanik plovidbe kao tvrtki koje nisu zainteresirane za brodograđevnu djelatnost. Ponavljamo stav izrečen na svim skupštinama društva: Uljanik može funkcionirati i kao stabilna državna tvrtka, no tu odluku donosi naš vlasnik – država. Naše jedino razmišljanje o toj temi je da ćemo se znati oduprijeti svakoj špekulativnoj privatizaciji koja ne osigurava razvoj djelatnosti i očuvanje radnih mjesta”, naglašava Markulinčić. Uljanik je jedno od pet brodogradilišta u vlasništvu države, ali koje posluje s najmanjim gubitcima samostalno ih amortizirajući iz rezervi. Nova vlada će za pokriće troškova restrukturiranja brodogradnje, navodi se u koalicijskom sporazumu, izdvojiti između osam i devet milijardi kuna.

http://www.poslovni.hr/66727.aspx

Ne znam jeste li vidjeli ovo, vjerojatno je kao što i piše u članku samo patka, ali gdje ima vatre ima i dima. Ipak volio bi da nema ništa istine u tome…. Uljanik: Oduprijet ćemo se špekulativnoj privatizaciji RIJEKA Na informacije da koalicija planira privatizaciju u sektoru brodogradnje te neslužbene potvrde da postoji interes za osnivanje domaćeg konzorcija u slučaju da država odluči privatizirati Uljanik reagirao je jučer direktor zajedničkih poslova pulskog Uljanika Hrvoje Markulinčić. “Zatečeni smo potpuno neutemeljenim spekulacijama o privatizaciji Uljanika. Ne postoji nikakva konstrukcija, a posebno ne nikakav konzorcij Tankerske plovidbe i Uljanik plovidbe kao tvrtki koje nisu zainteresirane za brodograđevnu djelatnost. Ponavljamo stav izrečen na svim skupštinama društva: Uljanik može funkcionirati i kao stabilna državna tvrtka, no tu odluku donosi naš vlasnik – država. Naše jedino razmišljanje o toj temi je da ćemo se znati oduprijeti svakoj špekulativnoj privatizaciji koja ne osigurava razvoj djelatnosti i očuvanje radnih mjesta”, naglašava Markulinčić. Uljanik je jedno od pet brodogradilišta u vlasništvu države, ali koje posluje s najmanjim gubitcima samostalno ih amortizirajući iz rezervi. Nova vlada će za pokriće troškova restrukturiranja brodogradnje, navodi se u koalicijskom sporazumu, izdvojiti između osam i devet milijardi kuna. http://www.poslovni.hr/66727.aspx

ma nek uprava Uljanika salgija salgiju…imaju sigurno ogromne plaće a sve na teret poreznih obveznika i još bi oni neke uvijete postavljali. da sam na Polančecovu mjestu odmah bi ih prodao najboljem ponuđaču a
naštimo bi ULPL i TNPL da hrvatske tvrtke ostanu u hrvatskim rukama.
lako je tuđim k..em po gloginju mlatiti.
[angry] [tongue]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Hebalo ih 8-9 milijardi kuna. Bolje da meni daju pola, a pola zadrze. Bolje i njima i meni. A brodogradnji ionako nece pomoci.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close