ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 05:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
13,31
24.806
1,864
13,00
13,60
-3,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Lopino, čitajuči tvoje postove gdje tvrdiš da ovu dionicu nemaš i da ju nečeš kupiti jer je precijenjena sjetih se one stare narodne “NE LAJE PAS ZBOG SELA NEGO ZBOG SEBE” [yawn]

Ništa mi nismo zaradili više od onoga što smo prije imali !
Samo smo kroz kupovinu novih i prodaju starih brodova revalorizirali / sveli na stvarnu vrijednost / Materijalnu imovinu !
Inače nema revalorizacije BV ! Ali mogu se Rezerve odlukom Skupštine dioničara pretvoriti u dionički kapital , te povečati nominala sa 400-kuna naprimjer na 1.000- kuna ! U tom slučaju bi nam ostalo u kapitalu još dosta Rezervi , to ništa nekošta jedino se mora provesti u Trgovačkom sudu ![smiley][smiley]

ma ako ništa drugo ovima koji su ušli nakon zadnjeg dokapa preostaje nadati se novom dokapu a to i nije neizgledno.
(sve i ako ima istine u ovo što Lopina piše a rekao bih da čovijek ne piše bez veze)
[yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Pitanje za Lopinu- kako je cijena ULPL poslije prezadnje dokapitalizacije sa 2.100,HRK uspijela doci do 4.700,HRK u malte ne pola i nesto vise godine a da sada po njemu ova dionica “nista” ne vrijedi!
Pa,zar poslije dokapitalizacije nije uvecana vrijednost kompanije ako su se ta sretstva pametno ulozila. U ovom slucaju konkretno za nove brodove.
ULPL ima lijepu perspektivu i jedna je od najboljih (najsigurnijih) dionica na ZSE!

(POSJEDUJEM DIONICE ULPL I DAJ BOZE DA IH IMAM JOS I VISE)

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Neka Lopino piše što želi ali svatko sa malo pameti može izračunati koliko je mogao zaraditi sa dokapitalizacijom ili ne lijepo se zaradilo. U mom slučaju (ušao u ULPL u 5 mjesecu 2007) do sada sa dokapom preko 60% stime da sam dokupljivao i na 4200kn. A ove godine će tek krenuti[wink]

you think your special you do, i can see it in your eyes

Nema zime za ULPL-samo naprijed i bez straha u dokup…

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Ovu dionicu sam uzimao po 2850 početkom godine. Ne znam koga lopina pokušava uvjeriti da je nebo žuto, ali bez obzira na sve optimistične ili pesimistične prognoze i procjene, ja sam zaboravio da imam ovu dionicu, a već me fiiiiino nahranila. Isto tako više nikad neće ispod ovih razina, svako malo netko se pomami za tom dionicom pa stalno preskače neke stepenice, i tek deadline za dokapitalizacije moze jace rusiti cijenu, no jasno je da se onda zaradi u istima.

Blago siromašnima duhom...

Jel ovo moguće da Marlera koja je Handy ili Supramax toliko zarađuje?!?!

$75000 daily – Dreyfus ‘Marlera’ 2004 56024 dwt dely Map Ta Phut 23/28
December trip via PG redel PMO intention clinker $74000 daily – HMM

http://shipchartering.blogspot.com/

Pa da. Eno sam ja stavio isto to prije par stranica. Prije nego je stigla, kod starog je vlasnika u 09. mjesecu brala po 60.000 dolara.

Zarađuje ko sva tri tankera zajedno, koji su oko 25.000 svaki dnevno.
I onda neki pametnjaković kaže da je ovo pretežno tankerska dionica…

No respect

Da, Marlera je zakon. Nego, jel zna neko kolko im ostali brodovi dnevno zaradjuju?

zare:

Pa da. Eno sam ja stavio isto to prije par stranica. Prije nego je stigla, kod starog je vlasnika u 09. mjesecu brala po 60.000 dolara.

Zarađuje ko sva tri tankera zajedno, koji su oko 25.000 svaki dnevno.
I onda neki pametnjaković kaže da je ovo pretežno tankerska dionica…

Sorry nisam vidio taj post, vidio sam samo da si rekao da zarađuje više od drugih zajedno…
Baš se radujem idućem izvješću. Još da je znati šta je sa Volmama i Levanom… Ali ako su na spotu ili kratkom periodu onda će stvarno biti lijepo vidjeti izvješće.

Koliko ja znam, tri tankera po oko 25.000.
Nažalost, mislim da su ostala dva bulkera pod ugovorom i to jedan na 33.000 a drugi na 44.000.

No respect

New Report

Close