ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li se ja varam ili su na vrhu stranice navedeni podaci za današnju trgovinu ULPL-a, nepotpuni?

Da li se ja varam ili su na vrhu stranice navedeni podaci za današnju trgovinu ULPL-a, nepotpuni?

ne varaš, evo stanja…

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Jesu nepotpuni su.
kom promet
ULPL-R-A -3,76 % 1.366 4.878.623,18

you think your special you do, i can see it in your eyes

˛&lula – kao što kažeš – Društvo ULPL je imalo nekoliko dokapitalizacija u svrhu financiranja povećanja svoje flote. Usprkos jučerašnjem porastu smatramo da ta dionica još uvijek ima potencijal rasta od nekih 13%.

http://www2.fim…nice_report.pdf

Znači po njihovim procjenama ULPL vrijedi nešto više od 4200kn.

Ostalo mi u pamćenju ono što je kolega SLK napisao na ovom forumu kod cijene ULPL oko 3500 kn prije mjesec i po:

“Nakon što nam je stigao brod Marlera (bulker), i time nam povećao flotu za 20%, koji će u četvrtom kvartalu napraviti sam gotovo kao sva tri tankera koje imamo, onda nakon objave FI2007 mora biti cijena barem 4.200, a da ostanemo na istim fundamentima kao sada. Barem 4.200”.

Ako je dobro TOP 10 i upravi ULPL koji ne prodaju svoje dionice – dobro je I nama.

Dosta sam izgubio ove godine misleći na brzu zaradu ali ipak sam se izvukao sa cca38% ali ipak sam odlučio ploviti sigurnijim vodama. Mirnije vode – mirniji živci. [proud]

Knecht, kad spominjemo Marleru, evo koliko je zarađivala prošli tjedan:

14.12
MARLERA
Ship Name MARLERA
DWT 56,024
Built 2004
Flag
Draft
TCT 56,024 04 23/12.07-28/12.07 USD 74,000 DAILY VIA PG HMM

No respect

Nesmijemo zaboraviti da je dobra dividenda na ovoj dionici! Svake godine viša

Jucer opet dogovorene transakcije na razinama kao i zadnji put, dionica se malo iskorigirala zbog naglog rasta i jucer se vratila unutar granica BB sto je bilo i za ocekivati. Vjerujem da ce narednih dana cijena varirati od 3550 do 3700 i ocekujem jos koju dogovorenu transakciju prije objave nove dokapitalizacije.

Jucer opet dogovorene transakcije na razinama kao i zadnji put, dionica se malo iskorigirala zbog naglog rasta i jucer se vratila unutar granica BB sto je bilo i za ocekivati. Vjerujem da ce narednih dana cijena varirati od 3550 do 3700 i ocekujem jos koju dogovorenu transakciju prije objave nove dokapitalizacije.

imaš info o tome kad kreće novi dokap?!
[huh]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Nesmijemo zaboraviti da je dobra dividenda na ovoj dionici! Svake godine viša

koliko je iznosila zadnja?

DOKUP!

koliko je iznosila zadnja?

Ako se ne varam mislim da je bila 60kn po dionici. Iako je ja nisam dobio jer sam zakasnio 1 dan sa kupnjom. I tek sad sam skužio koliko dugo je imam! Od 5 mjeseca. oko 20-te stranice ove teme. Dugo i neka samo bude.Ova godina bude još bolja[thumbsup]

alan_poh: ” koliko je iznosila zadnja? ” Ako se ne varam mislim da je bila 60kn po dionici. Iako je ja nisam dobio jer sam zakasnio 1 dan sa kupnjom. I tek sad sam skužio koliko dugo je imam! Od 5 mjeseca. oko 20-te stranice ove teme. Dugo i neka samo bude.Ova godina bude još bolja[thumbsup]

ja ću u ponedjeljak u dokup pa što košta nek se plati

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close