ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Borg, dokapitalizacija po višestruko nižoj nominali jest razvodnjavanje. Dokapitalizacija je ono što dužeročno na ovoj dionici i donosi dobit, a ne rast dionice. Uz svo to razvodnjavanje, fundamenti su i dalje brutalni, što onda dopušta i takove akcije.

Konkretno, uzeo sam prvi put ULPL u svibnju na 2600. Kada je ULPL sredinom listopada bio oko 3700, ja sam bio u samo 5 mjeseci u plusu 100%, ako računamo i ove dionice iz dokapa. Pa ti vidi da li se to isplati. Da, ne zaboravi da je u svibnju započela korekcija i trajala svo to vrijeme rasta ULPL-a.

Po meni, ovoj dionici je trenutno mjesto na oko 4.000 i za mene je ona podcijenjena, a svatko neka sračuna za sebe, ne nagovaram nikoga.

Moja projekcija:
Dobit za prva 3Q znamo, dodajmo 50 čistih milijuna od dokapa, dodajmo projekciju posljednjeg kvartala, uzevši u obzir bulker Marleru koja vozi od polovice listopada, a nije je bilo tijekom 3Q.
Smiješno je reći koji su to fundamentalni pokazatelji, ali to nije realno.

Kad to sve sračunate, uzmite u obzir da je 400K dionica i ono što je bitno: čak i odbijte od ovogodišnje dobiti izvanredne prihode, kojih vjerojatno neće biti u skoroj budućnosti, jer je najstariji brod 2004. godište.
Sad pokušajte s tom dobiti izračunati fundamente.
Mislite da su loši?
E pa varate se… probajte, usporedite sa ostalim brodarima pa prosudite sami.

No respect

jesu sjele dionice od dokapitalizacije?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ok bio malo lijen odmah citati.. hihi bas me zanima oce se ovako lupati i kad sjednu dijonice[cool]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Još mi nisu sjele!
Dobio prospekt na koliko dionica u dokap. imam pravo.
Lovu sam propisno uplatio i čekam.
Dok ja 4 sata čekam čekajući dionica se vraća tamo gdje bi i trebala biti…

opala!

Nešto se sprema….

Uljanik Plovidba stekla još 650 vlastitih dionica
Uljanik Plovidba je danas, 19. prosinca, stekla 650 vlastitih dionica, priopćeno je na internetskim stranicama Zagrebačke burze. Da podsjetimo, Uljanik Plovidba je danas već obavijestila Zagrebačku burzu o stjecanju vlastitih dionica, u dva navrata. Kompanija je tako 14. prosinca kupila 220, a 18. prosinca 400 vlastitih dionica. Prošli tjedan, 12. prosinca, u trezor kompanije je pak otišlo 20 dionica. U studenom je Uljanik plovidba u devet navrata stekla ukupno 2.170 vlastitih dionica. Nakon završetka današnjeg trgovanja na Zagrebačkoj burzi, dionica ove kompanije je imala zadnju cijenu od 3.180 kuna, što predstavlja rast od 2,61 posto.

you think your special you do, i can see it in your eyes

Marlera (56,024 dwt, 14.5L(A), 2004-built) delivery Map Ta Phut 23/28 Dec, redelivery PMO, $74,000 daily. (HMM)
Ovo je od 14.12.2007.!!!
Ak treba još nekaj dok sam u igri…

Nešto se sprema….

Uljanik Plovidba stekla još 650 vlastitih dionica
Uljanik Plovidba je danas, 19. prosinca, stekla 650 vlastitih dionica, priopćeno je na internetskim stranicama Zagrebačke burze. Da podsjetimo, Uljanik Plovidba je danas već obavijestila Zagrebačku burzu o stjecanju vlastitih dionica, u dva navrata. Kompanija je tako 14. prosinca kupila 220, a 18. prosinca 400 vlastitih dionica. Prošli tjedan, 12. prosinca, u trezor kompanije je pak otišlo 20 dionica. U studenom je Uljanik plovidba u devet navrata stekla ukupno 2.170 vlastitih dionica. Nakon završetka današnjeg trgovanja na Zagrebačkoj burzi, dionica ove kompanije je imala zadnju cijenu od 3.180 kuna, što predstavlja rast od 2,61 posto.

Zbog čega oni trenutno kupuju dionice? Pretpostavka je da će sutra ili za koji dan sjest dionice iz dokapitalizacije i da će jedan dio dioničara iste prodati pa bi cijena trebala i nešto pasti(ako bude više ponude nego potražnje). Po toj logici mogli su pričekati koji dan i kupiti jeftinije ili je u pitanju nešto drugo pa žele što bolju cijenu( za mirovince da bi i dio svojih prodali i zaradili)

Zbog čega oni trenutno kupuju dionice?

A gdje ti vidiš da su kupovali dionice? Putem burze sigurno nisu.
Usporedi koliko su stekli dionica sa prometima tih dana.

No respect

” Zbog čega oni trenutno kupuju dionice? Pretpostavka je da će sutra ili za koji dan sjest dionice iz dokapitalizacije i da će jedan dio dioničara iste prodati pa bi cijena trebala i nešto pasti(ako bude više ponude nego potražnje). Po toj logici mogli su pričekati koji dan i kupiti jeftinije ili je u pitanju nešto drugo pa žele što bolju cijenu( za mirovince da bi i dio svojih prodali i zaradili)
[/quote]

Mislim ,da su oni, koji su namjeravali određeni broj dionica ULPL prodati ,to več napravili.Čim je prošao dan D prodaja je krenula jer nemaš razloga čekati da sjednu nove,pa da prodaš stare.A to što firma kupuje svoje dionice,to ti je uvjek pozitivno.[proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Prica o skoroj dokapitalizaciji koja se vec neko vrijeme vrti po Puli mogla bi uskoro ugledati svijetlo dana sudeci po ovim dokupima vrha firme [thumbsup]

Prica o skoroj dokapitalizaciji koja se vec neko vrijeme vrti po Puli mogla bi uskoro ugledati svijetlo dana sudeci po ovim dokupima vrha firme [thumbsup]

bice da neko priprema iskrcaj, ekipa cuva informaciju o buducim dokapitalizacijama kao zmija noge, ne vjerujem da cure takve stvari, svakako ne u sirim krugovima.[cool]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

“Freedado

Zbog čega oni trenutno kupuju dionice? Pretpostavka je da će sutra ili za koji dan sjest dionice iz dokapitalizacije i da će jedan dio dioničara iste prodati pa bi cijena trebala i nešto pasti(ako bude više ponude nego potražnje). Po toj logici mogli su pričekati koji dan i kupiti jeftinije ili je u pitanju nešto drugo pa žele što bolju cijenu( za mirovince da bi i dio svojih prodali i zaradili)
[/quote]

Iskustva govore upravo suprotno. Cijena će porasti.

New Report

Close