ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Podjednako sam u Atlanskoj i Uljanik plovidbama [proud]
Nadam se da će i ovaj rast i Indijskog gospodarstva anulirati
rast cijene nafte i da će 2008 biti berićetna.[pray]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Evo jedan zanimljiv graf; postao sam ga vec na JDPL temi. Na njemu se vidu povijesni podaci te projekcije rasta svjetske flote tankera i posebno bulkera.
Analiticari predvidjaju tankerskim firmama kratkorocni rast zbog zime ali negativno ocjenjuju daljnji rast tonaze koji ne opravdava potraznja; docim konstatiraju ‘kako bulkova nikad dosta’.

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Slazem se da je ovo odlicna dionica. Medjutim, ja cu jos malo pricekati. Prosao je dokap i oni koji su ucestvovali dobiti ce jakoooo jeftine dionice. Osobno ocekujem da ce dobar dio kapitalizirati dobit. Tu cu vidjeti koja ce cijena biti i vjerojatno cu onda i uci.

To je vec uracunato u cijenu.

Hvala leon.
Ja ću samo ponoviti kako je u ULPL trenutno 6 brodova, tri kemijska tankera i tri bulkera.
Najstariji brod 2004. godina.

No respect

ivek123:

Slazem se da je ovo odlicna dionica. Medjutim, ja cu jos malo pricekati. Prosao je dokap i oni koji su ucestvovali dobiti ce jakoooo jeftine dionice. Osobno ocekujem da ce dobar dio kapitalizirati dobit. Tu cu vidjeti koja ce cijena biti i vjerojatno cu onda i uci.

To je vec uracunato u cijenu.

Slažem se da je uračunato u cijenu. Čak i previše…

you think your special you do, i can see it in your eyes

prober, 07.12.2007. u 10:02

Pogledati promete u zadnja 2 mjeseca i stvari su poprilicno jasne. Tko je morao (i mislio) prodavati taj je to uglavnom i napravio. OK jucer i prekjucer je bilo jos istovaranja ali sreca u vrijeme zelenila, pa nije bilo pada (ali zato ni rasta).
Osobno sam nadokupio prije par dana na nivou od 2930 i zasada mi se cini kao dobra odluka. Naravno vidjecemo sta ce vrijeme donjeti …

Opet se zapostavlja ULPL kod kupnje…[yawn]

Lula, pa kud ti se žuri?! Po meni ovo je jedno od najboljih ulaganja na ZSE. Samo miruj, cijena će doći na svoje. A tek zarada, pa isplata kroz dividendu…! To i je smisao investiranja u vrijednosne papire, odn. tvrtke, da ti vlasnički udjeli nose zaradu, zar ne?! [thumbsup]

Počelo se čistiti na 3200. Mogli bi uskoro na 3300.[thumbsup]

koji je deadline za upis novokapitaliziranih dionica pri SDA?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

r) Raspored dionica dioničarima se vrši u roku od 7 dana od isteka roka za upis i uplatu dionica.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1258-07-ULPL_Obavijest.pdf

No respect

koji je deadline za upis novokapitaliziranih dionica pri SDA?

Prospekti su poslani 22.11., rok za upis i uplatu je bio do 06.12., rok za raspored upisanih dionica dioničarima je 13.12. Znači, u idući četvrtak bi se dionice trebale moći vidjeti na našim računima u SDA.

Imao sam, imam, ili ću imati dionice o kojima pišem.

New Report

Close