Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
Ne radi se o Brijunima već o najvećem dijelu Pulse rive. Ukoliko Uljanik Plovidba dobije natječaj vrijednost tvrtke bi drastično porasla jer se za taj dio obale “bore” svi koji imaju nekakvog utjecaja u Istri, Hrvatskoj, Italiji …
Dal mi može netko objasniti kako to da je materijalna imovina Uljanik plovidbe osjetno rasla? u 2007. su prodali par brodova (što se vidi i u prikazanoj dobiti), što bi valjda trebalo smanjiti materijalnu imovinu…
Dal mi može netko objasniti kako to da je materijalna imovina Uljanik plovidbe osjetno rasla? u 2007. su prodali par brodova (što se vidi i u prikazanoj dobiti), što bi valjda trebalo smanjiti materijalnu imovinu…
U isto vrijeme su i kupovali nekoliko puta vrijednije brodove, nove ili stare 2-3 godine.
topalov5: ” Dal mi može netko objasniti kako to da je materijalna imovina Uljanik plovidbe osjetno rasla? u 2007. su prodali par brodova (što se vidi i u prikazanoj dobiti), što bi valjda trebalo smanjiti materijalnu imovinu… ” U isto vrijeme su i kupovali nekoliko puta vrijednije brodove, nove ili stare 2-3 godine.
Odlično, znači flota je zamijenjena, unaprijeđena, a usput je ostvarena visoka dobit. P/E je 3 [smiley11] šta će raditi s dobiti – u dividendu? EPS je skoro 1.000 kn. Ma nek mi daju 300 kn po dionici, ja presretan.
Pored izvrsnih pokazatelja ,odobrene dokapitalizacije i navedenoga ulaganja u projekt Brijuni Rivijera misilm da trnutno malo koja dionica ima tako dobre pokazatelje a veliku perspektivu Brijuni Rivijera. Sv.Katarina-povrsna 21h -hotel s 200 postelja -700 stambenih jedinica(apartmani za prodaju) za lokalno stanovnistvo -dvije marine sa 600 vezova u moru -750suhih vezova -sportski klubovi za jedrenje….. -gastronomsko-usluzni centar -trgovine….. Kada to malo sagledate bolje i vidite da se i oni okrecu turizmu.[smiley2]
Kada uzmete u obzir samo 700 stambenih jedinica -koje oni namjeravaju prodati”lokalnom stanovnistvu” u biti govorimo o manjem turistickom gradicu od cca.2500-2800 stanovnika.Dalje sam vec naveo …..Vrijednost cijelokupnog iznosa Rivijera Brijuni prelazi preko 1 MILIJARDU EUR.Da se zakljuciti da je to skoro pa vece investiranje ili po vrijednosti usporedivo sa LNG.[smiley2]
Uljanik Plovidba d.d. – stjecanje vlastitih dionica
(2007-11-22)
ULJANIK PLOVIDBA d.d. obaviještava da je dana 21. studenog 2007. godine stekla 200 vlastitih dionica.
SLK koliko su stekli tj. kupili vlastitih dionica od 09.10.?
Evo pa zbroji.
http://www.zse.hr/issuer.php?sessionId=fd0a6124ae6bd2c38e504a6fea6b685d&issuer=210
Baltic Dry 10,517 (-1.22%)
Baltic Capesize 15,501 (-1.80%)
Baltic Panamax 10,250 (-0.37%)
Baltic Supramax 6,497 (-1.37%)
Baltic Handysize 3,025 (-0.82%)
Baltic Dirty Tanker 1,023 (+1.89%)
Baltic Clean Tanker 1,035 (+2.99%)
As of 11/21/07
nesto u zadnje vrijeme rastu tankerski indexi rast dok dry padaju…. mislim da je to za ocekivati s obzirom da zima povecava potraznju za energentima ?
Dobio prospekt i upisnicu jutros [smiley2]
Dobio prospekt i upisnicu jutros [smiley2]
Da li u upisnici piše koliko imaš pravo kupiti dionica ?? (temeljem udjela)
smurf: ” Dobio prospekt i upisnicu jutros [smiley2] ” Da li u upisnici piše koliko imaš pravo kupiti dionica ?? (temeljem udjela)
Da.