Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
što bi novopečeni Sanaderovi investitori sa novcem iz Ht-ea kupovali dobre i perspektivne dionice, pa zaboga otkrili su toplu vodu u dionicama IPKO, SPPL, MBTN, a pogotovo CRAL i ZDNK. Biti če plaća kada shvate da je sadašnji krug poznate igre “tko zadnji magarac” upravo pri kraju.[smiley5]
što bi novopečeni Sanaderovi investitori sa novcem iz Ht-ea kupovali dobre i perspektivne dionice, pa zaboga otkrili su toplu vodu u dionicama IPKO, SPPL, MBTN, a pogotovo CRAL i ZDNK. Biti če plaća kada shvate da je sadašnji krug poznate igre “tko zadnji magarac” upravo pri kraju.[smiley5]
još malo i počinje drugi krug[smiley2]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
jedna od rijetkih dionica (pogotovo untutar sektora) koja danas barem ima pozitivan pomak.
Mislim da se kolega golubov zeznuo za dionicu.Ovo je ULPL a ne LKPC. lkpc je trebao na 7000 a pao 10% danas,na 5835. Jesam li u pravu ,ja sam isto tamo i također u šoku tako da te potpuno razumijem.
Upravu si,došlo do greškice.Imam i jednu i drugu pa sam se malo izgubio,valda od šoka.[smiley5][smiley9]
Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!
dokapitalizacija se ocekuje sredinom 11
Misliš odobrenje HANFA-e i slanje prospekata?
No respect
dokapitalizacija se ocekuje sredinom 11
nije da ti ne vjerujem…ali može kakav izvor informacije?