ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad znam zašto te zovu Brzi. [smiley11]

Hvala za FI.

P.S.: nema promjena u Top10.

No respect

Jedan od najpoznatijih ulagača Benjamin Graham postavio je formulu za vrednovanje brzorastućih dionica:

Vrijednost dionice = tekuće (nominalne) zarade X (8,5 + dvostruka očekivana godišnja rasta)

Stopa rasta bi trebala biti ona, koja se očekuje sljedećih 7-10 godina.

Za hrvatsko tržište može se reći, da je brzorastuće tržište.

Tekuća (nominalna) zarada bi kot ULPL tako krajem godine morala biti 650-700 kn i ako ne bi očekivali sljedećih godina nikakav rast (po mome je to nemuguće u odnosu na očekivane nove brodove do 2015 godine i visok BDI) cijena bi morala biti najmanje 650 x 8,5 = 5525 kn. Osobno je trenutno bih prodao ni po toj cijeni. Dionica ULPL je još uvijek duboko podcijenjena.

Iz “3. maja” nam krajem slijedeće godine dolazi jedan brod, jedan početkom 2009. jedan krajem 2009. i jedan 2010 i do tada sigurno još koja dokapitalizacija.

[color=blue]Uljanik plovidba povećala kvartalnu dobit 28,8 posto[/color]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/uljanik-plovidba-povecala-kvartalnu-dobit-28%2c8-posto,1186.html

Što se dešava veliki i mali investitori, nitko ne komentira članak koji nam je postavio matrix90. Nešto se svi pravimo mutavi kada se objavi jedni dobro, zapravo odlično izvješče za treči kvartal. Čudi me da nema ni dežurnih pljuvača, vjerojatno je ovo previše šokantno za njih. [smiley16]

ako ja sad kupim dionice mogu li ucestvovat u dokapitalizaciji

Nema nikoga.Svi u šoku.Dionica pala.A baš je trebala skočiti na 7000kn.Možda se samo malo vratila nazad da uzme zalet[smiley1][smiley2]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

ako ja sad kupim dionice mogu li ucestvovat u dokapitalizaciji

U ovoj sad više ne

you think your special you do, i can see it in your eyes

Nema nikoga.Svi u šoku.Dionica pala.A baš je trebala skočiti na 7000kn.Možda se samo malo vratila nazad da uzme zalet[smiley1][smiley2]

O čemu ti pričaš, danas je rasla 2,57%[smiley2]

Danas je rasla. A mislim da svi koji sudjeluju u dokapu imaju računice i na ovoj cijeni dionice.

you think your special you do, i can see it in your eyes

Neka nova matematika ili??[smiley9][smiley10]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Nema promjena u Top10.

No respect

Mislim da se kolega golubov zeznuo za dionicu.Ovo je ULPL a ne LKPC.
lkpc je trebao na 7000 a pao 10% danas,na 5835.
Jesam li u pravu ,ja sam isto tamo i također u šoku tako da te potpuno razumijem.

New Report

Close